varjag Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 Je to kočka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 před 7 minutami, uff napsal: Miate slusej, parada. Jsou lehci nez origo? Jakej je z nich jizdne pocit. Ja uz jezdim NDcko, ale za parnikem se vzdycky rad otocim. Ja se musim priznat, ze jsem jak nakej uchyl. Treba chodim dobrovolne s odpadkama a cestou se stavim do garaze pokochat siluetou a hned mam lepsi den... No jsou to lehčí kola - 1 ks by měl vážit okolo 8,4kg, ale origo jsou myslím ještě lepší - na NC je dělá Enkei a tam je kolo kolem 8kg, ale reálně jsou nesehnatelné. Já se bál černých kol, ale musím říct, že k moji barvě sedí a jsou mega praktické - nejsou 2 hodiny po umytí zadrbané od destiček. JInak z kol mám normální pocit - tím že to nejsou 10kg obludy, tak jsem si ze 16 ctek nepohoršil v komfortu a naopak nejsou takové žvejkavé. Akorát ty premium contacty asi vyměním. Zeknova má ted 30% slevy Na ND taky koukám, ale mě je líto do toho jít - na daily to nepoužívám a parníček mám zatím v cajku. Navíc je to neuvěřitelně levné na provoz - nulová amortizace, pojistka full 8k ročně, gumy to nežere, benzín tomu musíš nutit, nesere se to..... . Navíc i ta 1,8i prostě jede dobře, jen se musí člověk snažit a asi to mě baví (už jsem potrápil mnohem silnější povozy). Právě místo ND koukám, že bych nechal NC a rozšířil o nějakou kočku jako je na foto . Místo by bylo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 Jo a dneska jsme měli celkem štěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 Já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 (upraveno) 4 hours ago, uff said: Ja se musim priznat, ze jsem jak nakej uchyl. Treba chodim dobrovolne s odpadkama a cestou se stavim do garaze pokochat siluetou a hned mam lepsi den... Ja to chapem , mam to nejak podobne . Len nemam taku nadcasovu klasiku (zatial?), ale oboje lahodia mojmu oku @M3maniac parada! Upraveno 12. listopadu 2022 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 před 3 hodinami, M3maniac napsal: Já taky Tak toto už je hotový Jackpot paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 před 10 hodinami, M3maniac napsal: Já taky No ty vole, dostal jsi se do paláce!. Nádhera. Tady se bavíme o autech ale tohle je jiná disciplína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 @M3maniacJako řidič a nebo jako jeho veličenstvo vzadu na trůně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 ...stopoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenálGT Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 Původně koupen tak na rok, dva ale už to táhnem pátý rok a furt baví. Za ty roky najeto 78000km bez jediného problému. Náhradu hledám ale nic pořádného nenacházím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 (upraveno) 3 hours ago, Gustaf said: ...stopoval... @ZdenálGT krasny kusok , jak ta amerika zvlada europske zakruty ? Upraveno 13. listopadu 2022 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenálGT Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 před 1 hodinou, bluman napsal: @ZdenálGT krasny kusok , jak ta amerika zvlada europske zakruty ? Díky. Zákruty zvládá skvělé i na evropské poměry. Není to vyloženě sporťák ale v zatáčkách lepší než třeba bmw řady 8. V zatáčkách překvapí každého kdo to nezna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 před 14 hodinami, Radek124 napsal: @M3maniacJako řidič a nebo jako jeho veličenstvo vzadu na trůně? Vpravo vzadu došlo pivo tak jsme jeli do lídlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 před 15 hodinami, varjag napsal: No ty vole, dostal jsi se do paláce!. Nádhera. Tady se bavíme o autech ale tohle je jiná disciplína Ale hovno, bylo první po ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 14. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2022 před 9 hodinami, M3maniac napsal: Ale hovno, bylo první po ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 14. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2022 (upraveno) 10 hours ago, M3maniac said: Vpravo vzadu došlo pivo tak jsme jeli do lídlu A ake ste nakupili? Kralovske? Upraveno 14. listopadu 2022 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2022 Braník, jako správná dělnická třída Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2022 před 59 minutami, Gustaf napsal: Braník, jako správná dělnická třída Argus, ale premiovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2022 Plzničku hoši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 byla v akci, že jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se