Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ten Mini bude asi fakt překlep. Není přece tak blby.

Ještě má teda překlep u země původu ale i to se pochopit

dá za předpokladu že to zadává nalitej. Jsem to postnul

pro pobavení, na humor to není a já nejsem detektiv aby

mě to štvalo. :cheers:

Škoda že to nemám po ruce, mrknul bych se.

Odesláno

podvod to neni, to se jen 'jako' upsal, aby to auto videli i ti, co si daj do filtru do 100tkm apod..

To asi nemůžeš myslet vážně, že ne...Dám si filtr auta od 5000 do 50000 km a vyskočí na mne nějaká stočená mr.ka se 150000 km?

Odesláno

hele já mám takovej dotaz

chtěl sem si koupit nějakej malej moped abych na něm jako jezdil do práce a nepřetahoval se s mámou vo auto, ale pak přišla sebereflexe a je to pro mě dost nebezpečný .... já se tak nějak furt kejvu nebo co a to by nedělalo dobrotu

tak sem vymyslel, že bych si koupil suzuki jimny .... to je skoro stejně velký jako moped, ale má to střechu a nemusel bych z toho vypadnout

no ale nevím jestli se do toho se svejma dvoumetrovejma hnátama vejdu .... myslím jako za volant a že bych řídil ..... když se tam někam stočím tak se tam asi vejdu, ale to je k hovnu ...... máte s tím někdo nějakou zkušenost ? ..... vejdu se tam ? ..... se rači ptám něž to někam pudu vyzkoušet ..... tudle sem udělal trapas když sem byl vyzkoušet fiata pandu a už to nechci zažít

s 2 metrama se do toho téměř nevejdeš, natožpak, abys mohl řídit a řadit...

Odesláno

chtěl sem si koupit nějakej malej moped abych na něm jako jezdil do práce a nepřetahoval se s mámou vo auto, ale pak přišla sebereflexe a je to pro mě dost nebezpečný .... já se tak nějak furt kejvu nebo co a to by nedělalo dobrotu

tak sem vymyslel, že bych si koupil suzuki jimny .... to je skoro stejně velký jako moped, ale má to střechu a nemusel bych z toho vypadnout

no ale nevím jestli se do toho se svejma dvoumetrovejma hnátama vejdu .... myslím jako za volant a že bych řídil ..... když se tam někam stočím tak se tam asi vejdu, ale to je k hovnu ...... máte s tím někdo nějakou zkušenost ? ..... vejdu se tam ? ..... se rači ptám něž to někam pudu vyzkoušet ..... tudle sem udělal trapas když sem byl vyzkoušet fiata pandu a už to nechci zažít

Hele ja som to mal 10dni v Grécku a super.. Uvažoval som to kúpiť do mesta

PS :193cm a 125kg

Odesláno

mám obého o 10 víc a necejtil jsem se v tom jako řidič, ale jako jelito...

Odesláno

v čem je problém 

:lol2:  :lol2:
Odesláno

Cece, prostě jsem nenašel auto víc pro řidiče než je Gt4 :) Dej si zadání atmosféra, motor uprostřed, manuál a nízká hmotnost, vyjde Ti gt4 :D jinak jsem objednal komplet výkonový kit, budu reálně 430 ps a něco málo nad 1300 kg ;) Zvažoval jsem i Ferrari, ale já ty pádla místo fofrklacku fakt nesnesu.

Bude to bomba:). To bude radosti :).

Odesláno

Měl jsem to chvíli a je to fajn do terénu, na město a okolí blbost. Nepohodlné, skákavé... Větší člověk se asi vejde, ale nálézání, vylézání, nic moc.
Odesláno

To asi nemůžeš myslet vážně, že ne...Dám si filtr auta od 5000 do 50000 km a vyskočí na mne nějaká stočená mr.ka se 150000 km?

Klasika českých prodejců, 1.majitel v čr po 6.majiteli v DE už neuvedou a ty km? asi si někdo dělá prdel ,ale tak to je. Pane co řvete? sekretářka se uklepla  :lol2: vždyť tam máte servisku i s km vyfocenou  :lol2: Já byl jednou schvalovat vůz známému,inzerát zněl takto: 1.majitel, nehavarované, servisní kniha, perfektní stav a po 300km cesty? 1.majitel v Duplikátu TP ( takže tak 5.u nás a pět v DE) celolak ( to víte, ojeli mu to klíčem ) bylo bořené, serviska prostředek dodělanej na kopírce ( kraje zažloutlý a prostředek sněhově bílej ) prostě naleštěnej hnus.... 

Návštěvník YPO
Odesláno

Chci s tim jezdit do prace !!!!! ( 20km za tejden) mozna jednou za strnact dni na chatu ..... vic jak 300km za mesic nedam..... pudu to teda nekam vyzkouset ..... to divny auto se mi moc libi

Odesláno

TVL :eek: . Vůbec si Tě v tom nedovedu představit :D :D ...

Soused má staršího bráchu (kdyžtak mě opravte) Samurai a jel jsem v tom (řídil) asi 5x. Mám 2M a 119kg, ale bylo mi to těsný :D, nicméně super autíčko :) .

Odesláno

Pána neznám, nezastávám se,ale ty km bych řekl také překlep (chtěný, nechtěný, nevím, co by si pomohl, když chce někdo auto do 50tis, tak si stejně nekoupí to s kilem plus).

Vypadá to, že první prohlídka už u nás, třeba to někdo (třeba i AD) dovezl nové z D a první (jediný) majitel to provozuje. A koupil to v ČR tak v tom nevidí zradu. Měl jsem takhle auta.

Odesláno (upraveno)

TVL :eek: . Vůbec si Tě v tom nedovedu představit :D :D ...

Soused má staršího bráchu (kdyžtak mě opravte) Samurai a jel jsem v tom (řídil) asi 5x. Mám 2M a 119kg, ale bylo mi to těsný :D, nicméně super autíčko :) .

Noo volali sme ho Bagdad (strasne riadenie bez serva a saltpaka mala vôľu kilometer) ale bolo to cabrio bez strechy nad hlavou a vzadu a bez okien. som zabudol povedať ale aj tak by som si to kúpil na leto do Bratislavy Upraveno uživatelem stepecken
Odesláno

Jinak auto vypadá moc pěkně a vřele doporučuju , je radost v tom jezdit  ;) jen si to prostě nech proklepnout.

Odesláno

Tema keramika :

Treba si rozmysliet, na ake auto (vek,hodnota,sposob resp. frekvencia pouzivania) to dat ci nedat. Podla mna, pri drahsich/novsich to vyznam ma, hlavne ak auto plni funkciu "mazlička" :P . Efekt je najvyraznejsi na tmavych farbach, samozrejme velmi zalezi na odvedenej praci (priprava,viacfazove lestenie,tvrdnutie ) a takisto aj na keramike samotnej. Neviem s akymi produktami Michal pracuje, je spusta kvalitnych vyrobcov (Modesta,Ceramic Pro, Quartz...) a aj spusta..tak menej kvalitnych :)

Ja co som zatial videl aplikaciu keramiky, bolo to fantasticke. Kamarat si teraz tiez daval na nove cierne GLE, vyzera to neskutocne. A mam aj priame realne porovnanie co sa schopnosti odpudzovat spinu tyka. Auta (obe cierne) sme mali umyte v ten isty den a moje po tyzdni vyzera ako vytiahnute z bahna, jeho je stale cierne, nie sice ako zo salonu, ale bez problemov s nim moze ist na obhodne stretnutie.

Este jednu poznamku k novym autam.. moje ked som preberal, uz na nom bolo vidno jemne skrabance, pravdepodobne od umyvania (fabrika/dealer?) a takisto ma rovnaky pomaranc ako moje predchadzajuce modre F10.

Pre mna zmysel keramiky je v tom, ze auto ma neskutocny lesk, netreba tak casto umyvat (silne hydrofobna uprava a v pripade niektorych vyrobcov aj antistaticka), ochrana laku voci posobeniu UV, holubych h0vien0k a skrabancov ktore inak vznikaju kazdym umyvanim. Negativum je cena, ktora sa v niektorych pripadoch (velke auto,komplet ochrana - karoseria,okna,kolesa,interier) moze vysplhat v zavislosti na pouzitom produkte az k niekolko tis EUR. A samozrejme, je potrebne setrne umyvanie s patricnymi pripravkami, aby uprava vydrzala v kondicii 5-10 rokov..

Rozhodutie, ci sa oplati je na kazdom.

Super, děkuji za názor někomu, kdo má zkušenost... ;-)

Odesláno

Noo volali sme ho Bagdad (strasne riadenie bez serva a saltpaka mala vôľu kilometer) ale bolo to cabrio bez strechy nad hlavou a vzadu a bez okien. som zabudol povedať ale aj tak by som si to kúpil na leto do Bratislavy

Jo tak proto! :D Jsem si te v tom moc neumel predstavit. Ja v tom jezdil ve 2 po Islandu a dalo se v tom i spat, ale mne se to keca, ja mam metr a pul :)

Moje zkusenosti jsou teda spis terenni, po silnici nic moc, podobne jako spotreba :(

Odesláno

https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/nove-triky-v-autobazarech-kazde-druhy-vuz-musi-kupujici-reklamovat-12779

Odesláno

Tak to proste je, je nove mini S v plne vybave za cca. 800k a pak ojete za 250 :-) a to hold nebude nove. Nechapu, ze si nekdo muze myslet, ze kdyz si koupi ojetinu bude mit vlastnosti noveho vozu. Kazdy ma svate pravo si ojetinu pred zaplacenim proklepnout bud svym automechanikem nebo v nezavyslem servisu. Ano, bohuzel v cesku lide musi byt na velkem pozoru, podle me je 90% aut utoceno, ale deset clanku rocne jak lidi nemaj kupovat auta z druhe ruky je usmevne. Jen aby se predrazena skodovka prodavala :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...