Návštěvník Tada Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Logika hadr, takže když tě odprásknu, a nikdo mě nechytí, tak jsem žádnej zločin nespáchal. No vono na tom něco bude... Tak nějak Mám teda do Liberce brát kevlar, díky za upozornění 1 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 (upraveno) Tenhle maly, primitivni, hloupy, sobecky, cechackovsky pristup naprosto nesnasim. Proto je v Cesku vsude bordel, odpadky kolem cest, krade se, nici se vsechno, lidi si neveri. Protoze kdyz je nikdo nechyti, tak se vlastne nic nestalo. Proto se tady v Norsku zije civilizovane. Protoze vsichni prirozene dodrzuji pravidla a na nejake chytani a dosvedcovani se tady nehraje. Kdyz si necham u letiste kolo, tak ho tam za tyden najdu a az doma zjistim, ze jsem zapomnel zamkonout barak. I v Nemecku to byla pohoda proti tomu, jaka je situace v Cesku. Hovada jako Tada, kteri musi mit za prdeli draba a obusek, aby byli ochotni dodrzovat obecna pravidla, tuhle pohodu civilizovaneho souziti v Cesku nikdy neumozni. Hnus velebnosti. "..Až ti přijde rozhodnutí od úřadu, že jsi spáchal dopravní přestupek, tak tam nebude napsáno, že jsi ho spáchal tím, že si jel rychle, ale tím že tě při tom změřili..." Spachal prestupek tim, ze ho zmerili. Ty mas v hlave fakt pusto a prazdno. Upraveno 31. října 2010 uživatelem Hasňa 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Nechci se Tady sastávat, ale onjen zkusil zavtipkovat akademickou debatou na téma "Nemo iudex, sine actore" (snad jsem to napsal správně) .. takže bych zase tak nestartoval.... Kdyby to bylo na půdě FP , tak by následovala rozverná debata nad další a další právní zásadou až by se to ukončilo třeba Dum spiro, spero.. a šlo by se pro další flašku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 (upraveno) Vsak ja jsem zprvu rikal, ze doufam, ze se jedna o vtip. Z jeho nasledne reakce, a ostatne i z tech hrotu na jeho gumach, ale vyplynulo, ze ne. Takze myslim, ze se pletes. Su jinak klidnej a nestartuju. Jen jsem si odplivnul nad postojem, ktery u nas neni neobvykly. Bohuzel. Pokud to neni Taduv postoj a ja jsem proste jen nepochopil ultrasofistikovany for, jen dobre. Upraveno 31. října 2010 uživatelem Hasňa 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 S nad jsem se nespletl... Pokud ano, tak mor na něj 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 (upraveno) Někdy má člověk pocit, že ti právníci , co obhajují zločince, jsou nemlich to stejný v bleděmodrém ... Edit: jako vždy - chybky Upraveno 31. října 2010 uživatelem brett 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 A to zase baví mě, Brette... Všichni nadávají na politiky, ale ti co nejvíc křičí do ní nejdou aby dokázali, že jsou lepší a radši chlemtaj různě naředěný líh Na právníky všichni nadávaj.. a jak to jen jde, tak k nim běží a chce aby vymyseli něco na jeho ex- , nebo obchodního partnera etc. etc. .... To je to samé jako nadávat na to, že jsou všude vietnamské tržnice a přitom tam pravidelně chodit nakupovat tepláky a laciná trika :) 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 A to zase baví mě, Brette... Všichni nadávají na politiky, ale ti co nejvíc křičí do ní nejdou aby dokázali, že jsou lepší a radši chlemtaj různě naředěný líh Na právníky všichni nadávaj.. a jak to jen jde, tak k nim běží a chce aby vymyseli něco na jeho ex- , nebo obchodního partnera etc. etc. .... To je to samé jako nadávat na to, že jsou všude vietnamské tržnice a přitom tam pravidelně chodit nakupovat tepláky a laciná trika :) Máš recht. Jedni se tu ohání právním státem a na druhou stranu se diví, že někdo někoho může hájit když ty práva poruší. 2 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Podmínkou toho, abys spáchal přestupek je to, že tě chytí... Já bych řekl, že podmínkou toho, aby jsi byl za přestupek potrestán, je že tě buď chytí na místě a nebo ti ve správním řízení dokážou, že jsi ho spáchal... Podmínkou řešení přestupku na místě v blokovém řízení je, jestliže je spolehlivě zjištěn, nestačí domluva a obviněný z přestupku je ochoten pokutu zaplatit. Obviněný z přestupku má právo vyjádřit se ke všem skutečnostem, které se mu kladou za vinu, a k důkazům o nich, uplatňovat skutečnosti a navrhovat důkazy na svou obhajobu, podávat návrhy a opravné prostředky. K výpovědi ani k doznání nesmí být donucován. Takže ruku na srdce, kdo z nás nikdy nespáchal přestupek. Jenže většinou se jedná o takové přestupky, jejichž společenská nebezpečnost je tak malá, že nám to ani nepříjde. Tyhle ty hroty na pneu, tam je, dle mého názoru, určitě větší společenská nebezpečnost, než třeba parkování na místě, kde to není povoleno. A obě věci jsou přestupkem. To, že lidi na to kašlou a páchají přestupky v míře větší než malé je zase věc jiná. Je to prostě v lidech, v jejich výchově, právním vědomí atd. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Podmínkou toho, abys spáchal přestupek je to, že tě chytí... Nejsem právník, ale mám pocit, že podmínkou pro spáchání přestupku je porušení právního řádu, nikoliv to, jestli Tě u toho chytí. To má vliv pouze na případný postih. Pokud jedeš v ČR na dálnici rychlostí 170km/h, pácháš přestupek bez ohledu na to, zda jsou za pilířem přemostění schovaný kucí s mikrovlnkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 kibi: Naprosto správě. Zabíháme do filosofie pánové. Když v lese spadne strom a nikdo to neslyší, dělá nějaký hluk? 1 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Přesněji jedná se o Přestupkový zákon 200/1990 Sb. Jsou přestupky řekněme "lehčí a těžší". Např.to parkování. Otázkou je, jestli to špatné parkování nepřekáží jiným, např.průjezdnost aut hasičů, blokování průjezdnosti či vjezdu apod. Jiná závažnost je podle mě překročení rychlosti na dálnici a druhá ve městě u školy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 kibi: Naprosto správě. Zabíháme do filosofie pánové. Když v lese spadne strom a nikdo to neslyší, dělá nějaký hluk? Tak jinak kolego. Filosofii prosím vynech. Můžeš mi prosím přímo,seriozně a pouze způsobem ANO x NE odpovědět na přímou otázku ? Pokud jedeš v ČR na dálnici rychlostí 170km/h, pácháš přestupek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 (upraveno) Zabíháme do filosofie pánové. Když v lese spadne strom a nikdo to neslyší, dělá nějaký hluk?Ano, dělá to hluk, resp. zvuk. Nikdo to neslyší, ale zvuk to dělá. Ale můžeš si dál myslet, že nedělá Upraveno 31. října 2010 uživatelem Chumpus 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Tak jinak kolego. Filosofii prosím vynech. Můžeš mi prosím přímo,seriozně a pouze způsobem ANO x NE odpovědět na přímou otázku ? Pokud jedeš v ČR na dálnici rychlostí 170km/h, pácháš přestupek ? ANO x NE Chumpus: Dokaž to. 2 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Já se tady bavím... Tada upgradoval klasický zenový koan a překvapivě se dočkal nepochopení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Já se tady bavím... Tada upgradoval klasický zenový koan a překvapivě se dočkal nepochopení Co že jsem udělal? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 ANO x NE Chumpus: Dokaž to. To je celkem jednoduche, staci teoreticky vyvratit podminenost vytvoreni zvuku na existenci zaznamoveho zarizeni v dosahu ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Na normálních autech ano. Sanitky (a snad i pár dalších speciálek) je mít můžou. Je to divný, když mám hřebik v pneu, tak mi to bmw hlasí a musim zastavit. Jak jich tam můžou mit tolik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 ANO x NE Chumpus: Dokaž to. Nečekal jsem, že zvládneš jinou odpověď. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se