DavidLC Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 To pak ale přijdeš o nejlepší část dovolené - cesta je cíl Tohle byl dobrej cíl (2 krát šrot a pohled z okýnka lepší, než pohled na auta před sebou)
radek123 Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 tak nekdo ma jako cil cestu, nekomu jde jen o tu cilovou destinaci a nekdo 50:50 ja kdyz nekam jedu tak ze 14 dni dovolene sem klidne 7-10dni "na ceste"
DavidLC Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 A proč si sebou bereš auto, proč si ho v Chorvatsku nepůjč?š a nemáš o stresík méně?Tak stresík ani nebyl, jen jsme museli být na nádraží (kvůli nakládce) asi o hoďku dřív. A jeli jsme na dlouho (asi 3 týdny) tak plno krámů (žena by zaplnila i Avii ).Na ten Jadranexpres jsem přišel náhodou, byl jsem nedlouho před dovčou na operaci a do řízení se mi moc nechtělo, tak jsem hledal vlak (s tím že si , jak píšeš, auto půjčíme, nebo pro nás dojede "domácí").
guzmic Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Jagman : stejná RZ .Tvl. Ten Řepka má ale smolíka, chlapec asi nemá štastnou ruku.
Návštěvník Jagman Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 A jooooo diky tomu SLR poznal Erbovou by me zajimalo zda nekdy dostane neake penize z5
Josef01 Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Mně se nejvíc líbí, že vlak s průměrnou rychlostí 50 km/h se nazývá rychlík Já jel do Regiojetem, z kanceláře v Praze do hotelu v Olomouci za 2:40 hod tak to bude lepší průměr
Návštěvník maxipesfik Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Kdo čím letí https://www.alza.cz/ehang184-aav-d4013442.htm
Xenomorfus Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Kdo čím letí https://www.alza.cz/ehang184-aav-d4013442.htmTak to se UCL nebude stacit divit
Tittus Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 (upraveno) No tak ta legrace má stát 200-300 tisíc USD, tak nevím, kolik jich tady bude ve vzduchu... Edit: http://www.dronethusiast.com/ehang-184-is-a-manned-uav-you-will-never-get-to-fly/ Upraveno 14. února 2017 uživatelem Tittus
vicomt Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Budoucnost v dopravě dronama se asi blíží. Když jsem přijel dnes do školy pro školáka , tak do školky,co je vedle,přijela maminka pro děti s tímhle nádherným MINI v automatu . Dlouho jsem tam Mini neviděl,asi bylo zazimované.Blíží se jaro,tak bude zase na co koukat na silnicích. Nevím,jestli někdo bude časem obdivovat první drony pro přepravu lidí jako veterány. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Xenomorfus Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Nejen vzhledem k cene asi nic moc, ale i vzhledem k soucasne legislative o UAC.
Josef01 Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 vicomt: Nádherný provedení Miníka, uvnitř stejný jako mám já, vnějšek parádní, není to sice zelená klasika, ale jinak hezký!
vicomt Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Josef01: A jezdíš s ním ještě vůbec,když máš teď tu ameriku?Na zadním bočním okně má Mini nějaké samolepky asi ze srazů Miníků,třeba jste se tam někdy na srazech potkali .
Josef01 Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Jojo jezdím, naposledy jsem absolvoval dvoudenní akci v Humpolci a bylo to bezvadný
Mechac Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 V Humpolci? Co to bylo za akci? Jojo jezdím, naposledy jsem absolvoval dvoudenní akci v Humpolci a bylo to bezvadný
Josef01 Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Byl to sraz Mini v Kletečné u Humpolce a druhý den byl sraz náměstí v Humpolci a jel se orientační závod, bylo fakt pěkný a bavili jsme se skoro celý den http://classic.minicooperklub.cz/viewtopic.php?f=8&t=6105
Martin_S Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Moje bývalá hračka...rád na něj vzpomínám, sice to neni jako starý Mini, ale i tak se sním perfektně jezdí Sent from my iPhone using Tapatalk
Josef01 Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Bylo to tam tak pul napul s novými modely, já jsem přece jenom na tu klasiku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DavidLC Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Bronco s úchylným 7 litrem a já ho prodal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se