Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

v USA to vozí lidí i na strašnejch plečkách, tady to vypadá aspon stylově, ale oloupaná koženka na starejch americkejch autech...šílenost. Na drahý sportovní tu místo toho zepředu na kapotu lepí průhledné 3M folie. Ale zase jsem slyšel, že to působí i jako UV filtr a když se to pak sloupne, je vidět přechod vybledlého laku tam kde to nebylo.

BTW, v USA tomu říkají "bra" ... podprsenka :-) Ta předkožka je tomu docela blízko, haha, nikdy jsem to neslyšel :-) ale v ČR vlastně ani neviděl

já to poprvé viděl na jaře v Brně na okruhu na tom tuning srazu. Tam to bylo snad na každým třetím autě a já tomu říkal sado-maso náhubek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada

No, já problémy v zimě u aut s bezrámovými okny nikdy nepostřehl (Subaru, BMW, Mercedes...) a to jsme ani gumičky před zimou nějak neošetřovali, takže bych to viděl na nějaký kec.

CC je parádní auto, interiér, konktrétně sedačky jsou daleko před obyčejným Passatem, podvozkově parádní, jen volant vypadá jak z VW Polo a řízení je přeposilované. S nějakým benzínem nebo dokonce s 3.6 FSI je to dobrý ... A určitě vzít adaptabilní podvozek.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 3
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Ty abys nereagoval! Neumíš číst? Neptám se na to co si kdo myslí!

Potřebuješ snad zvýšit počet příspěvků?

Ok, v zimě jsem s tím nejezdil, ale jinak jo... Tak dám po zimě vědět no.

Odkaz ke komentáři

Rád bych se zeptal těch, kteří mají nějakou zkušenost s Passatem CC - údajně v zimě a mrazu problémy s otevíráním/zavíráním dveří.

Passat CC nemám, ale bezrámová okna ze stejného koncernu VW Group ano. A když je námraza, je to průser. Při otevření dveří se normálně okna maličko stáhnou aby šly dveře lépe otevřít, a když je to přimrzlé, tak se tak nestane a hrozí, že se okna poškodí, ne-li rozsype sklo. Stříkal jsem to antifreezem a pak to celkem šlo, ale je to hodně nepříjemné
Odkaz ke komentáři

Passat CC nemám, ale bezrámová okna ze stejného koncernu VW Group ano. A když je námraza, je to průser. Při otevření dveří se normálně okna maličko stáhnou aby šly dveře lépe otevřít, a když je to přimrzlé, tak se tak nestane a hrozí, že se okna poškodí, ne-li rozsype sklo. Stříkal jsem to antifreezem a pak to celkem šlo, ale je to hodně nepříjemné

..velký problém i u EOSu..:sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

JayDoll: Se tomu tvému vozidlu z VW group lehce nestáhne okénko samo, hned jak vezmeš za kličku dveří, jako to třeba dělá BMW?

Ale jo, stáhne se lehce samo. Ale když to bylo namrzlé, tak se nestáhlo, protože to elektromotorky neutáhly. A jak se pak máš dostat dovnitř, žejo?
Odkaz ke komentáři

Když už bylo zmíněno bmw. U e46 coupe se taky občas nestáhlo když přimrzlo. Což o to, dovnitř se člověk dostane, ale dveře pak nejdou zevnitř zavřít, jedině zvenku když se sklu trochu pomůže pod lem okna nahoře. Jak je to u passatu ale nevím.

Odkaz ke komentáři

A nekoukal někdo z vás do manuálu udržby? Myslím že to tam bude popsané. Pochybuju že by to nechali jen tak. Minimálně tam bude čím to namazat/nastříkat tak aby to fungovalo.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...