Jay Doll Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Ale ne, já se tím spíš bavím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Ale je to unfair k mému synkovi, když ho systém pokládá za kdovíjakého sprosťáka, jemuž je i jméno nutno zatečkovat. Vždyť on přece za svého tátu nemůže! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Kdybys měl dceru Pepičku, tak to by bylo v pořádku. Bohužel máš Pep..ka, tak jsi diskriminován Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Tak očekáváme nový přírůstek do koncernové rodiny VW, za cca 3 měsíce by měl dorazit VW CC s 2.0 TDI CR2 (125kw). Nutno dadat, že auto je neskutečně fešné, ikdyž já osobně jsem se těšil na tu 3.6 )Jinak znáte někdo Isuzu Gemini GTI? Kamarád ho má, pěkně zrekonstruované, ze 3 aut, vše originál (tím myslím žádný tuning). Neskutečné auto, motorově, pocitově i jízdními vlastnostmi. Taková raritka na českých silnicích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Kdybys měl dceru Pepičku, tak to by bylo v pořádku. Bohužel máš Pep..ka, tak jsi diskriminován Kua, kdybych to tehdy tušil, dal bych mu nějaké normální jméno, třeba Jiřík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Měl bych na vás takový dotaz a to - co by jste doporučili za auto? Nechci žádné combi, spíše hatchback. Nepotřebuji žádnou střelu, stačí pohodlné povožení a aby mi to naložené do kopce neumřelo. Operativní leasing vypadá zajímavě, ale spíš bych chtěl něco do svého vlastnictví. Stáří bych rád viděl kolem 10ti let a rozpočet kolem 60k.... ale se vším se dá hnout Odhaduji měsíčně tak 2000 km. Provoz asi ve stylu na víkendy Olomouc <--> Ostrava s přítelkyní, menším psem a nákladem; potom město / meziměsto na cestu do práce, nákupy atp. Asi bych si představoval něco jako Golf IV, v Tomto vlákně pár lidí chválilo i Almeru, to by také asi nebyla špatná volba ale servisovat japonce asi bude šálek jiného kafe, ne? Vím, že většina z vás se pohybuje poněkud jinde, ale hodně zdejších pacientů by určitě mohlo mít nějakou radu na konkrétní typ vozidla. Byl bych rád za cokoliv, co by mě mohlo nasměrovat k vhodnému autu. Nechtěl jsem zbytečně zakládat další téma, tak snad to tu nebude nikomu vadit. Klidně mi případnou radu pošlete soukromou zprávou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Tak vezmi Pep..ka do ***ónu ve vláčku Edit: Jen ukázka cenzury na fóru Taky tě ta cenzura sejří? Tohle přece takhle nejde tohleto, no ne? Kdybyste to napsali gramaticky správně, myslím toho pepíčka ve Vagónu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Kdybyste to napsali gramaticky správně, myslím toho pep..ka ve ***ónu..... Však počkej, kdyby ses jmenoval taky Josef jako můj malý nešťastný vytečkovaný Věromírek, hned bys psal jinak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Měl bych na vás takový dotaz a to - co by jste doporučili za auto? Nechci žádné combi, spíše hatchback. Nepotřebuji žádnou střelu, stačí pohodlné povožení a aby mi to naložené do kopce neumřelo. Operativní leasing vypadá zajímavě, ale spíš bych chtěl něco do svého vlastnictví. Stáří bych rád viděl kolem 10ti let a rozpočet kolem 60k.... ale se vším se dá hnout ..... Toho japonce bych se nebál, moc se to nese... a osobně nemívám problém ani se sháněním dílů, tak nějak se mi potvrzuje, že japonec toho moc nechce, ale když už tak je lepší neškudlit, a třeba svíčky nebo rozvody vzít originální (NGK, DENSO, NIPPARTS...) a je zase pokoj. Pár návrhů: Mitsubishi Space Star 1.6 Comfort klima *NEU TÜV Mitsubishi Carisma 1.6 Classic Mazda 323 F 1.6 Sportive *Klimaanlage *PDC* Nissan Primera 1.8 XENON*TEMPOMAT*KLIMA* Nissan Almera 1.8 Elegance*Aluräder mit Breitreifen* Toyota Corolla 1.6 Combi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 Zleva - tzv. první a tzv. druhé auto do rodiny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 Bila zulez! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 To jo, ale tzv. první auto do rodiny je stříbrné (mobil tu fotku nějak nezvládl). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Caute, riesim taky zaujimavy problem, nie velmi prijemny, na ktory som dnes narazil a ak by niekto vedel poradit, bol by som vdacny. O co ide. Moje nove auto uz je na lodi a smeruje do Europy. Miesto predaja je Ostrava (Ceska republika) a prihlasovane bude v Bratislave (Slovenska republika)Podla dnesneho zistenia, neexistuje moznost, ako toto auto poistit HAVARIJNOU poistkou na cas, odkedy ho v Ostrave prevezmem, do doby kym dostanem slovensky technicak. (co moze byt kludne mesiac).Kym povinne zmluvne poistenie sa bezne da spravit na VIN, podla info co som dnes dostal havarijne nie, to je mozne spravit len na technicky preukaz. Mate s tymto niekto prosim realne skusenosti? Po x hodinovom browsovani po nete si dnes pripadam, ako keby som bol prvy, co riesi nieco taketo. Vie niekto poradit ako na to? Odmietam sa noveho auta za x penazi co len dotknut, kym nebude full poistene... Dakujem velmi pekne... P.S. Mazda CX-5 2.0 AT AWD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 (upraveno) Caute, riesim taky zaujimavy problem, nie velmi prijemny, na ktory som dnes narazil a ak by niekto vedel poradit, bol by som vdacny. O co ide. Moje nove auto uz je na lodi a smeruje do Europy. Miesto predaja je Ostrava (Ceska republika) a prihlasovane bude v Bratislave (Slovenska republika) Podla dnesneho zistenia, neexistuje moznost, ako toto auto poistit HAVARIJNOU poistkou na cas, odkedy ho v Ostrave prevezmem, do doby kym dostanem slovensky technicak. (co moze byt kludne mesiac). Kym povinne zmluvne poistenie sa bezne da spravit na VIN, podla info co som dnes dostal havarijne nie, to je mozne spravit len na technicky preukaz. Mate s tymto niekto prosim realne skusenosti? Po x hodinovom browsovani po nete si dnes pripadam, ako keby som bol prvy, co riesi nieco taketo. Vie niekto poradit ako na to? Odmietam sa noveho auta za x penazi co len dotknut, kym nebude full poistene... Dakujem velmi pekne... P.S. Mazda CX-5 2.0 AT AWD Auto bez SPZ ti nikdo havarijně nepojistí a kromě toho nemá co dělat na silnici. Nech si ho převézt nějakou firmou na odtahovce. Ta je pro případ poškození pojištěna. Upraveno 30. dubna 2012 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 (upraveno) Auto bez SPZ ti nikdo havarijně nepojistí a kromě toho nemá co dělat na silnici. Nech si ho převézt nějakou firmou na odtahovce. Ta je pro případ poškození pojištěna. Tak to já si zase nemyslím, jelikož běžně se nové auto napřed pojištuje (včetně havarijní poj.) na VIN a RZ dodávám později ( v rámci ČR). Napřed obdržím zel. kartu na Vin a po přihlášení novou zel. kartu už s RZ. Edit:Tombed má pravdu, VIN je správně, Upraveno 30. dubna 2012 uživatelem vikhra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 teď to mám u nového firemního stejně, mám zelenou kartu na VIN a novou na RZ leasingovka ještě neráčila poslat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Tak to já si zase nemyslím, jelikož běžně se nové auto napřed pojištuje (včetně havarijní poj.) na WIN a RZ dodávám později ( v rámci ČR). Napřed obdržím zel. kartu na Win a po přihlášení novou zel. kartu už s RZ. Ano v rámci ČR, ale ne na Slovensko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 (upraveno) Ano v rámci ČR, ale ne na Slovensko. Jo, ale zelená karta platí pro EU a další státy. Plno lidí nakupuje běžně nové auta například v PL a jinde a pochybuji, že by do přihlášení v tuzemsku nebyli plně havarijně pojištěni. Upraveno 30. dubna 2012 uživatelem vikhra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 TomAntU me to bylo jednoduchy. Prodejce mi poslal scan velkeho TP kvuli vin a specifikaci a ja to preposlal pojistovakovi.Predpokladam, ze pro tu specifikaci a vin staci i jiny dokument.Pojistovaci business je o zprostredkovatelskych provizich, takze urcite pojistovaci nemaji problem jit do lehce sede zony... Jirka404Proc auto bez havarijni pojistky nesmi na silnici? Ze ty myslis povinny ruceni, cemuz by pak nasvedcovala diskuze o zeleny karte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 (upraveno) Co sa tyka PZP, tam nie je problem, to spravi ktokolvek na VIN auta aj so zelenou kartou, cize na cestu mozem ist. To mozem ist aj s prevoznymi znackami, tie su tiez povinne poistene. Ja sa pytam na HAVARIJNE poistenie. To sa tyka aj dovozu na odtahovke. OK. privezie mi to odtahovka a potom co? Zlozia mi to pred domom a som v rovnakej situacii. Auto nepoistene. A vzhladom na to, ze sucasne auto mi KAZDY rok niekto na parkovisku nabural, tak automaticky predpokladam ten isty priebeh. Cize, z mojho pohladu dovoz na odtahovke nic neriesi, ci sa mylim? Ad "lehce seda zona". Co si tym myslel? Pre koho seda? Mne nejde o to, aby som mal ja dobry pocit ze auto je poistene, ale o to, aby ak by sa nedajboze nieco stalo, aby aj realne prislo k plneniu. Ak je to seda zona pre poistovaka, tak je mi to jedno, ale ak to ma byt seda zona pre mna, tak to zasa nic neriesi. Niekedy si v tomto state pripadam fakt ako v kocurkove... PZP mozem mat, havarijne nie. Dovod? Lebo uradnik... P.S. Nemal by som mat problem mat v ruke original dokladov na pripadne vybavovacky, auto bude zaplatene, takze de iure moje. Upraveno 1. května 2012 uživatelem TomAnt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se