Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Já teda z Octavie nejsem nijak extra nadšenej ani jí apriori neodsuzuju. Myslim si, že jsme všichni už hodně zmlsaný a proto někomu může připadat podvozek Octavie nezáživnej, ale to auto je dělaný na něco jinýho. Je to prostě pohodlnej bezpečnej podvozek pro normální provoz, takže se celkem dá očekávat, že na hraně nebude uplně předvídatelnej. Že by Hyundai měl lepší podvozky nez VW, to se mi uplně nechce věřit. Notabene když se má srovnat SUV a klasický osobní auto. Každpádně by Škodovky klidně mohly bejt o chlup levnější a nebo mít bohatší výbavu, aby se nemuselo všechno dokupovat. S tim souhlasim bezpodmínečně. Co se týče HDi a Peugeotu, tak tam jsem trošku předpojatej. Kamarád to měl a Francouzi obecně maj naprosto nesmyslně řešenou údržbu. Od výměny žárovek po výměnu turba, kvůli kterýmu se musí vyndat u týhle konkrétní 407 celej motor. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hyundai je auto pro seniory. jezdi, jezdi, vcelku bez poruch, ale o zadny radosti z toho jezdeni nemuze byt rec... jeste jsem nevidel v hyundaii cloveka pod 50... ale mozna si ho nejakej osmactyricatnik koupil a pronudil se s tim do ty padesatky, mozny je vsechno.. :)

.. nerikam, ze oktavka je stroj, do kteryho se clovek kazdodenne tesi, ale ve srovnani s vyse uvedenou znackou je na tom podstatne lepe..

Odkaz ke komentáři

S tím vyšším posezem a přehledem plně souhlasím, manželka si to taktéž nemůže vynachválit, i ta manipulace s prckama na zadních sedačkách, žádné velké ohýbání, prostě luxus. A zavazadlový prostor přesně jak píšu, kdejaký kombík bude mít o minimálně 50L větší prostor. Třeba náš Outlander je na víkendovou dovolenku akorát a má základní objem zavazadlového prostoru 774 l. Na pořádnou dovolenou už mám připravenou i rakev na střechu, takže těch 513L ti stačit nebude ani náhodou a navíc když máš ještě o třicet cm delší nohavice u kalhot než já :lol2: Gustafko, kufr není nikdy dost velký pro pořádnou rodinku, mysli na to :cheers:

tak skříň na kolech sem chtěl,ale to neprošlo... SUV se líbí i mne, tak musím udělat nějaký kompromis. uvidíme...
Odkaz ke komentáři

Je to tak male Hyundai drti duchodci. I30 se jiz prosadila do vozovych parku firem, tam kde pochopili, ze setrit se da i jinak nez oholenou Octavkou, nebo lowcost Rapidem. I40 uz je neco jineho a Tucson to ted uplne meni.

Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

tak skříň na kolech sem chtěl,ale to neprošlo... SUV se líbí i mne, tak musím udělat nějaký kompromis. uvidíme...

A co nějaká menší skříň když neprošla Alhambra, třeba Scénic, Zafira, C-Max, C4 Picasso ?

Odkaz ke komentáři

K SUV, imho celkem zbytecne auto. Když uz to clovek bere vazne, tak aspoň jako 4kolku, na druhou stranu, porad to bude oproti klasickému kombiku stejne kategorie min prostorne auto. Třeba ani takovy Touareg není o nic vetsi zevnitř nez Passat Variant, a ma minimalne o 50 litru mensi kufr...

Když uz clovek chce prostorne rodinne auto pro vic nez 2 deti, tak jsou tu mala MPV...

Jeste chápu, ze mit SUV je in, ale ty dnesni bastardy typu X4-6 ci GLE coupe uz nechapu vůbec. Když pominu, ze jsou to hnusny brambory na kolech, tak IMHO opravdovej chlap je bud elegan a sedla klasicky sedan, nebo ma koule a sedne si do kupátka, myslim v tom klasickem slova smyslu, takove to auto, co vubec nemá zadni dveře... 

Odkaz ke komentáři

tak to mám teď..Seat Toledo III...takže z bláta do louže...

proste zatím Tucson...:D :D :D ale sám sem zvedavej, až ho uvidím live, prostor na zadních sedadlech a kufr

Na zadnich sedadlech Tucson ok. Kufr spis mensi. Sam zvazuju za cca pul roku Tucson nebo i40. Ale ja to ted menim casteji:-)

Odkaz ke komentáři

Bohužel, kupátek je zoufalý nedostatek (pokud nepočítám sedany bez zadních dveří ala A5), takže největší frajeři jezdí v X5 apod.

Kupatek je cela plejada... A5 je nahodou celkem pohledne kupe, jasne, vychazi ze sedanu, neni to ryze sportovni auto, to neni ani nove C coupe, ani 4er, ale porad maji neco do sebe. Ale uprimne, i zatracovany Hyundai Genesis coupe ma vetsi koule nez nejake tezke SUV, ktere se snazi o sportovnost... 

A pak jsou tu nejlepsi value for money zazitkove automobily natrhu, MX5 ci Toyobaru GT86/BRZ .... Jasne, nekdo muze namitat, ze jsou moc subtilni, jestli ale majitel s tim ma problem, neni to problem aut samotnych, ale spis jak jsem zminoval, je to z duvodu absence kouli... :D

Dale, pokud mas v kapse trosku vic penez, Lexus RC-F, nebo pak o level vis Jaguar F-type, Cayman...

Upraveno uživatelem BeeK86
Odkaz ke komentáři

Na zadnich sedadlech Tucson ok. Kufr spis mensi. Sam zvazuju za cca pul roku Tucson nebo i40. Ale ja to ted menim casteji:-)

Novy Tucson vypada k svetu, ale kdyz uz to rozhodovani trva tak dlouho, bejt tebou, tak pockam na novou i40ku, ta bude urcite vetsi nez Tucson, vyspelejsi nez aktualni i40m a urcite nabidne i silnejsi motory...

Odkaz ke komentáři

tak to mám teď..Seat Toledo III...takže z bláta do louže...

proste zatím Tucson... :D :D :D ale sám sem zvedavej, až ho uvidím live, prostor na zadních sedadlech a kufr

Taťka mého souseda si ho koupil, tak jsem očumoval, řekl bych prostor tak akorát, či jen tak tak. Ale je to relativní, věřím že moje žena by narvala i Avii po strop a dával bych rakev na střechu... :lol2:

Odkaz ke komentáři

Jeste chápu, ze mit SUV je in, ale ty dnesni bastardy typu X4-6 ci GLE coupe uz nechapu vůbec. Když pominu, ze jsou to hnusny brambory na kolech, tak IMHO opravdovej chlap je bud elegan a sedla klasicky sedan, nebo ma koule a sedne si do kupátka, myslim v tom klasickem slova smyslu, takove to auto, co vubec nemá zadni dveře...

ja svou X5 rad, dobre z ni vidim, vyssi podvozek, dam tam tabule plechu 1x2m, ctyri velky flasky plynu, vodvezu tam velky skrine z ikei, proste pohoda.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...