long Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 (upraveno) (koupili jsme jich pár do firmy )........To jste firma zabývající se veterány? Jinak mě nenapadá na co by jste to měli. http://www.samohyl.zlin.cz/ Ano některé pro radost a některé na renovaci i když jsou v A stavu. Všechny mají servisku a cca do 80 000 km. to: Tada O těch plastech jsem nic neslyšel, ale vzhledem k tomu, že tem 6 litr je docela rarita se to tady v Čechách myslím moc lidem nestává. :sad01_anim: Nevím jestli u nás doma náhodou jeden neskončí??? Kam se hrabou auta co jsme doma měli a co máme. Upraveno 7. září 2011 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 Pokud skončí jeden u Vás doma tak se nechám povozit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 long: Stavalo se to u prvni generace W140 S600, zapatrej na mercedes-classic.cz , par lidi s tam sestikila ma. Jde hlavne o tu ridici jednotku, ale s faceliftem uz to vyresili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 Nádherný Mercedesy-já mám s nima takovej osobní problém,že v tom jezdili takový ty český veksláci a cirkusáci,sice za to ty auta nemůžou,ale tahle jejich image jím u nás škodí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 Nádherný Mercedesy-já mám s nima takovej osobní problém,že v tom jezdili takový ty český veksláci a cirkusáci,sice za to ty auta nemůžou,ale tahle jejich image jím u nás škodí Člověče to je zvláštní bo známe Kočkovi a těmito auty opravdu nejezdí, ale možná u vás jezdí kolotočáří YOUNGTIMERY za 500 000 kč ? To fakt nevím? Ale vážně, myslím si že jsi se sekl v modelu, tohle auto si v té době moc lidí koupit nemohlo dovolit. Stálo 2 000 000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 Člověče to je zvláštní bo známe Kočkovi a těmito auty opravdu nejezdí, ale možná u vás jezdí kolotočáří YOUNGTIMERY za 500 000 kč ? To fakt nevím? Ale vážně, myslím si že jsi se sekl v modelu, tohle auto si v té době moc lidí koupit nemohlo dovolit. Stálo 2 000 000. btw Kočkovi přece nejsou cirkusáci. Jinak jako služebáky paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 Člověče to je zvláštní bo známe Kočkovi a těmito auty opravdu nejezdí, ale možná u vás jezdí kolotočáří YOUNGTIMERY za 500 000 kč ? To fakt nevím? Ale vážně, myslím si že jsi se sekl v modelu, tohle auto si v té době moc lidí koupit nemohlo dovolit. Stálo 2 000 000. Ale jasný..ne přesně v tomto modelu,ale třeba v SL 350,500 a víš jak to funguje-99% lidí neví,jestli je to V12 600 nebo něco jinýho,prostě je to Mergl-je ale zajímavý,že to funguje jen u starších modelů,u novýho to nikoho nenapadne.A myslím,že tuhle image má Mercedes jen u nás a nebavím se jen o řadě SL,ale napříč řadama z doby řekněme porevoluční 1992-96.Samotřejmě pokud to chci kašlu na to,co si kdo myslí,jen jsem to podotknul OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
welis Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Žehlička SL je hned po G můj nejoblíbenější Benz. Pořád z nich sálá ta poctivost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Nevím jestli u nás doma náhodou jeden neskončí??? Souhlasím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 (upraveno) Musím přiznat, že Wrangler má jednu velkou slabinu - a to je vnitřní prostor. Je v něm prostě málo místa... Navíc jezdím tak, že zadní sedačky jsem vyhodil a vzadu (prostor kde podlaha je 3x3 stopy, tedy 90x90cm) má svoje místo pes. A k němu přihodit nějaké zavazadla je docela problém. Jednak je velikej a hlavně i když mu tam umístím něco malého, tak ho to děsně uráží, protože co mu mám do jeho prostoru cpát nějaké svoje krámy, že jo Před nedávnem jsem se to tedy nakonec rozhodl vyřešit přívěsným vozíkem. Tento musí vyhovovati několika požadavkům, které jsou obtížně splnitelné. No nakonec se mi podařilo sehnat vhodný základ a tento víkend i vyzkoušet. Je to zcela jednoduchý vozík, nebržděný, s úložným prostorem 200x115x115cm - který lze využít nejen na převážení zavazadel, ale i na spaní Také nemám na autě klasickou kouli, ale vojenské tažné zařízení, na vozíku je otočné oko - může se s ním tedy bezpečně dovádět v terénu dle libosti... Je to zatím základ, který jsem testoval v terénu a spokojenost. Projel jsem v pohodě i místy, kde jsem pár hodin předtím tahal z bahna Pajero Od zítra ho začnu předělávat... Dneska jsem narazil taky na samo-domo úpravu a mají tam zajímavě vyřešenou konstrukci stanu na střeše, tak jen pro inspiraci: Více obrázků a fotografie: ZDE Upraveno 8. září 2011 uživatelem Adam99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 já se vozím v tomhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 pro správnost´´řídím a jenom já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 @SEMRY nikdy jsem takhle na pohled nepochopil k čemu je ta "předkožka" na kapotě, můžeš mi to prosím objasnit? Předem díky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 Chrání to kapotu před odřením od kamínků. V našich podmínkách to až tak moc smysl nemá, nicméně pokud máš auto níž (jako já) tak to dost dostává nažrat halvně na dálnici apd, takže proto. Ale tady je to spíš stylová záležitost a taky už mě to nebavilo a ted jsem to sundal, a angel eyes který jsem děsně chtěl už taky půjdou pryč. Hold jsem z těch kravin už asi vyrostl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 Jojo, tyhle upravičky jsou fajn, ale člověk nakonec stejně zjistí, že origo stav je u takového auta nejlepší Moc hezká e30 je to 2,5? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 Chrání to kapotu před odřením od kamínků. V našich podmínkách to až tak moc smysl nemá, nicméně pokud máš auto níž (jako já) tak to dost dostává nažrat halvně na dálnici apd, takže proto. Ale tady je to spíš stylová záležitost a taky už mě to nebavilo a ted jsem to sundal, a angel eyes který jsem děsně chtěl už taky půjdou pryč. Hold jsem z těch kravin už asi vyrostl. Díky za vyčerpávající odpověď, tohle bych si fakt nedomyslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 (upraveno) @SEMRY nikdy jsem takhle na pohled nepochopil k čemu je ta "předkožka" na kapotě, můžeš mi to prosím objasnit? Předem díky ;-) v USA to vozí lidí i na strašnejch plečkách, tady to vypadá aspon stylově, ale oloupaná koženka na starejch americkejch autech...šílenost. Na drahý sportovní tu místo toho zepředu na kapotu lepí průhledné 3M folie. Ale zase jsem slyšel, že to působí i jako UV filtr a když se to pak sloupne, je vidět přechod vybledlého laku tam kde to nebylo. BTW, v USA tomu říkají "bra" ... podprsenka :-) Ta předkožka je tomu docela blízko, haha, nikdy jsem to neslyšel :-) ale v ČR vlastně ani neviděl Upraveno 10. září 2011 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 Tak tak americkej vynález, samozřejmě pokud to tam máš dlouho tak hrozí bledutí laku nepřikryté části kapoty a v zimě sůl apd. Z vlastní zkušenosti ale vim že když kupuješ ojetinu tak podle oprýskané přední kapoty poznáš kde se vůz většinu času pohyboval. Obvykle auta z německé dálnice apd. EDIT: Je to 2,5 M20. Super motor, výkonu tak akorát na solidní svezení, parádní zvuk, pohodová spotřeba, rekreační drift se dá taky vykouzlit (mám samosvor) a udržba uplně v pohodě protože tyhle motory mají fakt tuhej kořínek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doctor Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 pridam aj ja moj vikendovy voz: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se