Josef01 Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 (upraveno) Nebo kdybys toužil po tom novém z odkazu, tak CarStore jich má pár skladem s malým nájezdem a udělá na ně i toto financování. 5 let nebo do 125 tis. km neplatíš údržbu a 3 roky záruka. 1 001 Kč + 59 x 15 419 Kč včetně DPH 21% Mercedes-Benz E 220 BT 9G-TRONIC 2.2 Upraveno 10. července 2016 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 (upraveno) 10 let starý Sko, nájezd kolem dvě kila. Motor asi 320CDi. Co myslíte jako ojetina? Dá se to rozumně provozovat, aniž by člověku srazilo vaz na servisu/provozu? Zatim jsme drandili převážně koncern, takže představa nebo reálná zkušenost úplně neni, ale chtěli bychom si udělat radost (tedy ideálně ne starost). Třeba tento: http://auta.yauto.cz/mercedes-benz-tridy-s-320-cdi-lorinser-airmatic-top-2507195.html Upraveno 10. července 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Stará eS kláda a rozumný nýklady na servis a provoz? Tenhle druh aut má smys slad pořizovat jenom do firmy. Může se tam vysypat řada hodně drahejch věcí a i spotřebka je celkem drahá. Ony ty nízké ceny mají své důvody. Vyhledej si třeba ceny servisu vzduchového podvozku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Pěknej stav, výborně vybavený, nebál bych se toho. Spotřeba 8-11 l/100km, tyhle auta jsou držáky a s tímhle nájezdem je motor v 1/4 životnosti. Opravy mimo autorizovaný servis stojí tak 1/3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Ten najazd prakticky nemoze byt realny, s takym najazdom som naposledy pozeral 2-3 rocne auta o triedu nizsie. (Samozrejme moze, ale sanca moc velka nieje.) Urcite to moze este dlho fungovat, ak vsak nemas niekoho na servis a bude to chodit do autorizaku tak by som do toho urcite nesiel v pripade ze necakany vydaj 3-5k? je pre Teba problem. Cena servisu odraza cenu noveho voza, tak si to zrataj. Len vymena vysokotlakych vstrekovacov + cerpadlo bude atakovat 5k? (autorizak). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Ten nájezd může být klidně reálný, navíc je tam přiložená servisní kniha. Já jsem kupoval Sko s nájezdem 20 tis./ročně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 (upraveno) Výdaj kolem 3k? bych ještě dal, směrem k 5k už ne. Co je na pytel, že při dovozu mi Cebia asi nedokáže prolustrovat nájezd před překročením čáry. Jinak je mi jasný, že to servisovat vyjde jinde než třeba stávajíci oktávku. Ale ptám se, bo sou tu i majitelé eS Klády - reálné zkušenosti jsou best, že Pepo Zas je to 10 let starý auto, proto mi cena nepřijde nijak mimo. Upraveno 10. července 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Moze, ale kludne dam stavku ze nie v tomto pripade. Prvy majitel: nie. Predpokladam ze ty si kupoval od prveho. A serviska ma hodnotu asi 30e. Az do casu kym si ju komplet overis v konkretnych servisoch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Maxel: ceny odrbov a poctivych predajov sa vacsinou nelisia... .Ten vydaj 3k? som nemyslel akoze dat to na zaciatku do dobreho stavu, na to potrebujes nasobne viac. Ale ako kedykolvek moznu investiciu.Ale ako pise Jozef, moze to byt ok. V kazdom pripade serviska tlacena neznamena nic, zavolaj do servisu(ov) a prever historiu. Ver ze nieje nic vynimocne ani 3r auto s najazdom 300k. Najma z Nemecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 10 let starymu esku se rika cikanskej mercedes aneb nalestena bida. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 (upraveno) To auto jak vidím uvnitř, tak ten nájezd tomu odpovídá, servisní kniha taky vypadá na nájezd průměr 20 tis. ročně, Tukas není firma "one men show", ale ověřit se to dá. Auto je z Rakouska, tam mají zápisy do MB databáze, Tukas nevím, ale zase budou znát přesnou historii. Servisní kniha bude určitě kompletní až do nějakých 150% tis. km, akorát to není naskenované viz strana 43 a pak 47. Upraveno 10. července 2016 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Výdaj kolem 3k? bych ještě dal, směrem k 5k už ne.Co je na pytel, že při dovozu mi Cebia asi nedokáže prolustrovat nájezd před překročením čáry.Jinak je mi jasný, že to servisovat vyjde jinde než třeba stávajíci oktávku. Ale ptám se, bo sou tu i majitelé eS Klády - reálné zkušenosti jsou best, že Pepo Zas je to 10 let starý auto, proto mi cena nepřijde nijak mimo.S kladu jsem mel temer od nova, predchozi model (2008), najel jsem s ni 60.000 Km a resil jsem tyto veci:- dynamicke sedacky 2x + kompresor = vyreseno do 10 tis. Kc (navic na zaruku) .. bezna vec u vsech Mercedesu- kompresor airmatic v 50tis. Km = stoji 5.500 Kc - vrzajici palubka (vyreseno vymenou palubky )- Distronic se obcas vypinal = vyreseno bourackou na predek ) jinak je to mozne spravit kalibraci, popr. vymenou baterky Distronicu Je to fajn auto a neni se tam ceho bat, akorat jak pise Josef.. se servisnimi naklady pocitej, jestli ji nebudes mit novou se zarukou.. pro sichr tak 2-3Kc na Km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Vždyť tam skoro nic není.... Čalounění: Kombinace tkanina Norwich černá / syntetická kůže ARTICOJe tam Technology paket, ktery stoji 250.000 Kc + dalsi extras, celkem asi za 400.000 Kc. Tu syntetickou kuzi jsem od opravdove nepoznal, je fakt dobra. Auto si muzes nakonfigurovat podle sebe, treba hneda metla, bezove uvnitr. Je to hodně ořezaný, že by tam nebyla ani klima? nebo to možná zapomněli napsat. No nevím, za 450 tis. koupíš pěkný Ečko model 2010 s nájezdem do 180 tis. a bude v plný palbě 4Matic na vzduchu 3l motor s akt. tempomatem atd., což u nich zaplatíš za 24 měsíců a nemáš pak nic. Pro firmu super, pro fyz. osobu sebevražda.Klimu to ma Ja prave potrebuju pochopit, jestli se nezmenila situace, protoze pocitej se mnou.. Stare E rok 2010, najezd. 180tis. Km, plna palba.. najedes s nim 60tis. Km za 2 roky.Servis pocitam cca 80.000 Kc rocne, kdyz jsem konzervativni, protoze 180tis. Km je proste dost, budes menit par podvozkovych komponent, udelas brzdy, neco se rozbije (je to Mercedes ) do toho pojisteni 30.000 Kc rocne a v roce 2019 budes mit stare Ecko s najezdem 240.000 Km. Prodas ho mozna za 200.000 Kc. Ztrata je cca 450.000-500.000 Kc za 2 roky. Nove E 2017 na operativni leasing.. najedes s nim 60tis. Km za 2 roky.Servis 0 - neplatis. Pojisteni 0 - neplatis. Stat te bude 15.900 Kc * 24 = 381.600 Kc. Krome toho W212 je o hodne horsi auto (subjektivne) nez W213. Nove E se vazne povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 (upraveno) Díky hoši (Zmizík jako vždy nezklamal )Plán B je jít "na jistotu" zas do Superba II 3.6, který už jsme měli. Nebo Golf R, apod. Ale řikal jsem si, že bysme tentokrát mohli zkusit něco jinýho. Vytlačil bych vo kilo víc (teď cca 4 kila strop), ale to už by nezbylo na nové hodinky Upraveno 10. července 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Superb2 bude mat proti Sku 1/4 naklady, ale zas je to o 2 triedy mensie auto, s jazdnymi vlastnostami este troska pod Cklasse/3er/A4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Maxel az se potkame na kafi dame na toto tema rec zkusenosti jsou bohate a tu na foru to vypisovat odmitam tady je kazdej chytrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Díky hoši (Zmizík jako vždy nezklamal )Plán B je jít "na jistotu" zas do Superba II 3.6, který už jsme měli. Nebo Golf R, apod.Ale řikal jsem si, že bysme tentokrát mohli zkusit něco jinýho. Vytlačil bych vo kilo víc (teď cca 4 kila strop), ale to už by nezbylo na nové hodinky Superb je o nicem.. chapu, ze nekoho laka drzak na destnik, ale uprimne.. chces stravit tolik casu v necem tak bezpohlavnim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 (upraveno) @Jagman: Díky, rád využiju @Porsche_911: Už jsme s ním najezdili cca před 4mi lety necelých 40k. Tím, že nemáme srovnání s ničím lepším (proto taky teď špekuluju), nezdálo se nám to nijak špatné svezení - se všemi klady i zápory. Ještě jsem koukal po X5, A6/A8/Q7, GLK, Phaeton. Můj sen je LS600h, ale to je bohužel dost mimo mísu. Upraveno 10. července 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Superb je o nicem.. chapu, ze nekoho laka drzak na destnik, ale uprimne.. chces stravit tolik casu v necem tak bezpohlavnim? Radku, docela se podivuji Tvému výběru. Z OII do luxusního segmentu to bude výtřel na Mars a to asi i finanční. Můj tip a zkušenost, pokud bych se chtěl nenápadně vozit v luxusu, tichu a pohodlí se špičkovým, težko srovnatelným audiosystémem ML, volím Lexus LS, jeden lehce přes rozpočet, původě z ČR je tady: http://www.sauto.cz/osobni/detail/lexus/ls-600h/16697501?goFrom=list Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Tak koukám, že jsem se lehce trefil :D ... A Q7? No, můžu Ti dát kontakt na jednoho známého, má z ní noční můry a to ji koupil v DE, myslím, že rychle vystřízlivíš . Za ty prachy, co do toho narval mohl mít druhou ojetou, asi páteční směna či co . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se