Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

ad znacky - ja mam taky takove :)

ad chcije - je to nadobka ostrikovace

ad z poctiveho plechu - podle me tam cpou traverzy :) takze je to poctive auto - kdo ma zajem, posledni kusy vezou k dealerovi!!!! :)

nejvic me ale dostalo, kdyz se sepisovala skoda - borec rika..."tak ja mam bouchle svetlo, trosku blatnik, naraznik, ale HLAVNE - mi nefungujou parkovaci senzory" :)

post-1383-016308400 1340005407.jpg

Upraveno uživatelem docent_tecka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nic ti nevrátí, protože ty ho nezaplatíš.

Němec když prodává do CZ a je plátce a ty taky tak platíš jen cenu bez dph.

Obráceně je to taky tak.

Omlouvám se za případnou neznalost, ale je to teď takhle? Já jsem naposledy vyclíval auto někdy v roce 2006 (po vstupu do EU) a bylo to tehdy tak, že pokud prodával plátce DPH (zde např. z DE) plátci DPH u nás, tak byla cena bez DPH, ale firma ho musela zaplatit u nás. A vím, že DE finančák posílal i avízo do ČR, aby na to dovozce případně "nezapomněl"...
Odkaz ke komentáři

Omlouvám se za případnou neznalost, ale je to teď takhle? Já jsem naposledy vyclíval auto někdy v roce 2006 (po vstupu do EU) a bylo to tehdy tak, že pokud prodával plátce DPH (zde např. z DE) plátci DPH u nás, tak byla cena bez DPH, ale firma ho musela zaplatit u nás. A vím, že DE finančák posílal i avízo do ČR, aby na to dovozce případně "nezapomněl"...

O DPH se v tomhle případě platáce plátce neúčtuje, účtovalo by se až ve chvíli kdyby byl předmět dál prodáván a to už s DPH..., samozřejmě musí předmět patřit do kategorie, kde má národk na odpočet DPH dle platné české legislativy, jak je to to v autech bohužel nevím.

Odkaz ke komentáři

V roce 2006 se odpočet vztahoval pouze na kategorii N1, na normální osobáky ne.
Odkaz ke komentáři

bagheera.. takovy maserati pro chudy :) gratuluju, vypada zachovale.

Je bez koroze, ale můj šálek to není, takové auto bych nechtěl, už jen z toho zpracování je mi zle. Prostě francouz. Je to taková raritka.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...