Sphinxx Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Hele a co střední cesta Bridgestone za příjemnou cenu: https://www.pneunet.cz/pneu/198074/bridgestone-weather-control-a005-235-65-r-17-xl-108-v-celorocni/ Michelin mají o litr navyše/ks. Já bych na Mercedesa číny neobul, v tomhle nerad riskuji. Jinak ten obchod můžu doporučit, kupuji tam pravidelně a vždy spokojenost a čerstvé gumy (vždycky jim píšu do objednávky, že chci co nejnovější). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Ty vypadaji dobre. Kouknu na to. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Diky za zkusenosti. Tohle mi celkem staci. A jak je to v Rakousku s tema colorocnima, nevime? Vim, ze nemeckym cetnikum se to moc nelibi.. Jinak auto je dvou a ctvrt tunove suv s psanym XL, takze bych to na ty gume urcite chtel.Rakousko i Nemecko OK, musi na nich byt M+S. Bei Ganzjahresreifen auf das M+S-Zeichen achtenGanzjahresreifen sind in aller Regel mit dem M+S-Zeichen, einer Schneeflocke oder dem Alpine-Symbol gekennzeichnet, wodurch sie unter die Menge der gesetzlich zugelassenen Winterreifenmodelle fallen. Laut des deutschen Straßenverkehrsrechts ist daher auch im Winter die Verwendung von Ganzjahresreifen erlaubt, solange sie als wintertauglich gekennzeichnet sind. In Österreich schreibt das Gesetz vor, dass Winterreifen mit den Buchstaben M und S gekennzeichnet sein müssen. Experten raten jedoch, zusätzlich auf das Schneeflocken- oder Alpine-Ssymbol zu achten, da die für dessen Vergabe strengere Kriterien angelegt werden. Trotzdem reicht eine solche Kennzeichnung allein wiederum nicht aus, um die gesetzlichen Vorschriften zur Winterreifenpflicht in Österreich zu erfüllen. Unter diesen Voraussetzungen stellt die Nutzung von Ganzjahresreifen auch für die Versicherung kein Problem dar. Wer im Winter mit den Allwetterprofilen fährt, genießt den gleichen Versicherungsschutz wie Fahrzeuge, die mit Winterreifen unterwegs sind. Einzige Ausnahme (für beide Arten der Bereifung): Sobald am Straßenrand das blaue Schild mit dem Schneekettensymbol auftaucht, darf ohne vorschriftsmäßig angelegte Schneeketten nicht weitergefahren werden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Jěště k mému tipu - já obouvám posledních pět let jen Goodyeary (léto/zima) a jsem nadmíru spokojen, pokud bych řešil poměr cena/výkon a cenově dostupnější pneu, tak můžu doporučit Kleber nebo Nokian. Na celoroční pneu nemám názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Ja jezdim tradicne matador, ted sem si zimaky koupil Fuldy, pac maj nizkou hlucnost. Na snehu sem s nema este nebyl. A matador sibir snow pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 http://www.auto.cz/celorocni-pneumatiky-pravidla-111081 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Ale pokud jezdis v zime CR, DE a AT tak nebud kokot a kup zimaky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Jo, tohle jsem si myslel taky, první věc která mě napadla je nízky nájezd. Viz. výtah z textu. "Pro koho jsou celoroční pneumatiky určeny? Není divu, že na celoroční obutí sází zejména motoristé s ročním nájezdem v řádech jednotek tisíců kilometrů. Přesně takovým se tento typ obutí vyplatí. Doporučuje se zejména na městské popojíždění a pro řidiče, jenž za sněhu a námrazy vyráží na silnice jen spontánně. Naopak pokud vlastník auta už před zimou počítá s tím, že na přelomu roku bude sem tam muset vyjet i na delší trasy a dálnice, měl by určitě sáhnout po zimní sadě." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Bych sel taji trebas do Nokianu https://www.mojepneu.cz/nokian-wr-suv-3-235-65-r17-108h-xl Nebo taji Matador, jak rikam, v zime supr https://www.mojepneu.cz/matador-mp92-235-65-r17-108h-xl Tyhle mam ted na X5 https://www.mojepneu.cz/fulda-kristall-control-suv-235-65-r17-108h-xl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 celorocni pneumatiky jsou opravdu jen do mesta a ne nikam tam, kde je hodne snehu...ja mam dobre zkusenosti s michelinama musim rici, ze jsem zkousel i levne gumy a prekvapily me nexeny, u znameho, ale vratil jsem se k michelinumco se tyka "levnych" pneumatik, tak mohu s klidnym svedomym doporucit take savy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Do A se dostanu dvakrat do roka a vetsinou okolo leta. DE nejezdim vubec. Ale na najezd jsem vubec nepomyslel. Cca 30k za rok... To uz ty celerocky asi ztraci vyznam. Ty Fuldy se mi taky libi. Kde se vyrabi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Fulda patri pod Goodyear a sou to nemci. Ale kde vsude sijou, tezko rict. Moje sou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Mj. v Otrokovicích, Žatci a Rumunsku. Dneska je to asi jedno. Do A se dostanu dvakrat do roka a vetsinou okolo leta. DE nejezdim vubec. Ale na najezd jsem vubec nepomyslel. Cca 30k za rok... To uz ty celerocky asi ztraci vyznam. Ty Fuldy se mi taky libi. Kde se vyrabi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 So, what is Fulda doing now? When it comes to tyre models carrying the letter F, are currently manufactured in thirteen factories spread across Europe. Every year, the firm sells around 10 million tyres around the world. It?s safe to say, then, that Fulda is not going away anytime soon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Jezdím v zimě na matadorech MP 92 a max spokojenost a přidaná hodnota je nízká cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Vsak ja na nich jezdil doted taky, krasne zabiraj. Matadory 255/55R18 stoji lehce nad dva, Fulda je o petikilo drazsi, ale taky dost tissi. Jaky sou na snehu zatim nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sch7 Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Ja prave chci ty Micheliny, ale vsichni mi vali do hlavy jak je to k nicemu pac celorocni. Me se ale libi, tak se ptam na zkusenost..Edit: jak jsem psal, nechci ale zbytecne utracet, pac jedna ta Michelinka stoji cca 3,5k+ a pokud by to byly spatne gumy...Nechci byt úplně za profika ohledně těchto pneu. Ale v naši práci máme i půjčovnu aut ( 350) A na cca 50 máme celoroční. A hned to poznáš v létě ze to úplně nesedí. A v zimě ve velkém sněhu taky nic moc. ( jedou proste jen rovně). Dáváme je na auta v Praze. Ale třeba na Šumavu už kvůli sněhu už ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 ted mi prisly nokiany a jsou vyrobeny v rusku, coz me trochu prekvapilo.. .. ale chci zkusit neco jinyho, nez obligatni michelin alpin.. tak uvidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Hele kluci, kdyz se tady tak resily ty gumy. Dostavam se nejak do pasti. Musim koupit nove, ale ztracim se. Okoli do me huci (vcetne pneuservisu) ze super jsou cinske Nexen apod. Ja si nasel nejake celorocni Michelin Cross cosi... Nevim presne. Podle testu a recenzi prej top celorocni. Ja mel takove gumy vzdy jako ptakovinu, ale pry uz je to nekde jinde. Nicmene vsichni mi tvrdi jak je to zbytecne (cena), tak nevim. Utracet samo zbytecne nechci. Rozmer je 235/65 R17 XL. Jezdim jen mesto, parkrat do mesice dalnice, kdy jedu 135-140 a kdyz chci predjet, pres 180 stejne nejdu.. Jsou ty celorocni fakt takova blbost?Michelin CrossClimate. XL = zesílená bočnice. Mám je na starém Fordu Mondeo a jsem spokojen. Nutno ovšem dodat, že jezdím v rychlostních limitech a na pohodu, jako s křišťálem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Zimni jezdime dlouhodobe na Nokianech (3 auta v rodine) a za sebe muzu doporucit.Letni mam uz par sezon Continental Premium Contact a taky jsem velice spokojenej. Drzi na vode i na suchu, nepiskaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se