Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Dneska jsem závodil proti Jaguaru XJRS v British racing green a na něm ta barva vypadala 100% správně :)

Moje řeč !!!!! Mimochodem, vždycky se moc líbil tolik kritizovaný, nevím za co, model S type R. Ten je v BRG a černé super, úplně ho vidím s tou černě zbarvenou mřížkou chladiče a s malým červeným R. Paráda.

zdroj http://www.familycar.com/RoadTests/JaguarS-TypeR/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada
Moje řeč !!!!! Mimochodem, vždycky se moc líbil tolik kritizovaný, nevím za co, model S type R. Ten je v BRG a černé super, úplně ho vidím s tou černě zbarvenou mřížkou chladiče a s malým červeným R. Paráda.

Tak na S-type R není co kritizovat, ty poslední ročníky už byly vychytané a při jejich současné cenně je to hoooodně muziky za málo! To já se dneska posadil do původního S-type 3.4 z let šedesátých/sedumdesátých a to bylo teprve něco! A taky to byl první Jaguar ve které jsem se cítil 100% dobře - páčkové přepínače, dřevo, kůže, dvouvačkový dvoukarburátorový šestiválec... Nejlepší sedan té doby:)

ze závodů Jaguar Challenge 2009, moc jaguarů tam ale neuvidíte a točené to je z BMW... Upraveno uživatelem Tada
Odkaz ke komentáři

Nepřemýšlel jsi spíš o british racing green ? Jen tahle barva je ta správná pro Lotus, i když asi ne, když je v rukou malajského Protonu. Ona se oranžová bude nakonec ta správná.

BRG je samozrejme super barva :) ale lip vypada na Elise, na Exige to chce opravdu nejakou extravaganci nebo cernou. Proton vlastni Lotus?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
BRG je samozrejme super barva :) ale lip vypada na Elise, na Exige to chce opravdu nejakou extravaganci nebo cernou. Proton vlastni Lotus?

To se divíš ? No, jestli jsi z GB, tak ses to už možná mohl doslechnout tím spíš, že se zajímáš o Lotus. Tenkrát při převzetí jsem zamáčkl slzu v oku.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Tak jsem se právě vrátil z Brna, odzimovával jsem veterána, za ten rok bych málem zapomněl, jak je to skvělý auto. Nemám známku, takže jsem jel po okreskách a byla to vskutku geniální projížďka :)

Odkaz ke komentáři

Ad Lotusy - Exige/Elise. Taky jsem o něm sníval, ale seděli jste v tom? Já tedy nevím zda jsem v tom seděl, nebo v tom byl spíš zapasován, ale se 120 kg a 186 cm jsem to brzy pustil z hlavy. Snad ta Evora, ale velkou naději tomu taky nedávám.

Odkaz ke komentáři

Ad Lotusy - Exige/Elise. Taky jsem o něm sníval, ale seděli jste v tom? Já tedy nevím zda jsem v tom seděl, nebo v tom byl spíš zapasován, ale se 120 kg a 186 cm jsem to brzy pustil z hlavy. Snad ta Evora, ale velkou naději tomu taky nedávám.

To je skoda, ja se 192cm a 80kg nemam absolutne problem. Mit ale 195 cm tak se tam nevejdu.

Evoru jsem osahal nazivo a do ty se urcite vejdes. Je to extremne povedeny auto az na dve mouchy: zatim do toho nedali poradnej motor (to se vyresi) a nejsou videt 'budiky' (udajne, ale rikaj to vsecihni co v tom jeli). Kazdopadne Evora bude o dost drazsi nez E.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...