Xtra01 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Trabanta uz jsem mel, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Novou M3 jsem řídil minulej tejden a i když Bullit není vůbec blbý auto, tak tohle je úplně jinej sport. Neváhal bych ani chvíli. Btw Bullita mají 3 známí v okolí a Mustang obecně dnes fakt není nic, co by bylo těžké vidět.. Má ho dokonce i jeden dědek ve vsi, odkud pochází manželka..už několikrát jsem ho s nim potkal na hřbitově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 To nikdo nepopírá. Nicméně kolegova argumentace je přinejmenším chabá. Že je M3 po všech stránkách lepší auto snad chápe každej s víc jak dvěma mozkovejma buňkama. Nicméně si dej kamaráde ruku na srdce a řekni mi kolik lidí znáš s Bullitem a kolik lidí s M3. U mě teda na celý čáře pravažuje bramborák. ¯\_(ツ)_/¯ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xtra01 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 před 6 hodinami, dawe009 napsal: Novou M3 jsem řídil minulej tejden a i když Bullit není vůbec blbý auto, tak tohle je úplně jinej sport. Neváhal bych ani chvíli. Btw Bullita mají 3 známí v okolí a Mustang obecně dnes fakt není nic, co by bylo těžké vidět.. Má ho dokonce i jeden dědek ve vsi, odkud pochází manželka..už několikrát jsem ho s nim potkal na hřbitově Diky, konecne nekdo nezaujatej. Jestli ses, Joysticku, z Bullitta tak hotovej, tak se stav s penezma, je to funglovka, muzes v nem jeste dnes odjet. Jinak neres prosim moje pohnutky a nemluv mi do toho, za jake auto pripadne vymenim, kdyz se to zrovna neshoduje s tvym uzasnym svetonazorem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Ale tak diskutovat je furt povoleno, nebo ne?To ze M3 je jinej sport nez Mustang nikdo nezpochybnuje. Ovsem ja jako spravnej “bychar” bych mel vybrano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 to je síla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 (upraveno) Potřeboval bych poradit. Která motorizace je lepší z hlediska spolehlivosti a jaký nájezd je rozumný pro tento motor při koupi. Motor od Audi - 3.0 TDI quattro 180 KW N57 od BMW - 3.0 xDrive 190 KW Upraveno 4. dubna 2021 uživatelem rolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 před 4 hodinami, Xtra01 napsal: ... je to funglovka, muzes v nem jeste dnes odjet .... A tos ho vyhral v kartach, nebo si tak spatne vybiral, ze poustis do sveta takovou funglovku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 před 4 hodinami, Xtra01 napsal: Diky, konecne nekdo nezaujatej. Jestli ses, Joysticku, z Bullitta tak hotovej, tak se stav s penezma, je to funglovka, muzes v nem jeste dnes odjet. Jinak neres prosim moje pohnutky a nemluv mi do toho, za jake auto pripadne vymenim, kdyz se to zrovna neshoduje s tvym uzasnym svetonazorem Ocko ti kupil auticko a tebe sa nepaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xtra01 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Koupil jsem ho na blint a nejak me to nevzalo, to se stava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xtra01 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Právě teď, ewolucionar napsal: Ocko ti kupil auticko a tebe sa nepaci? Nn, me uz je ocko kupovat nemusi, tobe ano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Ty si fakt borec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 před 34 minutami, rolas napsal: Potřeboval bych poradit. Která motorizace je lepší z hlediska spolehlivosti a jaký nájezd je rozumný pro tento motor při koupi. Motor od Audi - 3.0 TDI quattro 180 KW N57 od BMW - 3.0 xDrive 190 KW Ten koncerní trílitr je překvapivě supr motor. bejvalka to měla v S5 a byť chrochtáci nemusim, tak u tohodle sem musel uznat, že je to agregát dobrej. Spolehlivost dle servisu a zacházení, ale oba ty motory vydrží celkem dost. K N57 by Ti řek víc náčelník @sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 no slušné správanie sa nedá kúpiť, čo no ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 před 33 minutami, rolas napsal: Potřeboval bych poradit. Která motorizace je lepší z hlediska spolehlivosti a jaký nájezd je rozumný pro tento motor při koupi. Motor od Audi - 3.0 TDI quattro 180 KW N57 od BMW - 3.0 xDrive 190 KW 3.0 TDI 180 kW má už jednodušší rozvody, 2 řetězy místo 4 dříve. Obecně spolehlivý motor, největší problém se jmenuje EGR. N57 je brán jako méně spolehlivý oproti M57, hlavně proto, že má rozvody z bláta a při jejich výměně musí motor ven z auta, což stojí dost peněz - 50-70 tis. Ale na BMW je tady mnoho větších odborníků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 před 7 hodinami, dawe009 napsal: 3.0 TDI 180 kW má už jednodušší rozvody, 2 řetězy místo 4 dříve. Obecně spolehlivý motor, největší problém se jmenuje EGR. N57 je brán jako méně spolehlivý oproti M57, hlavně proto, že má rozvody z bláta a při jejich výměně musí motor ven z auta, což stojí dost peněz - 50-70 tis. Ale na BMW je tady mnoho větších odborníků. U Audi nemusí motor ven? Myslel jsem , že ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 před 5 minutami, pavel23 napsal: U Audi nemusí motor ven? Myslel jsem , že ano. Taky ven. Ale rozvody většinou vydrží v pohodě 250-300 tis. a výměna je za půlku oproti BMW. U N57 začínají řetězy rachotit často už okolo 100 tis km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Díky za rychlou reakci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Minulej tejden venku skoro 25 stupňů. Dneska kouknu na předpověď a zbaběle nasazuju zase zimáky ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EtienneRSV Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Já jsem ještě nepřezul tak to jsem asi udělal dobře. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se