MadButcher Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 Chlapi, uplne nahodu jsem toho Cadillaca nasel v modre barve: http://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/ridili-jsme-novy-peugeot-3008-sokoval-odvaznym-vzhledem-a-po/r~acaf42749cdb11e6ae080025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=newsbox&utm_term=position-2
Josef01 Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 Já bych tímhle klidně jezdil, na rozdíl od aut z ČR.
AndyAaron Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 To jo, ta měřítka jsou úsmněvná. Já v USA pořídil svý ženský Toyotu Supra 3,0 turbo a můj šéf to komentoval "for girl - sweet little car :-) "Jo, to tak je @Josef01 Ten je krasnej!
Jeremy Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 (upraveno) To už radši teda to volvo v90, nebo jak se menuje ten jejich kombík - taky má takovou přinasranou masku, jen malinko civilnější: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. října 2016 uživatelem Jeremy
African Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Jestli to s těmi hovězími nápady EU půjde takhle dál, tak Vám v garáži bude stát brzy tak maximálně totok, cha cha :-) Ale nebude určitě problém si s Čedokem zaletět do Afriky, USA nebo Austrálie si ty skvosty co postujete vyzkoušet... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Mám v plánu EV za 2 roky, uvidím co kdo zajímavého nabídne, každopádně výběr bude velmi zajímavý, který se bude hodně odlišovat od výše ukazané nákupní tašky
African Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Hm, tento fešák by asi i šel s nějakým pěkným zvukem motoru do repráků, chi chi, pokud tedy ještě nežere moc elektriky :-)
Josef01 Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Já má rád v autě celkem klid, takže motor V8 do repráků (což považuji za celkem trapnou záležitost dnešních aut s motory vhodných do sekaček) si klidně odpustím. Neříkám, že bych chtěl SUV ale výběr bude slušný i v sedanech, dojezd 500-700km bude bohatě stačit. Benzínové motory si nechám jako víkendovou lahůdku.
Liqid Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Jsem zvědavej, jak se pohnou ceny elektřiny. Po masovém rozšíření to bude chtít velké investice do infrastruktury, protože až půlka sídliště dá svoje miláčky přes noc na nabíječku, to bude panečku odběr.
jankoxxx Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 a uholne elektrarne mozu fachcit na plne obratky... to bude popycy ekologia...
straspol Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Jsem zvědavej, jak se pohnou ceny elektřiny. Po masovém rozšíření to bude chtít velké investice do infrastruktury, protože až půlka sídliště dá svoje miláčky přes noc na nabíječku, to bude panečku odběr.... a to nemluvíme o parkování na těch sídlištích, kde bude k použití jedna nabíjecí stanice na 1800 aut, ale všichni majitelé auťáků budou mít na úřadě samozřejmě zaplaceno- to jedno místo bude prodané 1800krát to bude mela. No ale zase vydělají- to jo...
Josef01 Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 (upraveno) Stejně jako v minulosti si dala čtvrtina vesnice domů akumulačky 120kWh/den a nabíjela celou zimu a nic moc se nebudovalo. Ano sídliště bude plné nabíječek a přestaneme vyvážet TWh elektrické energie za hubičku, takže není potřeba navyšovat jakoukoli kapacitu elektráren - dnešní vývoz pokrývá statisíce EV aut s nabíjením po celý rok. Ten přechod na EV bude postupný a bude trvat desítky let. Bohatí budou jezdit "zadarmo" a chudí to budou dotovat cenou benzínu Upraveno 29. října 2016 uživatelem Josef01
Americkej Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Jestli to s těmi hovězími nápady EU půjde takhle dál, tak Vám v garáži bude stát brzy tak maximálně totok, cha cha :-) Ale nebude určitě problém si s Čedokem zaletět do Afriky, USA nebo Austrálie si ty skvosty co postujete vyzkoušet... :-)Hlavně že UHNIJE zakázala výrobu, dovoz a prodej vysavačů přes 1600 W kvůli emisím. Doufal jsem teda, že dogma "čistý energie" je out. Panebože, pěkně Tě prosím, dej ať už ten moloch chcípne. Nebo ať z něj aspoň vylezem.
cali Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Ako ich poznam spekulantov vykoumaju to tak aby to doma nabijat neslo a musel si s tym na stanicu.
Návštěvník YPO Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Stejně jako v minulosti si dala čtvrtina vesnice domů akumulačky 120kWh/den a nabíjela celou zimu a nic moc se nebudovalo. Ano sídliště bude plné nabíječek a přestaneme vyvážet TWh elektrické energie za hubičku, takže není potřeba navyšovat jakoukoli kapacitu elektráren - dnešní vývoz pokrývá statisíce EV aut s nabíjením po celý rok. Ten přechod na EV bude postupný a bude trvat desítky let. Bohatí budou jezdit "zadarmo" a chudí to budou dotovat cenou benzínu ty vole ty seš úplnej věštec .... naštěstí se toho dle tvé prognózy nikdo z tohodle fora nedožije takže další diskuze je celkem bezpředmětná ....
straspol Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Panebože, pěkně Tě prosím, dej ať už ten moloch chcípne. Nebo ať z něj aspoň vylezem.Taky se nemůžu dočkat.
Josef01 Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Koukám všichni se těší až bude ČR spadat pod Čínu nebo Rusko, no třeba tady budete mít levněji
Frostie Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Koukám všichni se těší až bude ČR spadat pod Čínu nebo Rusko, no třeba tady budete mít levněji Josef, to už je asi diagnoza, twl...
DavidLC Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 U FBI jezdi cernejma. Ten ted nebyl na sklade. Tohle je samozrejme z pujcovny a mame to mimo mesto, takze zadnej problem. Garaze a parkovaci mista tu jsou na to dimenzovana. Klasicky sedan jak Camry, Altima nebo Mondeo ten pudorys nemaj o tolik vetsi. Tohle je o "chlup" delsi. Pravda ale je, ze v prazskych garazich bych s tim parkovat nechtel. Stejne tak jako tankovat u ceskych benzinek Edit: Jinak suburban je fakt super kara. Treba Escallade je moc hip hop auto a GMC nemaj takovou auru. Chevy je Chevy Moje zkušenost s Ford Expedition u nás je, že než délka, mě trochu vadila šířka. Zrcadla jsou fakt velká a šikovně postavenej pošťák už byl problém, po městě couračky opruz, ale vyjet na širší silnici pokojíček na kolech.Ale Sabrbén je fešák.....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se