Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Tak on boj proti silničnímu fašismu je boj morální a principiální. Vždyť i Moco, kterej to tu rozjel píše "...vím, že tam jezdím rychleji jako každej a jsem si přestupku vědom." Takže podvědomě cítí, že nedělá nic špatnýho, přesto ale je připraven ohnout hřbet. Přeci už dávno nikdo nevěří, že systém silniční buzerace je nastaven pro zvýšení bezpečnosti. Přesto se vzepřít je pro ovečky nemyslitelné. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chacha, jo, tak nějak.

Z5 k vláknu.Dneska jsem jel v Subaru Outback a moc se mi to líbilo.Automat benzin. Za mě klame tělem, větší než vypadá.Dobrý posez a přehled. Nečekal jsem to. Dlohodobá 8,5 mě přijde fajn. Bordel silnice docela pohodlí, sice nějaké zvuky od tlumičů,ale když jsem přidal, tak se to vyklidnilo.

Odkaz ke komentáři

Mé eRko je na léčebném procesu a po dobu opravy mám půjčený Hjůndéj i30. Nedávno jsem měl pár dnů oktávku a pokud mám ty auta porovnat, tak bych šel určitě do i30. Pro mě jako uživatele celkově příjemější auto, interiérové materiály, řízení, pohodlnější sedačka, jezdí se mi s tím o dost líp..  Obě auta 2018, oktávka měla teda lepší výbavu, ale to je na každém, co si do toho nechá dát, cca 20k na budíku. i30 má najeté 300km, takže nové auto. Osobně mě to docela zaskočilo s tím, jak se mezi lidma škodovka "naceňuje".

Odkaz ke komentáři

V 26. 10. 2018 v 19:05, M.K. napsal:

@DavidLC: Jakou motorizaci jsi zkoušel? Respektive jaké se do toho nabízejí - tipuju dvoulitr a 2,5?

2,5 co dalšího dávají nevím,jel jsem jen kousek, ale sedlo mi to. Nevím jestli je i nafta a jak je na tom, ale v začátcích to byly trable. Já bych ho chtěl v hybridu :-)))

Odkaz ke komentáři

V 26. 10. 2018 v 18:14, DavidLC napsal:

Chacha, jo, tak nějak.

Z5 k vláknu.Dneska jsem jel v Subaru Outback a moc se mi to líbilo.Automat benzin. Za mě klame tělem, větší než vypadá.Dobrý posez a přehled. Nečekal jsem to. Dlohodobá 8,5 mě přijde fajn. Bordel silnice docela pohodlí, sice nějaké zvuky od tlumičů,ale když jsem přidal, tak se to vyklidnilo.

Zdarec Davide,

tak Subárko se ti zalíbilo ;-) to mělo cvt-čko automat? Nevím jak ty uplně nový, ale jinak Suba jsou fajn. Měl jsem delší dobu Forestra a to byl nezmar hlavně v zimě. A naftu neee ;-)

Upraveno uživatelem madmaxx
Odkaz ke komentáři

V 26. 10. 2018 v 21:28, madmaxx napsal:

Zdarec Davide,

tak Subárko se ti zalíbilo ;-) to mělo cvt-čko automat? Nevím jak ty uplně nový, ale jinak Suba jsou fajn. Měl jsem delší dobu Forestra a to byl nezmar hlavně v zimě. A naftu neee ;-)

Jen zalíbilo, já ale Toyku nezradím :lol2: Jj automat, mě přišlo že to řadí o.k. možná jen to přeřazování (z P na D, atd) mělo jiné chování, než jsem zvyklý, ale asi jen o čas. Jel jsem fakt kousek, ale zvykl bych si. Holt Japonec nakonec :clap:

Jedna technická k Arteonu, známému došel benzín, na počítači dojezd ještě 15km :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

V 26. 10. 2018 v 21:46, DavidLC napsal:

Jen zalíbilo, já ale Toyku nezradím :lol2:

Za Subaru sa môže :) My sme zasa Subaristi a s Toyotou som čierna ovca. Ale ostatní mi aj tak ticho závidia.

Inak mám fakt zlý pocit, keď vymieňam kilo za niečo iné. To auto je vo všetkých aspektoch vyslovene blbuvzdorné. Nielen v kvalite, ktorá je ultimatívna a to auto sa proste nekazí, kým mu niečo nevyvediem v teréne alebo brode. Ale neriešim, pre koho idem, viem, že sa mi do auta zmestia všetci. Neriešim, čo mám zobrať (bicykle, kočík, cyklovozík, sánky... všetko naraz), viem, že to zmestím. Neriešim, či idem kúpiť poschodovú posteľ alebo trojmetrový koberec, viem, že mi vlezie čokoľvek. Neriešim, kam idem, viem, že ak tam je len náznak cesty, dôjdem. Neriešim počasie, cez zaplavený podjazd na Bajkalskej sa dostanem kedykoľvek (a popritom ešte vyťahujem tatrdov so zeleným pásikom :-)). Neriešim, či budeme musieť niekde prespať, viem, že sa v ňom vyspíme všetci traja. Jednoducho len používam, jediná vec, čo ma zaujíma, aby najbližšia pumpa bola do 650 km :)

Aj som rozmýšľal, že kúpim nejaké kilo s malým nájazdom, ale už - prirodzene - nie sú. A to, čo je, je podozrivé, vyzerá to na pekne stočené. O niečom tak s 50k km nevieš?

Upraveno uživatelem wawrik
Odkaz ke komentáři

Neprodávej ! Popsal jsi to sám, proč si ji nechat. Přikup něco, ale neprodávej....

Já svoje první kilo koupil s 60 tis. Pak (za pár let) prodal a litoval a pak (7 let z5) jsem dostal druhou šanci. Koupil jsem 06ku zase s 60tis.km a ta už zůstane....

Teď ten nájezd prostě nebude, ale vzhledem k možné, jak jinak, korozi bych se díval po co nejmladším s doložitelnými km. A voskoval spodek a jezdil.

Vím o 05 (už velké lampy) za 400 tis. Ale popravdě není moc pěkná. Na Sautu je černá za 600tis s 250 tis.km a ta by měla být o.k. je to známý kámoše a s cenou prý je ochoten něco udělat. Když budeš chtít tak ji zkouknu. Km, když to bude servisované, bych se nebál. Lepší nějaké kilo, než žádné a do pár let pokapají a nebude nic... Jako 80de.

Odkaz ke komentáři

Veď ja predsa nepredávam :) Nové auto som kúpil len preto, že kilo pôjde na renováciu - predsalen korózia už u dvadsaťročného auta začína byť vidno. Len to pár mesiacov potrvá a jazdiť musím.

A tých 15-20k ? zahučí raz-dva, takže kúpiť niečo bez korózie by bola cesta. Motor na mojom kile je v najlepšom, dal by sa prípadne prehodiť.

Odkaz ke komentáři

Ufff už jsem se lekl, jak jsi psal že vymieňam. Koroze bude u každé a kdo se staral, bude menši. Ale on se staral jen málokdo..... Já začal taky už možná pozdě, ale mám třetí nástřik spodku a už to budu dělat každý rok. A kdo to auto bude mít fakt rád (a než nám to zakážou) tak "vyvařit" nastříkat a jede se dál.

Kamarád takhle nechal udělat VW Caravelu T4, má najeto cca 600 tis. Slouží, díly za prd a není co řešit.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...