Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Na Slovensku je ale antiradar pruser. Je to tak?

Nepočitam pevnou sadu ktera je schovana ...

Upraveno uživatelem laskajefajn
Odesláno
  V 28. 10. 2018 v 15:40, laskajefajn napsal:

Nepočitam pevnou sadu ktera je schovana ...

A pokud pocitas prenosku, tak nesmis mit pokoveny celni sklo (coz nevim zda mas :) )

Odesláno

Je to nějak detekovatelné? Nebo jak přijdou švestky na to, že mám v autě antiradar? Když vidím, že mě staví, tak to shodím z palubky pod sedadlo a je klid, ne?

Odesláno
  V 28. 10. 2018 v 19:44, Liqid napsal:

Na palubce ho klidně nech, přestupkem je použití, nikoli vlastnictví.

Bohuzial nemas pravdu. Pouzitie = 150?, umiestnenie tak ze umoznuje pouzite = 100?.

Odesláno

V zákoně o provozu na pozemních komunikacích se vysloveně mluví o použití, o umístění tam není ani slovo. A blokovka je do 5k.

Aha, koukám, že tu Láška řešil Slovensko, já reagoval na situaci u nás, jak je to v zahraničí netuším.

Odesláno
  V 28. 10. 2018 v 20:08, Liqid napsal:

já reagoval na situaci u nás

A já si dovolím menší korekci k situaci u nás v ČR. Použití pasivního antiradaru není zákonem zakázáno. Zakázáno je použití rušičky, o které tu řeč nebyla.

Odesláno

Dík, mám z něj radost každý den. Je to moje, pokud dobře počítám, páté Volvo a zatím nemám, nač bych si mohl stěžovat. Ještě máme v rodině další a třebaže už nejsou nejnovější, rád je řídím :-)

Odesláno

Jak moc se mi to volvo libi zvenku, tak moc se mi nelibi interier. To drevo tam na me pusobi prilis tezce, pusobi masivne (u volantu to vypada, jako by byla min. 3 cm tloustka) a jak je ta vypln jen jakoby napul, pak to vypada divne. Kdyby to bylo vyplnene cele, tak asi OK. Osobne bych dal prednost uprave bez dreva treba s hlinikem (pokud nabizi). Ale z venku je to nadherna kara. Kvalitni materialy a zpracovani je videt na prvni pohled. Jinak volva a saaby jsem mel vzdycky rad, prestoze jsem zadne nevlastnil. Hodne radosti z vozu, z jizdy a spoustu stastnych kilometru!

Odesláno (upraveno)

paradni interier. libi se mi i ty opticky tlusty dreveny dily a hlavne, cim min tlacitek, tim lip..

.. jaky to rozdil, treba oproti mb gt4 :)

post-13121-0-12199700-1540916827_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem montemar

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...