bandicoot Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 i takhle se jezdi v rusku, zaplat pambu za tukly naraznik toho soudruha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2012 Tak mi právě dorazil služební Passat B7 a musím říct, že soudruzi z Německa odvedli docela slušnou práci.Až jsem to nečekal, mnohdy...Jede to hezky, tiše, interiér je fajn a start-stop jim funguje tak dobře, že tomu ještě teď nevěřím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2012 ...po pol roku cakania, konecne je doma CX-5 2.0 Skyactiv-G (benzin) AWD AT. Mazda ako vzdy odviedla perfektnu pracu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník beeep Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 Pánové,dnes jsem přivezl,nadherný 124/300CE už plasťák,auto je sříbrný a originál stav,včetně kostkované látky na sedadlech... jsem nadšenej,protože budu moct konečně dát pryč problémové CL a nechám si jen toto a 500E . Splněný sen se tomu řiká ! jsem šťastnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 beeep: Gratuluju W124 v kupéčku byla můj první vůz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 beeep: Gratuluju W124 v kupéčku byla můj první vůz A kolik jsi těch aut měl od vydání řidíčáku? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 A kolik jsi těch aut měl od vydání řidíčáku? :-) Za pět let mám teď třetí. Co seš, finančák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 Za pět let mám teď třetí. Co seš, finančák? Ne, jen mě to trochu pobavilo. Nic víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník beeep Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 beeep: Gratuluju W124 v kupéčku byla můj první vůz můj první vůz byl E30 325i,koupil jsem to v lednu asi 12tého,22 byla odvezena na odtahu a já už tenkrát veděl že miluju zadní náhon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 Peta-biker: Jedno auto musí být první, vždycky bude první i kdyby bylo jen jedno. můj první vůz byl E30 325i,koupil jsem to v lednu asi 12tého,22 byla odvezena na odtahu a já už tenkrát veděl že miluju zadní náhon A medvěda máš v automatu nebo manuálu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník beeep Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 (upraveno) v automatu Upraveno 2. července 2012 uživatelem beeep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 To auto miluju. A zena miluje ta karovana sedadla. V dobrem stavu tady neni k sehnani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 A nějaká lepší výbava? Klima, ASD? Ty kárované sicny jsou klasika, ale já nedám dopustit na černé kožené Sport-line sedačky, nejlepší sedačky na dlouhé cesty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník beeep Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 (upraveno) A nějaká lepší výbava? Klima, ASD? Ty kárované sicny jsou klasika, ale já nedám dopustit na černé kožené Sport-line sedačky, nejlepší sedačky na dlouhé cesty no,má nadhernýho FUNKČNÍHO Beckera,což je celkem unikát,k výbavě základ /el okna ale bez nich se to snad nedělalo,el zrcátka,el anténa/ nadstandart /klima,el šíbr,senzor destiček,nezavisle webasto/ klasicky protiskluz,dál to má na středovym tunelu,tlačítko s červenou hvězdičkou což nevím co je ale na to přijdu . V kufru vše originál a nádherně originálně zabalená lekárna. Jedinej bastl hnusnej jsou maly perský koberečky... Jinak auto je z německa,mělo dva majitele,nejdřív nějaký pán ročník 46 po něm ženská roční 67 doktorka. Vypadá že nebylo bourané,ma originální lak a až na malé škrábance na přední masce je moc hezkej,vypadá to že nezná strojovou myčku /což je spíš moje přání/ má originál kola s poklicema a vlastně další doplatek jsou zelený okna . Já o tom nedokážu psát kriticky,hledal jsem to rok a teď jsem celej na měko že stojí umytej v garáži , Pánové kára to je jako blázen,automat řadí hladce,motor se netřese. A kdyby náhodou někdo měl ty originál žlutý brýle co patřej do přihrádky do držátka tak je vyvážim zlatem . Fotky dodám ! Upraveno 2. července 2012 uživatelem beeep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 Ty brejle ti možná seženu . Ta červená hvězdička - není to spíš sněhová vločka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 Snehova vlocka bude zimni rezim prevodovky, neco s rozjezdama na snehu a tak... Kdo vi, co to dela :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník beeep Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Snehova vlocka bude zimni rezim prevodovky, neco s rozjezdama na snehu a tak... Kdo vi, co to dela :-D to tlačítko přepíná auto do síly,něco jako uzávěrka asi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 to tlačítko přepíná auto do síly,něco jako uzávěrka asi... Spíš to bude něco s převodovkou, nechá jít auto víc do otáček a tak... Šperu měly měďáky vždy jen automatickou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 No spíš přesně naopak, ne? Na sněhu jsou ti vysoké otáčky úplně naprd, takže to drží motor právě v nízkých otáčkách, ať šlapeš na plyn, jak chceš. Aspoň takhle funguje zimní režim u AT v mé Z3C... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 No spíš přesně naopak, ne? Na sněhu jsou ti vysoké otáčky úplně naprd, takže to drží motor právě v nízkých otáčkách, ať šlapeš na plyn, jak chceš. Aspoň takhle funguje zimní režim u AT v mé Z3C... Zase on ten automat řadí relativně brzo, takže když ti při rozjezdu i na méně plynu zařadí a ty ještě ani nemáš auto v pohybu, tak to taky není moc dobré... Asi prohledám Mercedes forum, já měl trapně oba dva medvědy v manuálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se