Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Kluci zeptam se mozna blbe...da se povazovat Volvo za premiovy vuz?

Romane, já Ti napíšu svůj názor a nechci se určitě dotknou současných majitelů Volva, protože já jsem ultra vyznavač starých, dobrých, pevných a prostorných "krabic". Ale já osobně Volvo za prémiovku nepovažuji i když podle cen vozidel a servisu se do tohoto segmentu cpe. Ale já jsem zaujatý, protože jsem měl 240/244/760/780/ 3x 850/ 3x V70 I/R a poledním Volvem bylo S60R. Tam to skončilo. S dnešními modely se neztotožňuji, nelíbí se mi při vší úctě ani jeden a poslední model který je realtivně pohledný je S80 (2008). Ale je to jen můj názor :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U BMW snad pry je nejak dulezita montaz kotoucu, je tam nejaka vychytavka, snad specialni presne usazeni nebo vyvazeni ci co... tak jestli to nemas prave jenom blbe namontovane...

Edit: no ale jetli uz je dojizdis tak ta montaz asi nebude pricina, to by se objevilo driv.

ziadna vychtavka, standardna vymena...

kolko mas na kotucoch najazdene ?  kolko ti este pise dojazd je nepodstatne, mozu byt na hranici povolenej hrubky a jednoducho si ich prebrzdil, bez toho aby si si to vobec uvedomil

Odkaz ke komentáři

Tezko rict. Ja to kupoval pri 60 tisic.a ted mam najeto celkem 105 tisic. Nejspis puvodni kotouce. Desticky asi ne. Tezko rict. Tyto zasahy se do servisky nepisou. To je neco podobneho jako kdyz jsem menil v autorizaku olej v prevodovce. Taky tam na to neni kolonka :)

Upraveno uživatelem laskajefajn
Odkaz ke komentáři

Soouhlasim se Sphinxxem. Ja jsem saabista a kdyz prisla rodina, skocil jsem na Volvo. Nejprve xc70 a pak v70. Libej se me cca do 2008. Jak Vcka tak Ska. S60r naprosta pecka, xc70 bylo bozi a soucasna v70 je tezkej rodinej pracant, co dre na kratkejch trasach dum-skolka-dum-nakup-skolka-konicky-dum :) Za kazdyho pocasi slouzi a nic nechce :) Nove se me nelibi. A jestli je to premiovka netusim, xc70 mela super motor a interier povazuji za jeden z nej co jsem mel. Sedacky a jizda naprosto dokonala. Hudba me prisla ok, ale nejsem audiofil.

A co se tyka tech perel co psal sphinxx jako 2jkova rada a v70r, tak to podle me byl vrchol co volvo delalo.

V soucasne nabidce, cca od 2013 dejme tomu, bych si tezko vybiral. Diesel nechci a ta 3.2jka me byla rozmluvena kvuli prevodovce. Tak nevim.

Spis nez premie me vzdy volvo prislo jako auto pro lidi s malinko jinym vkusem :) :) :)

Odkaz ke komentáři

Menili sme kotuce na 330xd pri 86000 prave koli vibraciam. Vizualne boli ok. (1.majitel/real km)

Tezko rict. Ja to kupoval pri 60 tisic.a ted mam najeto celkem 105 tisic. Nejspis puvodni kotouce. Desticky asi ne. Tezko rict. Tyto zasahy se do servisky nepisou. To je neco podobneho jako kdyz jsem menil v autorizaku olej v prevodovce. Taky tam na to neni kolonka :)

Odkaz ke komentáři

RadekNe, se neboj. Neni na tom spatne a spojeni s cinanama jim pomohlo. Naopak ma spoustu novejch zakazniku co jdou po novejch modelech...jestli ja si zase koupim volvo,tak az nasetrim a jedime Pecko:). To by se me libilo:).

Odkaz ke komentáři

No, pokud jde o převodovky, tak to je obecně tragedie. Z automatu u Volva jsem měl vždycky strach, jakmile člověk koupil jeté a nevěděl nic o historii měnění oleje v převodovce tak to bylo 50/50, že klekne. spíš 20/80, že to bude KO. A spousta lidí nemění a kašle na to. Pokud jde o motory, tak 3.2 je super, ale převodovka problém, stejně tak 4.4 V8, pokud jde o klasické motory, tak rozhodně T5 (2.3), to jelo, jak prase (na svou dobu) a nezničitelná atmosféra 2.5 V5. A bezpečnost, prostor, image do roku 2008, pak to je takové divné, když vidím 40/50/60, tak jsou to nabubřelé karoserie, zkrátka nelíbí :)

Odkaz ke komentáři

Kdyz uz se tu rozjela debata na tema Volvo... Mam zrovna rozjednanou jednu XC70 z listopadu 2007 (MY2008), D5 205 koniku, najeto 186.000 km, je to v kuzi, xenony, apod, nema to elektricky sesle, navi, adapt. tempomat. Znamej by si predstavoval 300.000 korun, ale nema to udelany rozvody a velkej servis ve 180.000 km, kterej tipuju tak na 30.000 korun, mozna vic. Je to primerena cena? Ma takhle stary auto pri dobry udrzbe perspektivu dalsich aspon cca 5-7 let? (Jezdim tak 15.000 rocne, z 80 % dalky 100 km a vic, takhle velky auto kupuju poprve...) Predem diky za komentare.

Odkaz ke komentáři

Kdyz uz se tu rozjela debata na tema Volvo... Mam zrovna rozjednanou jednu XC70 z listopadu 2007 (MY2008), D5 205 koniku, najeto 186.000 km, je to v kuzi, xenony, apod, nema to elektricky sesle, navi, adapt. tempomat. Znamej by si predstavoval 300.000 korun, ale nema to udelany rozvody a velkej servis ve 180.000 km, kterej tipuju tak na 30.000 korun, mozna vic. Je to primerena cena? Ma takhle stary auto pri dobry udrzbe perspektivu dalsich aspon cca 5-7 let? (Jezdim tak 15.000 rocne, z 80 % dalky 100 km a vic, takhle velky auto kupuju poprve...) Predem diky za komentare.

proc si na 15Tkm beres dyzl? to nechapu..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...