Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

ano, God bless 4WD (nebo AWD nebo co to je) jak tu někdo psal, pozadu z kopce z garáže na čerstvém sněhu a na umrzlém podkladu asi šest metrů k plotu drahé sousedky a pak doprava nahoru dopředu na pseudocestu, trošku taneček přes dvě pekla, ale vyjel jsem....  jj, OFF ROAD to sice není, ale funguje to spolehlivě, jen ten HALDEX je zase starost a váha navíc

Upraveno uživatelem alois
Odesláno

ono to nebolo az take zle. musel som zastavit v miernom svahu. den dozadu to tam este bolo ok, ale teraz to bol cisty lad. jak som zastavil, uz ma pekne suchalo do priekopy vedla cesty. nakoniec sa aj traktor somnou mordoval cez hodinu... 

Odesláno (upraveno)

Naše oblíbená dopravní značka. :cheff:

A náš oblíbený výhled... Není tu na fóru spokojenějšího člena s novým vozem :-)

post-13450-0-57566000-1547239162_thumb.jpg

Upraveno uživatelem mAra_
Odesláno (upraveno)

Kluci s Wranglerama, mate muj obdiv.

Vcera jsem jel kolem jednoho dealerstvi, tak jsem se zastavil podivat.

To uz chce hodne odvahy a nadseni poridit si tohle auto na denni jezdeni.

Videt z toho neni, v modelu se stresnim oknem jsem si odrel hlavu.

Vlezt do toho pres ten vysoky prah aniz by si clovek neuspinil kalhoty v pasu cca 30cm je prakticky nemozne.

Kratky sedak, vsude zelezo....

Abyste mi rozumneli, opravdu to nehanim, jako offroad urcite pecka, jen to denni pouziti na vse ostatni krome dzungle nebo sahary si fakt nedovedu predstavit...

Upraveno uživatelem Murphy97
Odesláno

Za mě je Wrangler super auto u kterého je sice nutné dělat kompromisy, ale za to jaký to má styl a kouzlo to stojí. Já jezdím už půl roku v tomhle, ale teď v zimě bych Wranglera určitě ocenil. :-)

post-20229-0-13799400-1547308327_thumb.jpeg

Odesláno

Zdyt je to kazdyho vec, neni treba jim to rozmlouvat. Ja dostal sluzebni i40 a jedem fesak tady z vesnice (mimochodem pred stk vyvaroval svoji feldu montazni penou) mi od te doby vzdycky misto pozdravu rika:kdo si koupi hyundaie, na dosmrti k.nda je.. A reknu vam, nekdy uz sr na tu basnicku i tesim

Odesláno

Za mě je Wrangler super auto u kterého je sice nutné dělat kompromisy, ale za to jaký to má styl a kouzlo to stojí. Já jezdím už půl roku v tomhle, ale teď v zimě bych Wranglera určitě ocenil. :-)

Toto je moj sen :) nadherna panamera :) kludne postni viac foto :)

Odesláno

Kluci s Wranglerama, mate muj obdiv.

Vcera jsem jel kolem jednoho dealerstvi, tak jsem se zastavil podivat.

To uz chce hodne odvahy a nadseni poridit si tohle auto na denni jezdeni.

Videt z toho neni, v modelu se stresnim oknem jsem si odrel hlavu.

Vlezt do toho pres ten vysoky prah aniz by si clovek neuspinil kalhoty v pasu cca 30cm je prakticky nemozne.

Kratky sedak, vsude zelezo....

Abyste mi rozumneli, opravdu to nehanim, jako offroad urcite pecka, jen to denni pouziti na vse ostatni krome dzungle nebo sahary si fakt nedovedu predstavit...

Odpovím zítra co budu vědět (přece jen mám najeto pouze 1k), teď sedím v hospodě :-) A možná rychleji odpoví Dali...

Ale aspoň pár fotek z dneška.

post-13450-0-40059500-1547318932_thumb.jpeg

post-13450-0-90421400-1547318950_thumb.jpeg

Odesláno

Odpovím zítra co budu vědět (přece jen mám najeto pouze 1k), teď sedím v hospodě :-) A možná rychleji odpoví Dali...

Ale aspoň pár fotek z dneška.

Tam máš nějakou oblevu, jeď se projet po Jablonci, ať využiješ offroad schopnosti :D

Odesláno

Jeste jednou, chlapci - to auto je fakt hrozne krasny a chlapsky! Vo tom zadna.

Ale za me proste druhy, treti v rodine, ne prvni. Ano, vim, ani Dali ani mAra_ to tak nemaji...

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Jeste jednou, chlapci - to auto je fakt hrozne krasny a chlapsky! Vo tom zadna.

Ale za me proste druhy, treti v rodine, ne prvni. Ano, vim, ani Dali ani mAra_ to tak nemaji...

Hele, Mustanga mám na každodenní ježdění třetí rok a je fakt, že si čím dál častějš hrozně rád fodfrknu v deset let starým subárku s 330kkm...

Odesláno

Mustanga bych si na denni jezdeni zvolil radeji. Ale fakt to nic nemeni na tom, ze se za Wranglerem vzdycky rad ohlidnu..

Dlouho jsme se nevideli, chlape. Poslu nejakou SZ na tajny sraz, asi.

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

No, to pošli. Posledně to byl krach, horší jak když se scházej východočeši.  :D :D :D

Upraveno uživatelem Zmizík

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...