edgar_23 Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 Nic ti nevrátí, protože ty ho nezaplatíš. Němec když prodává do CZ a je plátce a ty taky tak platíš jen cenu bez dph. Obráceně je to taky tak. Ok, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 nedají ti hned techničák, posílají až po potvrzení, že auto bylo dovezeno do čr - zkušenost švagra z tohoto týdne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 ... tak ja jsem ted na chvilku dojezdil muzete mi rict, z ceho delaji ty lady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Z poctivyho plechu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Podle SPZ tý lady bych si to ani radši netroufl odhadovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 ... tak ja jsem ted na chvilku dojezdil muzete mi rict, z ceho delaji ty lady? Jejda, to je pešek, jsi se kochal hodinkama a bác, jó? Je to velmi nepříjemný, ale jak to jsou jenom plechy, pohoda" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Neco z toho chcije, asi to dostal i chladic ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 (upraveno) ad znacky - ja mam taky takove ad chcije - je to nadobka ostrikovacead z poctiveho plechu - podle me tam cpou traverzy takze je to poctive auto - kdo ma zajem, posledni kusy vezou k dealerovi!!!! nejvic me ale dostalo, kdyz se sepisovala skoda - borec rika..."tak ja mam bouchle svetlo, trosku blatnik, naraznik, ale HLAVNE - mi nefungujou parkovaci senzory" Upraveno 18. června 2012 uživatelem docent_tecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 A jo !!! V tom embekovskym narazniku jsou senzory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 embekovskym ???? co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 embeckovskym sem chtel napsat... takova ta chromova vec na par drzacich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Nic ti nevrátí, protože ty ho nezaplatíš. Němec když prodává do CZ a je plátce a ty taky tak platíš jen cenu bez dph. Obráceně je to taky tak. Omlouvám se za případnou neznalost, ale je to teď takhle? Já jsem naposledy vyclíval auto někdy v roce 2006 (po vstupu do EU) a bylo to tehdy tak, že pokud prodával plátce DPH (zde např. z DE) plátci DPH u nás, tak byla cena bez DPH, ale firma ho musela zaplatit u nás. A vím, že DE finančák posílal i avízo do ČR, aby na to dovozce případně "nezapomněl"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Omlouvám se za případnou neznalost, ale je to teď takhle? Já jsem naposledy vyclíval auto někdy v roce 2006 (po vstupu do EU) a bylo to tehdy tak, že pokud prodával plátce DPH (zde např. z DE) plátci DPH u nás, tak byla cena bez DPH, ale firma ho musela zaplatit u nás. A vím, že DE finančák posílal i avízo do ČR, aby na to dovozce případně "nezapomněl"... O DPH se v tomhle případě platáce plátce neúčtuje, účtovalo by se až ve chvíli kdyby byl předmět dál prodáván a to už s DPH..., samozřejmě musí předmět patřit do kategorie, kde má národk na odpočet DPH dle platné české legislativy, jak je to to v autech bohužel nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 Když sem vezl auto z De (přes firmu - Denker), narazili jsme na prodejce, který trval na uhrazení DPH s tím, že ji vrátí po vývozu auta. Týden se ladila smlouva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 Kdo ví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 (upraveno) bagheera.. takovy maserati pro chudy gratuluju, vypada zachovale. Upraveno 19. června 2012 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 Pěkný. Doufám, že v tom nemáš ty dvě spojený simky 1300 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 Omlouvám se za případnou neznalost, ale je to teď takhle? Já jsem naposledy vyclíval auto někdy v roce 2006 (po vstupu do EU) a bylo to tehdy tak, že pokud prodával plátce DPH (zde např. z DE) plátci DPH u nás, tak byla cena bez DPH, ale firma ho musela zaplatit u nás. A vím, že DE finančák posílal i avízo do ČR, aby na to dovozce případně "nezapomněl"... V roce 2006 se odpočet vztahoval pouze na kategorii N1, na normální osobáky ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 bagheera.. takovy maserati pro chudy gratuluju, vypada zachovale. Je bez koroze, ale můj šálek to není, takové auto bych nechtěl, už jen z toho zpracování je mi zle. Prostě francouz. Je to taková raritka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 (upraveno) Doufám, že to není ten kus po Clarksonovi edit: To byl vlastně Merak, beru zpět. Upraveno 19. června 2012 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se