Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Dneska prijemne prekvapil kolega, jdeme vecer z prace a v garazich koukam ze ma 635CSi a pouziva ho jako daily driver. Musim si domluvit projizdku. 

attachicon.gif20160318_162309-01.jpeg

To je jedno z nejnadčasovějších aut co kdy bmw vyrobilo.....v roce 75 si musel každej sednout na pr..el.....prostě nádherné tvary a dodnes pastva pro oči.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co me prave nastvalo ? mam 10 mesicu koupnou zanovni skodovku rok 2010 a cestoou k lekari uz jsem nedojel auto se odtahlo a bylo zjisteno spatny egr ventil motorek se nejak rosipal sehnal jsem novej skodovackej za 9200 hned jsem nechal vymenit predni koktouce plus desky Bosacke 2200kc no prace 4500 a jak jsem si prisel pro auto zjistil jsem ze je rozhozena geo bylo receno to se stava musite si ji nechat udelat :-( super tyden a aby toho nebylo malo odesel mi telefon objednal jsem si novej ten prisel a rano uz nenaskocil tak ze na hov--- takze jsem ho vratil pujcil si telefon a zhanim nejkaej novej proste super tyden docela nakladnej :-)

Odkaz ke komentáři

no servis co by rekl ze rozhozena geo po vymene brzd se "stava" bych kopl s rozbehem doprdele a na jejich naklady je to nechal udelat, stejne jako bych si rad nechal vysvetlit co se jako tak "stava" kdyz na to nema kdo co chmatat, leda ze s tim vzal nejakej technik obrubnik, kdyz jeli tvym autem na obed.

:)

Odkaz ke komentáři

Jak, nedá přesně, co se nedá přesně? Udělat geometrie na Škodovce? Si děláš srandu, ne..?

ja si srandu nedelam jak jde o tolik nenez ale jak pise jaron kdyz se sunda naprava tak udajne se nikdy nenasadi presne a by se nerozhodila geo vzdy se prej musi udelat nova a oni na to nemaji masinu tak budu muset nekde zajet a zaplatit si jeste novou geo uz si tam auto nikdy nedam opravit

Odkaz ke komentáři

No a snad právě proto k té opravě teda patří i následné seřízení geometrie, ne? To snad není normální, když ze servisu pustěj na silnici šmajdavý auto, ne?

To samozřejmě nerozporuju :)

Jsou to prostě šmejdi a amatéři a asi to dělali někde v garáži a neměli to udělátko na geo. Můj servisák ho také nemá a posílá mě na STK, kde mi geo za 2 kila udělají ;)

Odkaz ke komentáři

No a snad právě proto k té opravě teda patří i následné seřízení geometrie, ne? To snad není normální, když ze servisu pustěj na silnici šmajdavý auto, ne? 

mluvi to o danem servisu holt uz nikdy jasne ja tam dal auto s dobrou geo zaplatil za praci dost je to ponauceni pro priste nekdy je asi lepsi dat ato primo do skodovky nevite nahodou kolik stoji ve skodovce vymena egr ventilu ,prednich kotoucu a desek?

Odkaz ke komentáři

To samozřejmě nerozporuju :)

Jsou to prostě šmejdi a amatéři a asi to dělali někde v garáži a neměli to udělátko na geo. Můj servisák ho také nemá a posílá mě na STK, kde mi geo za 2 kila udělají ;)

Jardo, za dvě kila mi v Praze vyvážej kola, ale dvěstě za geošku? Na STK? Jako vážně? Jsem asi v drahém kraji :D .

Odkaz ke komentáři

Jardo, za dvě kila mi v Praze vyvážej kola, ale dvěstě za geošku? Na STK? Jako vážně? Jsem asi v drahém kraji :D .

Davide, najdi si stránky Táborského STK a tam by ta cena měla být uvedena. Platil jsem cca 250,- i s DPH před 3 lety.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...