Návštěvník Snow Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2009 Dneska jsem závodil proti Jaguaru XJRS v British racing green a na něm ta barva vypadala 100% správně Moje řeč !!!!! Mimochodem, vždycky se moc líbil tolik kritizovaný, nevím za co, model S type R. Ten je v BRG a černé super, úplně ho vidím s tou černě zbarvenou mřížkou chladiče a s malým červeným R. Paráda. zdroj http://www.familycar.com/RoadTests/JaguarS-TypeR/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2009 (upraveno) Moje řeč !!!!! Mimochodem, vždycky se moc líbil tolik kritizovaný, nevím za co, model S type R. Ten je v BRG a černé super, úplně ho vidím s tou černě zbarvenou mřížkou chladiče a s malým červeným R. Paráda. Tak na S-type R není co kritizovat, ty poslední ročníky už byly vychytané a při jejich současné cenně je to hoooodně muziky za málo! To já se dneska posadil do původního S-type 3.4 z let šedesátých/sedumdesátých a to bylo teprve něco! A taky to byl první Jaguar ve které jsem se cítil 100% dobře - páčkové přepínače, dřevo, kůže, dvouvačkový dvoukarburátorový šestiválec... Nejlepší sedan té doby:) ze závodů Jaguar Challenge 2009, moc jaguarů tam ale neuvidíte a točené to je z BMW... Upraveno 26. srpna 2009 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuki Odesláno 28. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2009 Já momentálně sedlám tohohle divocha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giallo Odesláno 28. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2009 Já mám taky žluťáka Jedno z nich je moje - hádejte který Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuki Odesláno 28. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2009 Super žluťáci oba Doufám, že tvoje je to placatější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2009 Konečně mám auto ve stavu, jaký jsem chtěl ještě pár drobností a je hotovo definitivně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2009 Konečně mám auto ve stavu, jaký jsem chtěl ještě pár drobností a je hotovo definitivně... jasně, jasně, pak už jenom definitivní hodinky, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernie85 Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2009 Nepřemýšlel jsi spíš o british racing green ? Jen tahle barva je ta správná pro Lotus, i když asi ne, když je v rukou malajského Protonu. Ona se oranžová bude nakonec ta správná. BRG je samozrejme super barva ale lip vypada na Elise, na Exige to chce opravdu nejakou extravaganci nebo cernou. Proton vlastni Lotus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 BRG je samozrejme super barva ale lip vypada na Elise, na Exige to chce opravdu nejakou extravaganci nebo cernou. Proton vlastni Lotus? To se divíš ? No, jestli jsi z GB, tak ses to už možná mohl doslechnout tím spíš, že se zajímáš o Lotus. Tenkrát při převzetí jsem zamáčkl slzu v oku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giallo Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Super žluťáci oba Doufám, že tvoje je to placatější Bohužel zatím to míň placatý Ale tady se můžeš podívat na můj vozový park - v hodně vzdálené budoucnosti jen těsně hraničící s nekonečnou věčností Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 pro milovníky fiatu tu mám bráchovu barču - moc pěkný autíčko v LE provedení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuki Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Bohužel zatím to míň placatý Ale tady se můžeš podívat na můj vozový park - v hodně vzdálené budoucnosti jen těsně hraničící s nekonečnou věčností Tak to je nádhera, ten Donkervoort je hodně zajímavý. Co je to za akci ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 nj, lodicka ked budem mat vela zbytocnych penazi, kupim ju mozno na letne vikendove pojazdenicko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Tak jsem se právě vrátil z Brna, odzimovával jsem veterána, za ten rok bych málem zapomněl, jak je to skvělý auto. Nemám známku, takže jsem jel po okreskách a byla to vskutku geniální projížďka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giallo Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2009 Tak to je nádhera, ten Donkervoort je hodně zajímavý. Co je to za akci ??? To byly loňskýGTéčka v Brně. A ten "můj poslední poslední žluťák" je z letošních Grand Prix motorek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blekota Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 ja mam VW passat kombi 130k TDI v automate full vybava aj koza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 Sockóóóu, obcas vozy mych zbohatlych kamaradu, ktery se vybodli na studia a ze ty kary nejsou zrovna plecky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2009 ja mam VW passat kombi 130k TDI v automate full vybava aj koza BMW, celkem rychlý ale kozu jsem hledal a nemá ani jednu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2009 Ad Lotusy - Exige/Elise. Taky jsem o něm sníval, ale seděli jste v tom? Já tedy nevím zda jsem v tom seděl, nebo v tom byl spíš zapasován, ale se 120 kg a 186 cm jsem to brzy pustil z hlavy. Snad ta Evora, ale velkou naději tomu taky nedávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernie85 Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2009 Ad Lotusy - Exige/Elise. Taky jsem o něm sníval, ale seděli jste v tom? Já tedy nevím zda jsem v tom seděl, nebo v tom byl spíš zapasován, ale se 120 kg a 186 cm jsem to brzy pustil z hlavy. Snad ta Evora, ale velkou naději tomu taky nedávám. To je skoda, ja se 192cm a 80kg nemam absolutne problem. Mit ale 195 cm tak se tam nevejdu. Evoru jsem osahal nazivo a do ty se urcite vejdes. Je to extremne povedeny auto az na dve mouchy: zatim do toho nedali poradnej motor (to se vyresi) a nejsou videt 'budiky' (udajne, ale rikaj to vsecihni co v tom jeli). Kazdopadne Evora bude o dost drazsi nez E. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se