Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To budem možná o těch dnešních za dvacet let psát taky :-)

O těch dnešních zmršenou elektronikou prošpikovaných kárách co jsou naprogramovaný k sebezničení po uplynutí záruční lhůty ? O tom bych si dovolil s úspěchem pochybovat...

Odesláno

O těch dnešních to psát nepůjde, páč se toho nedožijou, budou už v hutích přetavený v nový spotřební materiál.... :wacko:

Možná jen pár Toyot a Lexusů... :D

Odesláno

tak len pekne prud, rad si pozriem aj ine foto. A btw. gratulujem k super auticku ;)

Ted vas tu budu chvili prudit :)

fb14a04158765fb95dcddcd50248dbf1.jpg

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odesláno

Zkus si, straspole, najít jak vypadaly auta dvacet let před tou M3maniacovou sedmou.

Já nepotřebuju hledat, já to pamatuju- svého času jsem pár veteránků i měl a proháněl a kutil na nich... Pak jsem přešel na hodinky. Jsou skladnější, dají se lépe schovat a manželka nepozná kolik jich mám (a já už taky ne..).

Odesláno (upraveno)

Tak a posledni fotky z dneska...

Nejprve 855 koni a 11,2 litru obsahu :)491897a5b15362228b60bbe4e4857a18.jpg

Spolu s tim nezbytny wristshot..935ce7192936f8f820b47558588cd6dc.jpg

No a nakonec jeste ekojizdu po dalnici :)54920102a33d2596ae596e9f96590d15.jpg

Spotreba za den byla 13,84. Not bad.

Tak zase na jare :).

noa jak ty auta jedou v primym srovnani? .. c63amg.. m5..

resp. s kterym je vic zabavy?

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno (upraveno)

To jo, a hned pro nekolik rodin najednou :lol2:  tvl, uz se vidim jak s timhle parkuju pred Vanocema u Globusu, anebo jak se snazim zajet do podzemniho parkingu na Harfe nabo do Fenixu na Vysocanske :frusty:  Ale abyste me nepochopili spatne, me se to auto moc libi, jen na nase male ceske pomery to ma velmi ztizenou vyuzitelnost.

Upraveno uživatelem MadButcher
Návštěvník Jagman
Odesláno (upraveno)

Pomalu připravuju ženu že pokud bude někdy malej bude podobnou obludou jezdit je to kompromis chtěl jsem tank to neprošlo :)

P.S. postav to vedle Mercedesu GL a zas tak velký to nebude ona i třeba vochcáfka je docela velké auto nebo nové mondeo už taky neni drobek

Upraveno uživatelem Jagman

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...