Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Tak to teda fííííha... :eek: Sice to nebude zrovna žihadlo, ale vypadá to krásně :smile_anim:

Vím Škoda 110R nebylo ono, ale co 130RS?

V té 110R jsem měl motor 1500 OHC ptototyp, ale i tak to prostě nebylo ono. A ceny 130RS jsou opravdu mimo realitu, bohužel... :death:

Tak jako třeba i Stratos a spousta dalších krásných aut je cenově mimo realitu... Bohužel i Alpiny od Renaultu - krásné, rychlé, nesmyslné ceny.

BMW 2002i jsem měl, znovu nee. Jako i třeba Saab 99 Turbo, to bylo ale žihadlo...

Anglická auta moc neznám, přiznávám rovnou... Ale třeba taková Ginetta G4, hmmmm.....

Zatím to pravdu vypadá na Opel GT. No zatím není žádný spěch, ještě budu bádat :whistle:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trošku to upřesním - čtyřicítka na krku (no jo, je to dvojsmyslný, ale ta taky) a tak si říkám že by to chtělo zase "nějakej fajn starej sporťák" v mém věku... Kdysi jsem míval Škoda 110R, bylo to fajn autíčko, ale nebylo to ono. Taky jsem měl Renault 15 a to byla pecka. Ze tří kusů jsem dal dohromady jedno krásné. Nebyl to sice žádný závoďák, ale užíval jsem si každou chvilku s ním. Teď bych si dal pohlavek, že jsem ho prodal...

Ale už v té době jsem pošilhával právě po Opel GT. Vídal jsem jednoho v pastelově žluté barvě (kterou jsem nakonec dal i na Renault 15) a byla to pecka...

A teď si tak říkám co pořídit. Ferrari Dino i Lamborghini Miura jsou finančně úplně mimo, z amerik jedině Cobra Coupe, což je taky mimo, nebo moje nejoblíbenější auto - Ford GT-40... To je bohužel taky mimo :crying_anim02:

Z relativně dostupných mi zbývá jedině právě Opel GT, nebo ještě Volvo 1800... A koupit takové auto hotové se mi moc nechce, neměl bych k němu ten správný vztah...

Nebo vás napadá nějaká alternativa? Musí to být alespoň relativně finančně dostupné, okolo čtyřiceti let staré sportovní kupé, ideálně s oblými a vystouplými blatníky nad koly...

A co treba zrovna ta Corvette, kterou jsem zminoval? V8 kompenzuje asi celkove horsi jizdni vlastnosti oproti evropskejm kouskum..

Odkaz ke komentáři

Ale to Volvo se dá pěkně udělat..

Pekne? Vzdyt to vypada jako nejakej render modniho trendy auta "retro dela kazdej, tak z toho taky vytriskame nejaky prachy..." Takhle zkurwit tak krasny auto, strasny!

Treba ty kola, na tomhle aute, sorry, jsou neuveritelne hnusny, to je asi jako dat si vintage zlaty oblekovky na brouseny watchadoo :P

Upraveno uživatelem boo-beek
Odkaz ke komentáři

Momentálně tímhle :smile_anim: F-350 XLT 6.2 litru, ale mít to doma bych nechtěl :sad01_anim: ta spotřeba kolem 25l na 100km je moc. Tady ale stojí benzín 12,- Kč, tak se to dá přežít...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

To je bomba! Něco podobnýho jsem si vždycky chtěl vyzkoušet vlastnit, nejlépe však v USA.

Je to dobrý, pokud opravdu potřebuješ něco vozit, nebo tahat. Jinak opruz s parkováním, nemůžu s tím do podzemních garáží, už výška je většinou problém, ale hlavně je to strašně dlouhý a nevytočil bych se tam s tím... No a jízdní vlastnosti... Má to výkonu na rozdávání, ale v zatáčkách to odskakuje a nad 160 km je to neřiditelný. Druhá věc je, že jsi v provozu opravdu "nad věcí" budí to neuvěřitelnej respekt, trochu k tomu přispívá asi i to, že ve městě je to patrně jedinej soukromej kus a používá je místní policie (ti teda maj na korbě stojan na lehkej, nebo těžkej kulomet a většinou je tam i nasazenej). Krásnej pocit ale každopádně je to natočit, pohodí to s celou kabinou nastranu :smile_anim: a sešlápnutí plynu generuje neuvěřitelnou symfonii :smile_anim:

wave ceptor proto píšu, že se to dá přežít :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Celkem spokjenost ale Oktávku II combi jsem měl radši:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

A na zlepšování se v řízení si půjčuju na Nordschleife Clio Cup:

Odkaz ke komentáři

Bandicoot-mě Galaxy topilo úplně super,po 5 minutách teplej vzduch,nemáš něco v hajzlu?a nebo si byl zvyklej na to,jak topěj benzínový motory?

No hlavně na menší a benzínový auta. Nějakej basic příhřev tam mám taky. Ale ten funguje tak kolem nuly. Při mínus deseti se to roztápí pomalu.

A fukary v B sloupku prostě studenější jsou vždycky (stejně jako je z nich teplejší klima při vedru).

Teprve po čase jsem pochopil, proč do Galaxy nabízí samostatnou klimu pro třetí řadu sedaček (přestože k nim z pod druhý řady výdechy vedou taky).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...