African Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 Mě tam ta uzávěrka chybí no :-( S Pajerem jsme jezdili v Africe, takže vím že je to super stroj, ale když jsem kupoval auto bylo mimo můj rozpočet... Jinak jsem teď v kilu zjistil, že my včera při tom hrabání odletěli všechna závaží z kol, takže se auto klepe jak rosol :-) V pondělí pneuservis. Kluci tak malá rada, ale možná jsem jenom já takový dement Jak byla kola plná sněhu a pak roztál, stekl dolů a zase zmrznul, tak jsem tam měl bambule ledu a ty fungovala jako falešné závaží, proto se auto klepalo. V servisu mi je oklepali kladívkem a auto zase jezdí jak má, no pro nás Afričany věci neznámé Tak jenom malá rada do budoucna....
Pavelpu27 Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 Kluci tak malá rada, ale možná jsem jenom já takový dement Jak byla kola plná sněhu a pak roztál, stekl dolů a zase zmrznul, tak jsem tam měl bambule ledu a ty fungovala jako falešné závaží, proto se auto klepalo. V servisu mi je oklepali kladívkem a auto zase jezdí jak má, no pro nás Afričany věci neznámé Tak jenom malá rada do budoucna....Já ti to chtěl napsat, že se mi stalo kdysi u Outbacka totéž, ale nechtělo se mi to datlovat na mobilu. U mě to vyřešila teplá garáž u supermarketu na půl dne.
PepaSFI Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 obvykle stačí zajet na ruční myčku a vypláchnout to wapkou. Teda pokud to jde přes disky dírama. Když má někdo disky bez dír nebo na tom poklice a ještě nízký auto aby se tam nedalo dostat z vnitřní strany, pak jedině do tepla.
African Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 Přesně to mě bylo doporučeno :-) Místa tam mám pro palici, takže no stres, jsem zase o něco chytřejší :-)Je zajímavé že jsem tolikrát blbnul s autem ve sněhu a ještě se mi to nestalo, ale prý když se sejdou ty správné podmínky tak to dopadne asi jako s tou ruční brzdou :-)
Vjace Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 (upraveno) Takže, dočkal jsem se reakcí z okruhu v Mostu - 17.5. bychom si mohli dvě nebo tři hodinky pronajmout. Parametry: - cena je 8.000,- Kč/h bez DPH (umí někdo dostat případně do účta?) - v jeden okamžik může být na okruhu max. 5 aut Měl by tedy někdo zájem se zúčastnit? Viděl bych to tak na 10 aut na 2h (což znamená každý by strávil hodinu ježděním, což může být 10-15 koleček celkem?). Při deseti autech je to za dvojku na auto, o DPH méně, pokud by si s tím někdo uměl poradit v účetnictví. Upraveno 24. ledna 2017 uživatelem Vjace
Pavelpu27 Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Klidně bych vzal víc aut. Hodina je fakt hodně a naše auta stejně víc jak 3x10 - 15 minut bez větší újmy nevydrží.
Pavelpu27 Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 V mostě je kolo cca 2:30 minuty, takže i 30 minut jízdy je přes 10 kol a to už je fakt hodně. My dali v Porsche v Brně 7 rozumných kol a brzdy a spojky vařily.
Návštěvník Jagman Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Ja to taky vidim tak jedno na rozjezd 3 ostra a jedno na chlazeni a je to az az pak repete treba za pul hod Jinak bych jel
KFL Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Ode dneska novej sluzebak, totozny auto s predchozim, jen po faceliftu a par koni navic. Radost!
Mechac Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Ja bych jel, pokud by to bylo mozne, tak spolecne se zde ne moc aktivnim clenem, kazdy svym autem. Umel bych i to DPH.
Mechac Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 Keramicka ochrana laku - zkouseli jste nekdo? Pokukuju po artdetailing v Brne, jen nevim, jestli to co jsem se docetl tak skutecne je, nebo je to jen marketing.
batoo Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 Ode dneska novej sluzebak, totozny auto s predchozim, jen po faceliftu a par koni navic. Radost! Skoda, ze nafta
batoo Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 Dodge Durango V8 5.7i 4x4 AWD Limited Je to moje srdcovka a uz nic jinyho snad nikdy nechci
Rimmer Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 Do Mostu bych jel taky, aut klidně víc - nechci jet domů odtahovkou, tak to vidím na pár ostrých kol za hodinu. Most je aspoň proti Sosně a Mýtu rychlý, tak se auto líp chladí, ale stejně.
LovecK Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Moje auto to sice v Mostě umi pod 2 minuty, ale nechci jit pres budku, tak radsi vynecham....
tmoris Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Chlapi, znate nekdo VW automat 2litr benzin 162kw? Potreboval bych radu s chovanim v kopci. Stojim na brzde, pustim brzdu, auto se zhoupne dozadu a po pridani plynu jedu. Kdyz to same udelam na rovince, tak auto zacne standardne pomalu popojizdet dopredu. Byl jsem doted zvykly na to, ze v kopci si motor podrzi auto na miste a pak se rozjedu. To zhoupnuti dozadu mi docela vadi. Kdyz zapnu funkci Auto hold Control, tak to v tom kopci podrzi a po pridani plynu jedu, nicmene ten AHC to drzi i na rovince, takze v kolone nestaci zvednout nohu na brzde ale je treba pridat plyn, aby se AHC pustilo. Coz mi prijde docela naprd. Musim nekde v nastaveni auta neco zapnout / vypnout aby se to zacalo chovat tak jak jsem byl zvykly?
Jörg8X Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 To je 6st nebo 7st DSG? Mi to u 7st dělá taky, že do kopce si to klidně couvne... IMHO nic nenastavíš, já to řeším tak, že když jsem někde v kopci, tak si na chvilku ten autohold zapnu a pak ho zase vypnu a nebo prostě hned víc plynu
tmoris Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 (upraveno) podle infa co jsem ted guglil tak by to mela byt šestistupňová dvouspojková (DSG) a tim couvanim se ten motor nekurvi? Upraveno 27. ledna 2017 uživatelem tmoris
KFL Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 DSG mi u koncernu vždycky couvlo, na rozdíl od klasickýho automatu.Co říká návod do auta? Podle mě prostě stojíš na brzdě a pak se rozjedeš. Nic víc není třeba řešit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se