Josef01 Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Tech zpusobu je mnoho. Ovsem koupit auto za 2 mil. Kde usetrim 80 tis. na dani z prijmu a prodelam 600 tis. na amortizaci auta je nesmysl. Pronajem noveho vychazi lepe, ale porad to jsou vyhozene penize. Je to podobne, jako kdyz si budu pronajimat byt 20 let v hodnote 2 mil. s najmem 20 tis. mesicne. Al jak rikam, kdyz nekdo nevi kam ty penize porad davat tak proc ne.
M3maniac Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Tak se pomalinku chystám udělat z e38 youngtimera.... dočkala se nástupce musím říct, že dvě a půl generace je hodně znát. Potichoučku to plave po silnici a kupodivu je to v režimu sport+ pořád hravé bmw
M3maniac Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 zatím jsem z přechodu nadčený...ty serepetičky jsou fajn.....
moco Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Koupě auta je to nejkrásnější a zároveň nejhloupejší vložení peněz. Život je nespravedlivý.
moco Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Tak se pomalinku chystám udělat z e38 youngtimera.... dočkala se nástupce musím říct, že dvě a půl generace je hodně znát. Potichoučku to plave po silnici a kupodivu je to v režimu sport+ pořád hravé bmwMáš to moc hezký, přeji mnoho km bez servisu.
M3maniac Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 No nevím jak to myslíš s tím nejhloupějším vložením peněz? Jak psal Pepa před chvíli, nestála 3 mio, ale ani ne třetinu po 1.majiteli mě to hloupé nepříjde ,když byla lux.limuzína levnější než trochu lépe vybavená octavia jinak dík, po dlouhé době zase rád řídím.
moco Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 (upraveno) No nevím jak to myslíš s tím nejhloupějším vložením peněz? Jak psal Pepa před chvíli, nestála 3 mio, ale ani ne třetinu po 1.majiteli mě to hloupé nepříjde ,když byla lux.limuzína levnější než trochu lépe vybavená octavia jinak dík, po dlouhé době zase rád řídím.Nee, to bylo na diskuzi před tvým příspěvkem Upraveno 9. července 2016 uživatelem moco
Josef01 Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Ano tohle je v pohode, auto je to pekny, velky a pohodlny a za dobre penize. Ja rikam, ze kdyz clovek dava za kazdy najety km 1 Kc stranou, tak ho skoro nic neprekvapi a kdyz to clovek neutrati za opravy, tak to potesi.
m.n. Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 zatím jsem z přechodu nadčený...ty serepetičky jsou fajn..... Super! Přijedeš se v týdnu pochlubit?
panedge Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 zatím jsem z přechodu nadčený...ty serepetičky jsou fajn.....Super, trilitr diesel?
M3maniac Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 m.n. : jo, jak bude trochu času dáme kafe....edge: jo, jede to moc pěkně, cesta z DE domu asi 1000km za 8,7 litrů celkem svižně, na to že to má 2tuny a je to velké jak tank je to moc pěkné.
KFL Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Odesláno 10. července 2016 KFL: To je sen, teda cokoli s 63 Můžeš sem fláknout ještě nějakou foto?Nech sa paci A nakonec jedna z provozu
Katz Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Odesláno 10. července 2016 Zrovna to Cecko se mi libi vic v sedanu, furt je to ale hezci nez to novy, kde se povedlo jen to Sko.C je hnusne a nikdy nevis zda to neni nahodou Ecko...
eskimak Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Odesláno 10. července 2016 Uplny suhlas. Najkrajsie (a podla mna vlastne jedine pekne) Ecko bola predchadzajuca generacia pred FL, s tymi hranatymi prednymi svetlami. Inak ciste kolotoce.
sibirnaya Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Odesláno 10. července 2016 me se libi C E a S vobe generace, S se mi libi vic, jak sedma, a S kupe a gabro jsou nej.. taky se mi libi GLC, GLA, CLA.. proste mergly me berou..
Josef01 Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Odesláno 10. července 2016 Holt zacinas starnout a obracis se spravnym smerem BMW a Audi je pro mlady kluky, ale nic ve zlym.
sibirnaya Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Odesláno 10. července 2016 spis si to u me BMW posralo designovejma vystrelkama a hlavne downsizingem. i kdyz trebas M5 je paradni
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se