Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Teď lítám v manželčině prckoletu a je to docela p...l jak nikdo nechápe jak to jede :P dokonce kámoš v 911 nechápal :) že mi nemůže na okresce ujet.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Toto je můj nový kocour a vypadá to na lásku na první pohled. Zejtra nás čeká první práce, vezem spolu jabka do lihovaru.

No ty voe .. až za mnou zase někdy někam přijedeš, nechám ti vyklidit půlku parkoviště :D
Odesláno

Teď lítám v manželčině prckoletu a je to docela p...l jak nikdo nechápe jak to jede :P dokonce kámoš v 911 nechápal :) že mi nemůže na okresce ujet.

Cooper S je božíí autko..:smile_anim:

Odesláno

Já chci taky takový autíčko... Odkud to je dovezený? Německo?

myslíš to mini? jj z německa po doktorovi akorát nechápu jak on mohl jezdit dlouhodobě za 6,9 :sad01_anim:

Odesláno

Milisi předpokládám, že máš svou benzínku :D a nebo že píchá.... pumpařku :D kolik to pije cca ?

To je v pohodě, to má 1,9TDi a když jedu rozumně, tak se vejdu do pěti litrů nafty.
  • Dát hlas 1
Odesláno

Toto je můj nový kocour a vypadá to na lásku na první pohled. Zejtra nás čeká první práce, vezem spolu jabka do lihovaru.

Tak přeju ať jezdí a hlavně dobíjí!!! Auto i původního majitele M.Z. znám. Teď jsem s ním mluvil...:smile_anim:
Odesláno

Tak přeju ať jezdí a hlavně dobíjí!!! Auto i původního majitele M.Z. znám. Teď jsem s ním mluvil...:smile_anim:

Svět je malej a chronosvět ještě menší. Už je to OK, Marťas to vyřešil naprosto suverénně, dobíjíme jak zamlada. :)
Odesláno

Par lidi tu ma rado ameriky, tak jsem placnu tohle - nejezdim tim, bohuzel, ale chtel bych :).

Pontiac Grand Safari 1973, udaje mate tady (myslim, ze od tohohle dovozce ma gas svuj korab). Vsimnete si hlavne zadnich dveri - otviraji se tak, ze sklo zajede nahoru a spodni cast do podlahy, uzasny :).

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...