Frostie Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Však má doma DeLorean ne, ať jsme správně v kdo čím jezdí 2:A k tomu ještě Lambo v limitce Bells' Phantasy v modré barvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Frostie teď vážně, tobě fakt pořád nedošlo nad čím se tu všichni tak baví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Frostie teď vážně, tobě fakt pořád nedošlo nad čím se tu všichni tak baví?Ne. Dal jsem mapu a bohužel jednu převzatou fotku, kterou jsem si neproveril. Pak jsem to doplnil odkazem z Cv deníku. Jo, a zapomněl jsem dodat, že u Božího Daru se krizuji tři tratě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Ano přesně o té fotce to je, to víš nesmíš všemu na googlu hned věřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Ano přesně o té fotce to je, to víš nesmíš všemu na googlu hned věřit Právě, já ji stahl od toho kamaráda, na Google neproveril a nedodal, že může taky být ta fotka ilustrační... Mea maxima culpa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 No a jsme doma, hotovo. Btw: teda doufám, že příští týden se to počasí na horách uklidní, čtyřkolku fakt nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 (upraveno) Malej vejletik pred setmenim. Od vcera padalo do dnesniho poledne, pak se prudce oteplilo a zacalo prset. Tezkej a mokrej snih...celkem legrace na odklonenejch cestach. Jak je to auto tezky, bylo to o srdicku a plnejch kalhotech Ale dobry. Upraveno 26. ledna 2019 uživatelem TLD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Jeep weather Předokolkaři a zadokolkaři nejezděte do Krušných hor bez řetězů.Za dnešek napadlo 30 cm sněhu a fouká silný vítr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 to je akoze cesta hento, hej? z vrchu je to celkom pekne vyjazdene uz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Ahojte je tu niekto kto mi vie poradit ohladom ohladom kluca na mini cooper? Mam gulaty kluc ( ufo ) ktory je zlepeny. Pravdepodobne sa v nom vybila bateria. Vie mi niekto poradit ako tu bateriu vymenim resp ako to vyriesit? Kluc mi auto uz vobec nespoznava ani sa nerozsvietia kontrolky. Zamykat a odomykat mi s mi na dialkove ovladanie ide... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cabajka Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Cau. Imo cip (transponder) nie je napajany baterkou. Ta zivi iby vysielac DO, ktory ako hovoris ide, cize baterka je OK, Skus druhy kluc. Aknefunguje ani ten, tak zrejme odisla citacka transpondera v aute,alebo sa nejakym zahadnym sposobom kluce odparovali od auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Druhy kluc mi funguje... S tym povodnym klucom mi ukazovalo na dysplaji preciarknuty kluc... teraz uz neukazuje nic.. Tak jazdim s nahradnym a ziadam o radu ako ten povodny poriesit aby fungoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Druhy kluc mi funguje... S tym povodnym klucom mi ukazovalo na dysplaji preciarknuty kluc... teraz uz neukazuje nic.. Tak jazdim s nahradnym a ziadam o radu ako ten povodny poriesit aby fungoval... Netušim, jakej máš konkrétně model mini/klíče, resp. čemu řikáš UFO, ale pokud je problém pouze ve vybitý baterce u F54 a novější, mělo by to bejt relativně easy, což by sis samo vygooglil sám: pokud řikáš UFO starším klíčům, tak je to teda slušná rasovina a "úchvatný" technický řešení, to jsem ještě neviděl... Indukční nabíjení je fajn, pokud funguje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 to druhe video je pre mna.. Taky kluc mam.. Dakujem za ochotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 to druhe video je pre mna.. Taky kluc mam.. Dakujem za ochotu Není zač. No ty píste, nezávidim... Takže buď si zkrátit dlouhej zimní večer hraním si na elektrikáře-hodináře a s jemnocitem prohodit do jinýho, klíče, nebo paleta u AD...Já zrovna řešim další klíč k mýmu youngtimer MB, díky keyless-go za hezkou devítku... Jinak, nevíte pls někdo o slušnym opraváři klíčů z Prahy a okolí? Nějak mi blbne dálka k nezávislýmu topení, umí si vybrat roční období, kdy zazlobit...Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 (upraveno) ....Já zrovna řešim další klíč k mýmu youngtimer MB, díky keyless-go za hezkou devítku... Já keyless-go nemám a včetně planžety na mechanické otevření dveří po mě chtějí taky 9k.. Zítra jedu nechat vyměnit žhavičky a pak na repas předních světel. To se zas vysypu... Upraveno 30. ledna 2019 uživatelem Jiří_99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cabajka Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Tak ta vymena baterky je na 2 roky nepodmienecne pre toho kto to vymyslel. Aj tak som ale toho nazoru, ze baterka je OK, kedze dialkac funguje a problem je s transponderom imobilizeru v kluci, kedze druhy kluc bez problemov funguje. Nedal si klucu nejaku velku ranu ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Nemam nejaku vedomost ze by som s tym klucom nejako hrubo zaobchadzal... Skusim najskor vymenit tu bateriu a dalej sa uvidi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cabajka Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Este jeden navrh. V niektorych klucovych sluzbach vedia nielen vypilit novy kluc podla stareho, ale aj nacitat a prepisat transponder. Skus sa tam zastavit, ci vedia nacitat udaje tvojho kluca. Ak nie, tak mas istotu, ze je to transponder. Baterku nemen, pokial ti dialkac funguje tak baterka. DOBRA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 A co v pripade ze bude zly transponder.. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se