Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A ty tam vidis nejaky obrazky, nebo? Ja zatim videl akorat nejaky pomateny grafiky..

Jinak je mi to nejak predem nesympaticky, nevim, radsi bych videl vetsi MPV.

Odesláno

No já předpokládám, že to bude prakticky totožné s tím "nákresem", jinak předpokládám, že by to tak nikde nevystavovali. Ale můžu se plést, každopádně to co je na fotce vypadá hezky,

Odesláno

Ja jsem na mobilu tak asi vidim neco jinyho (respektive, zadnej nakres:)), ale nic ofiko od skodovky asi nebylo a cokoli jinyho je vesteni z kristalovy koule.. No, uvidime.

Odesláno

7 mist na podvozku tiguanu? na to moje fantazie nestaci...

to preci neznamena, ze by nemohl mit delsi rozvor. Co jsem videl tu mulu, tak mi prisla celkem prostorna.
Odesláno (upraveno)

.. trochu pochybuju, ze by vw tentokrat povolil skode lepsi techniku nebo vetsi rozvor, nez srovnatelny model z wolfsburgu nebo ingolstadtu, ale muzu se mylit..

ono asi stejne tech pripadnych 7 mist nelze brat jako plnohodnotne sedacky, i ve vetsim Q7 je zadni dvojice vhodna spis pro deti nebo jako nouzove..

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno

No nahodou to s tou zmenou avataru nebude nejaka tragedia. Konkretne tento focus jazdi po snehu lepsie ako kdejaka stvorkolka. Nechytajte ma za slovo, jasne ze prehanam, ale o moc lepsie to uz proste s predokolkou ani byt memoze. A ak sa jedna o jazdenie po asfaltkach a nie brodenie v snehu po poli tak je to super auto.

Odesláno

Měl jsem Lancera a vzdal jsem se ho už to byl starší kousek (rok 92) a udržovat to v provozu schopným stavu začalo lézt do peněz, (motor pořád šlape jak hodinky ale strašlivě to rezne a katalyzátor už by taky další emisní kontrolu nedal), ni a jezdím denně tak jsem si říkal že už by to chtělo změnu 

to eskimak - jo jak nasněžilo tak jsem párkrát jel z práce místo po státní po okreskách s cedulí v zimě se neudržuje, jezdí to moc pěkně :-) 

Odesláno

Motor 35i mám v 4coupé, je fajn, ale žere i trávu kolem cesty. Bmw mám za poslední roky naježděné vpodstatě všechny. X3 je podle mě nejhorší model za poslední dvě bmw generace a v kombinaci s tím motorem úplný nesmysl.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...