Micey Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Pokud tam neni stopa po kaminku a proste to ruplo, ja tudle to samy normalne vyreklamoval u prodejce.. pokud to teda jeste mas v zaruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 V zaruce to je. Ale je to od kaminku, je na dkle videt tupka od ktere vede prasklina. Lasko, dekuji moc. Mozna se ozvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 V 8. 4. 2018 v 8:34, Vanilla napsal: ...Lasko, dekuji moc. Mozna se ozvu.Možná, kdybychom se všichni zamysleli nad svýma nickama a trochu si je přizpůsobili, tak by ta konverzace vypadala tak nějak vstřícněji a nikdo by se tady nehádal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 To je naražka na me? Trošku jsem to nepochopil. Ja nemam problem nekomu pomoct jelikoz zastavam nazor ze jsme tady na navsteve a kazda prasarna se driv nebo pozdeji kazdemu vrati jako bumerang a obracene to plati take. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Ježíši, proč to bereš hned negativně, já to myslel naopak dobře, mě to přišlo takový hezký, jak Ti Vanilla odepsal, ale jestli se Tě to dotklo, tak to se Ti moc omlouvám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 (upraveno) No už jsem sice koupil ale přemýšlím zda jsem neudělal chybuChtěl jsem benzin a nejlépe Škodu měl jsem všechny od staré octavie.Vybral jsem si tedy Škodu Karoq 1.O TSI Ambition plusJezdím 90 procent v jednom, hlavně město, dálnice 25 km na chalupu a dejme tomu pokud neletím tak jednou ročně Chorvatsko.Vzal jsem motor 1.0 tříválec vyšel mi lépe podle testů,ale nevím zda jsem neměl raději vzít 1.5 i když je tam rozdíl 45 000.Máte někdo zkušenosti s downsizingem?SDíky názor snad ne moc negativní abych neplakal do polštáře Upraveno 8. dubna 2018 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Litrovej motor je dobrej do sekacky na travu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denyhami Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Ahoj, Přítelkyni nabourali na parkovišti , naštěstí nějaká hodna paní , která neujela.. kam dat auto opravit na pojistku v rámci Prahy ? Jedna se o Bmw , u baráku máme invelt , ale na ten sem našel skoro jenom špatné recenze.. díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 V 8. 4. 2018 v 13:08, JR_2010 napsal: Ježíši, proč to bereš hned negativně, já to myslel naopak dobře, mě to přišlo takový hezký, jak Ti Vanilla odepsal, ale jestli se Tě to dotklo, tak to se Ti moc omlouvám.Nee. V pohode. Jen jsme se nepochopili. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Conrad: Trochu subjektivity. http://dfens-cz.com/trihrnek-s-foukackou-v-praxi-vw-1-0-tsi-85-kw/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 v nemecku vyplatili bonus 7ooo ? za odevzdanyho diesela, 3 roky staryho, s 50tis najetymi km. SESROTOVALI HO. .. dotycny si pak koupil koncernovy trivalec 1.0 tsi... no, mne to prijde na hlavu.. ale politika je politika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 V 8. 4. 2018 v 14:14, Conrad napsal: No už jsem sice koupil ale přemýšlím zda jsem neudělal chybuChtěl jsem benzin a nejlépe Škodu měl jsem všechny od staré octavie.Vybral jsem si tedy Škodu Karoq 1.O TSI Ambition plusJezdím 90 procent v jednom, hlavně město, dálnice 25 km na chalupu a dejme tomu pokud neletím tak jednou ročně Chorvatsko.Vzal jsem motor 1.0 tříválec vyšel mi lépe podle testů,ale nevím zda jsem neměl raději vzít 1.5 i když je tam rozdíl 45 000.Máte někdo zkušenosti s downsizingem?SDíky názor snad ne moc negativní abych neplakal do polštáře Mě by ani ten objem nevadil, ale ty 3 válce by mě sraly :-) Ale do města...budiž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 V 8. 4. 2018 v 15:12, moco napsal: Mě by ani ten objem nevadil, ale ty 3 válce by mě sraly :-) Ale do města...budižNaaahodou, tri valce na Triumphu jsou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 V 8. 4. 2018 v 15:15, Xenomorfus napsal: Naaahodou, tri valce na Triumphu jsou super! A co teprve 2 válce na bonneville t120 ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 ...hlavne kdyz to ma dve kola a spalovaci motor mezi nima ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaret Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 V 8. 4. 2018 v 15:17, moco napsal: A co teprve 2 válce na bonneville t120 ;-) ta t120 je dokonala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Chybu jsi určitě udělal, 1.4 TSI potažmo 1.5TSI jsou úplně někde jinde než ten litr. Výborná dynamika při ještě rozumné spotřebě. V manuálu se s tím dá užít i trocha legrace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 No nechal jsem se přesvědčit tímhlehttp://www.auto.cz/skoda-karoq-1-0-tsi-vs-1-5-tsi-hleda-se-spravna-mira-119888 https://autobible.euro.cz/skoda-karoq-prilis-neprekvapila-povedene-suv-prvni-jizdni-dojmy/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 V 8. 4. 2018 v 16:06, Dokusan napsal: Chybu jsi určitě udělal, 1.4 TSI potažmo 1.5TSI jsou úplně někde jinde než ten litr. Výborná dynamika při ještě rozumné spotřebě. V manuálu se s tím dá užít i trocha legrace.A ještě tohlehttp://www.auto.cz/nissan-qashqai-1-2-dig-t-vs-skoda-karoq-1-0-tsi-agenti-pismene-q-112909?cast=3-Motory,-jizda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 (upraveno) V 8. 4. 2018 v 14:29, sibirnaya napsal: Litrovej motor je dobrej do sekacky na travu..https://automix.cars.cz/magazin/druh-na-vymreni-superaut-s-atmosferickym-motorem-zustala-hrstka-podivejte-se-20170130.htmlhttps://www.garaz.cz/magazin/testy/3004054-test-skoda-octavia-1-0-tsi-staci-nebo-nestaci Upraveno 8. dubna 2018 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se