PepaSFI Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 v USA to vozí lidí i na strašnejch plečkách, tady to vypadá aspon stylově, ale oloupaná koženka na starejch americkejch autech...šílenost. Na drahý sportovní tu místo toho zepředu na kapotu lepí průhledné 3M folie. Ale zase jsem slyšel, že to působí i jako UV filtr a když se to pak sloupne, je vidět přechod vybledlého laku tam kde to nebylo. BTW, v USA tomu říkají "bra" ... podprsenka :-) Ta předkožka je tomu docela blízko, haha, nikdy jsem to neslyšel :-) ale v ČR vlastně ani neviděl já to poprvé viděl na jaře v Brně na okruhu na tom tuning srazu. Tam to bylo snad na každým třetím autě a já tomu říkal sado-maso náhubek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 Rád bych se zeptal těch, kteří mají nějakou zkušenost s Passatem CC - údajně v zimě a mrazu problémy s otevíráním/zavíráním dveří. Foto ze stránek VW, předevšim pro ty, co by si to spletli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 No, já problémy v zimě u aut s bezrámovými okny nikdy nepostřehl (Subaru, BMW, Mercedes...) a to jsme ani gumičky před zimou nějak neošetřovali, takže bych to viděl na nějaký kec. CC je parádní auto, interiér, konktrétně sedačky jsou daleko před obyčejným Passatem, podvozkově parádní, jen volant vypadá jak z VW Polo a řízení je přeposilované. S nějakým benzínem nebo dokonce s 3.6 FSI je to dobrý ... A určitě vzít adaptabilní podvozek. 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 Ty abys nereagoval! Neumíš číst? Neptám se na to co si kdo myslí!Potřebuješ snad zvýšit počet příspěvků? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 Ty abys nereagoval! Neumíš číst? Neptám se na to co si kdo myslí! Potřebuješ snad zvýšit počet příspěvků? Ok, v zimě jsem s tím nejezdil, ale jinak jo... Tak dám po zimě vědět no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 Pokud to někdo nenamaže tak je to vcelku logické. Já teda toto považuju za běžnou údržbu před zimou u každého auta at už s bezrámovými nebo rámovými okny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 Rád bych se zeptal těch, kteří mají nějakou zkušenost s Passatem CC - údajně v zimě a mrazu problémy s otevíráním/zavíráním dveří. Passat CC nemám, ale bezrámová okna ze stejného koncernu VW Group ano. A když je námraza, je to průser. Při otevření dveří se normálně okna maličko stáhnou aby šly dveře lépe otevřít, a když je to přimrzlé, tak se tak nestane a hrozí, že se okna poškodí, ne-li rozsype sklo. Stříkal jsem to antifreezem a pak to celkem šlo, ale je to hodně nepříjemné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 JayDoll: Se tomu tvému vozidlu z VW group lehce nestáhne okénko samo, hned jak vezmeš za kličku dveří, jako to třeba dělá BMW? 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 Tado ty vole ty ses fakt Velkej Reakcionar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 Passat CC nemám, ale bezrámová okna ze stejného koncernu VW Group ano. A když je námraza, je to průser. Při otevření dveří se normálně okna maličko stáhnou aby šly dveře lépe otevřít, a když je to přimrzlé, tak se tak nestane a hrozí, že se okna poškodí, ne-li rozsype sklo. Stříkal jsem to antifreezem a pak to celkem šlo, ale je to hodně nepříjemné ..velký problém i u EOSu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 JayDoll: Se tomu tvému vozidlu z VW group lehce nestáhne okénko samo, hned jak vezmeš za kličku dveří, jako to třeba dělá BMW? Ale jo, stáhne se lehce samo. Ale když to bylo namrzlé, tak se nestáhlo, protože to elektromotorky neutáhly. A jak se pak máš dostat dovnitř, žejo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 Nač stahovat okno, když je zima ještě daleko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Když už bylo zmíněno bmw. U e46 coupe se taky občas nestáhlo když přimrzlo. Což o to, dovnitř se člověk dostane, ale dveře pak nejdou zevnitř zavřít, jedině zvenku když se sklu trochu pomůže pod lem okna nahoře. Jak je to u passatu ale nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 A nekoukal někdo z vás do manuálu udržby? Myslím že to tam bude popsané. Pochybuju že by to nechali jen tak. Minimálně tam bude čím to namazat/nastříkat tak aby to fungovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 Toto je můj nový kocour a vypadá to na lásku na první pohled. Zejtra nás čeká první práce, vezem spolu jabka do lihovaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 Milis...ty krávo! to je paráda..z tebe se stal farmář jsem zvědav na produkt z lihovaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 (upraveno) Milis...ty krávo! to je paráda..z tebe se stal farmář jsem zvědav na produkt z lihovaru Zatím jen sadař. Vobjednal jsem si na internetu montérky, ale jsou mně velký. Upraveno 13. září 2011 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 Toto je můj nový kocour a vypadá to na lásku na první pohled. Zejtra nás čeká první práce, vezem spolu jabka do lihovaru. ty wolle, to je paráda!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 To je dobrej vehikl. Chlapská kára. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 Zatím jen sadař. Vobjednal jsem si na internetu montérky, ale jsou mně velký. To je ta řepa... .kdybys jedl víc maso tak by Ti určitě ty montérky byly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se