instant Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2019 S Fábií 1.2HTP jezdím do práce. Díky pouze 5-ti stupňové převodovce když se jede do 90km/h, tak sice jsem za brzdu/důchodce atd, ale kolem 5l/100km se dá jet v létě. V zimě do 6l/100km. Nejmíň jsem na nádrž měl 4.8l/100km.Jakékoli přidávání rychlosti už spotřeba letí hodně nahoru, motor už točí 3000 ot/min a už je i celkem slyšet. nuz, auto pouzitelne do 90km/h, to je prave embeckovske DNA
skalis Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2019 "Normalne jezdit" pro Tebe, pro me a vetsinu lidi tady neni to same jako "normalne jezdit" pro cloveka, ktery si to auto dobrovolne o sve vuli koupil. Samozrejme, pokud to nekdo nafasoval jako sluzebni na jezdeni mezi Prahou a Brnem, tak to muselo bejt za trest. Jestli se ty motory sraly, tak to jebka to je, o tom zadna. Ale moje zkusenosti s timhle motorem zacinaji a konci u lekci autoskoly. Nikdy jindy jsem to poteseni nemel .Jebka to je, ne kvůli dálnici, ale protože se s tím nedalo normálně jezdit. Kopec a podřazování, předjetí někoho, to si člověk musel dvakrát rozmyslet a i s plynem na podlaze to byl adrenalin, tak já ti nevím. Podle mě to byla a je jedna z největších hrůzostrašností, co ve škodárně vymysleli, alespoň, že to správně pojmenovali.
Bells Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2019 "Normalne jezdit" pro Tebe, pro me a vetsinu lidi tady neni to same jako "normalne jezdit" pro cloveka, ktery si to auto dobrovolne o sve vuli koupil. Samozrejme, pokud to nekdo nafasoval jako sluzebni na jezdeni mezi Prahou a Brnem, tak to muselo bejt za trest. Jestli se ty motory sraly, tak to jebka to je, o tom zadna. Ale moje zkusenosti s timhle motorem zacinaji a konci u lekci autoskoly. Nikdy jindy jsem to poteseni nemel . Tak já se třeba nepasuju do role nějakého závodníka, ale HTP bylo prostě tragické. Jasně na pojezd kolem komína to mnohýmn stačilo, ale jinak to bylo nepoužitelné a ve spoustě situací až nebezpečné. Měl jsem s tím tu čest hned několikrát, jedno jsme chvilku měli v rodině, když ho kdysi táta dostal přesně jako služebáka a ano trpěl ukrutně, naštěstí mu ho brzy ukradli (možná nechal naschvál otevřeno a klíčky v zapalování přes noc ). Zároveň jsem s ním taky dělal autoškolu a i v té autoškole to byla hrůza. Jezdil jsem tam s HTP a nebo s Xsarou 2 litr a vždy jsem se modlil, aby to byla ta Xsara
mAra_ Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2019 Jeste tedy zpet k Wranglerovi:Spotreba udavana vyrobcem:Mesto : 10,7Mimo mesto: 8,5Kombinovana: 9,5 Moje spotreba behem zajizdeni ( dle zkusenosti s jinymi auty to pujde tak cca 1-1,5 dolu)Mesto : 13Mimo mesto: 10Kombinovana: 11,6 Tedy za me porad jeste dobry. Kdyz si vemu, ze Forester jezdi za 10,5 na sto, tak uplne v ramci ocekavani...
H-B Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2019 Ja ted dojizdim rok operaku s Rapidem 1,0 a musim rict, ze to bylo souziti nad ocekavani v pohode. 81kw na mesto a primesto stacilo, 6 rychlosti udelalo z dalnice pouzitelnou sferu, spotreba za 20k km je na 6,1. Brzdou provozu nejsem. Nebejt toho, ze nebyl v dalsi nabidce, asi bych ho bral dal, takhle me ceka Octavia 1,5 Tsi. Jsem zvedavej na zmenu oproti te 1,0. Tri valce tady nebyly ani vzdalene takovy zlo jako htp, ale u ty 1,5 mi vadi, ze snad vypina dva valce, pokud se nepletu..
Liqid Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2019 Stejný motor mám ve fábce combi, dlouhodobá za 6,9, 90 % dálnice, ale dalo by se určitě u míň, když honím dojezd tak i kolem pěti.
tikzot Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2019 Ta 1,2 HTP jezdila za málo jen pokud se někdo pohyboval po okreskách a ještě jezdil pomalu. Na dálnici se s tím pod 9 jezdit nedalo. Naši referenti často přejížděli mezi Prahou, Plzní a Ostravou a na tohle opravdu nebyl motor 1,2 HTP stavěnej. EDIT - ono taky ne nadarmo se HTP překládalo, jako Hodně Teče Palivo, spolu s Hovno To Pojede.K tomu nazvoslovi mi rikali;HTP - horko tezko predjeduMPI mohu predjet ikarus. .;-)Ja mel 1.2 htp jen chvili a na dalnici mi to zralo 9-10l pravda duseny to bylo na max, ale oproti tomu tehdy 1.6 tdi 3-hrnek si vzal i v nejvetsi nalozi cca 7-8l.
laskajefajn Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2019 Koukam že jsem zase rozjel pekne téma )) Jinak s Yetakem 2.0 naftou se opravdu dá jezdit za 4 litry(samour.ze delsi trasy) ve meste to je do 6 litru což na ctyřkolku je velmi slušny. Moc často na nej vzpominam. Ted mam trojkovou Fabii v nafte a je to hrozny křáp uz podruhé reklamuju baterku. Prý vada z výroby. Dnes tam takhle pristali dalsi 4 Fabie behem jednoho dne.
laskajefajn Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2019 To neni tim. Prý výrobni vada a ten zkurv...start stop.
Liqid Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2019 start stop se dá trvale vypnout, taky mi to pilo krev
honzyk Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2019 Zato novej Karoq 2litr TDI 110 kW zatim žere jako prase - 6,5 - 7 l. Ta spotřeba u Karoqa mi tak zlá nepříjde, když si vemu že s Focusem 1,6 TDCI 66 kW jezdím dlouhodobě kolem 5 l, tak 1,5 l navíc u auta který má větší čelní plochu a mnohem silnější motor bych bral jako OK, jestli to má 4x4 tak obzvlášť. HTP máme v práci a občas tomu bohužel taky neuniknu, žere mi to tak okolo 6l.
laskajefajn Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2019 U sluzebniho vozu v zaruce Start stop mi autorizovany servis nikde nevypne. Uz jsem se o to zajimal hned při převzeti vozu. Vypinam to pri každe jizde ručně.
Lion Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2019 No, on má hlavně Karoq docela chaoticky automat, sem tam si to dělá co chce, Yeti 81 kW manuál a volitelně tuším taky čtyřkolka... A berme v potaz, že to je Haldex, nikoli trvalá
swenak Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2019 U sluzebniho vozu v zaruce Start stop mi autorizovany servis nikde nevypne. Uz jsem se o to zajimal hned při převzeti vozu. Vypinam to pri každe jizde ručně.To jde řešit za pár korun svépomocně, např. přes Carista.app a čínský obdII adaptér. Nebo přes VCDS a podobně. Na to není autorizák potřeba a kde to kdykoliv vrátit.
Franta Dobrota Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2019 (upraveno) start stop se dá trvale vypnout, taky mi to pilo krev To není tak úplně pravda, u některých to zatím nejde (alespoň tak jsem byl informován v mém případě). Upraveno 23. ledna 2019 uživatelem Franta Dobrota
Liqid Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2019 U sluzebniho vozu v zaruce Start stop mi autorizovany servis nikde nevypne. Uz jsem se o to zajimal hned při převzeti vozu. Vypinam to pri každe jizde ručně. viz swenak, dělal jsem to stejně (taky služebák v záruce) To není tak úplně pravda, u některých to zatím nejde (alespoň tak jsem byl informován v mém případě). já reagoval na láskovu fábku, tam to dle mých zkušeností lze
nickolas Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2019 (upraveno) Ja mam ted funglovku Oktavku 1.6 TDI, 85kW, petikvalt. Prvnich 1500 km, 90% dalnice a pise mi spotrebu 5,2. Edit: 70% dalnice Upraveno 23. ledna 2019 uživatelem nickolas
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se