Návštěvník Zmizík Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 No, Instant tady jen zmínil přednosti benzinového motoru, na který žádnej turbodehet nikdy nedosáhne. Z argumentu, že když něco dělaj všichni tak že je to dobře, se mi dělá šoufl, stejně jako z nabubřelejch reakcí na jasná fakta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 No, Instant tady jen zmínil přednosti benzinového motoru, na který žádnej turbodehet nikdy nedosáhne. Z argumentu, že když něco dělaj všichni tak že je to dobře, se mi dělá šoufl, stejně jako z nabubřelejch reakcí na jasná fakta. Já říkám, mj. že přednost, spočívající v nižší váze zajímá jen závodníky a žvanily.A že když všichni něco dělaj, je to dobře, naopak neříkám - nekomol mě. Říkám, že kdyby ty nafťáky byly TAK JASNĚ v hajzlu, tak by se jich neprodávalo čím dál víc. Stejně tak je nevynáším do nebes. Je to podle mě totiž v podstatě jedno. Něco jako automat vs. 8denní manuální nátah. Každý má svoje ale svět se nezastaví. Mě zase rozčilujou hospodský moudra, kterých je v tomhle vlákně až příliš. Autům a motorům totiž tady rozumí každej, evidentně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Já jen říkám, že přednost, spočívající v nižší váze, zajímá jen závodníky.A že když všichni něco dělaj, je to dobře, neříkám - nekomol mě. Říkám, že kdyby ty nafťáky byly TAK JASNĚ v hajzlu, tak by se jich neprodávalo čím dál víc. Mě zase rozčilujou hospodský moudra.Svět chce být klamán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 To, že trpím stihomamem, ještě neznamená, že po mě nejdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 To, že trpím stihomamem, ještě neznamená, že po mě nejdou.Jj, je to z těch reakcí dobře vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Včera jsem koukal na Lancia Voyager. Ve full verzi a vypadalo to uvnitř hodně dobře, člověk by až zapomněl, že z venku je to celkem nevzhledná kastle. Navíc jedno z mála MPV (možná jediný "evropský"), kam se nebojí dát benál 3,6 V6 a ne nějakou daunsajzovanou přeturbenou jebku. Takže pořád je to Chrysler jenom s jiným logem na kapotě,mám na to svůj názor,asi jako na všechny plagiáty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 (upraveno) A jak je proboha možný, že když ty nafťáky jsou TAK JASNĚ v hajzlu, proč je tak nějak všichni kupujou? protože to jezdí "za pět na sto" víc v tom nehledej jaké jsou tvé pohnutky vybrat naftu místo benzínu? Upraveno 8. října 2012 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Firemni politika. Jinak (asi proto, ze nejsem Blesk McQueen) mi jizdni vlastnosti vcelku vyhovujou, dynamika motoru taky, bezudrzbovost (jasne, u noveho benzinu stejna)..Svoje mam X5 v nafte a ve 120 tkm jsem porad jen menil olej a resil podruznosti, ktere s motorem nesouvisely. Spotreba je srovnatelna s benzinem. Proste rikam, ze je to fuk a at si kazdej koupi automaty nebo quartzky - ale at tady nekeca, jak je jedno sragora a druhy dokonalost sama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Jj, je to z těch reakcí dobře vidět.Nepochopils, nevadi.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Nepochopils, nevadi.. :-)To byla právě jako smeč. :D Mně je taky buřt, kdo čím jezdí, jen mně ta prvotní reakce přišla taková zbytečně vzteklá, na tebe... peace, m?p? m?p. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Asi jo, omlouvam se. Ale fakt nesnasim premoudrely moudra, na ktery jsem primarne reagoval. Pul zivota si rikam, ze nejlepsi reakce na debilitu je mlceni, ale pak se stejne neuhlidam.No nic, frieden - dneska se na foru stala dulezitejsi vec :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Klucí vždyť je blbost se hádat.Každému co jeho jest, přeci stejně tak jako má někdo rád kluky a něko holky na to druhé bude težko kývat. Ten co má rád Fiata pohaní i MB a ten kdo má rád benzín prostě pohaní naftu.U nás zde je to přeci to samé s automatem a nebo třeba quartzem a nebo kineticem.Mnoho lidí mnoho názorů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 protože to jezdí "za pět na sto" víc v tom nehledej jaké jsou tvé pohnutky vybrat naftu místo benzínu? V dnešní době je argument pět na sto docela silnej,nemyslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Rád bych slyšel váš názor. Nemá někdo zkušenosti z Volvem V70 v D5 ? Myslím spotřeba, spolehlivost atd. Přemýšlím o větším kombíku který nebude moc náročný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 (upraveno) V dnešní době je argument pět na sto docela silnej,nemyslíš? ano, ale flame vznikl kvůli odhlučnění, rozsahu otáček, těžšímu motoru a složitější konstrukci... což je pravda 1.8 tsi dlouhodobá za 120k po 2 a čtvrt letech 8,3 litru... nemusíme řešit vstřiky, dpf, rozsah otáček optroti naftě opravdu dvojnásobný, topí 3x rychleji a je tichý.... ať si každý jezdí v čem chce, ale něco na tom je Upraveno 8. října 2012 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Rád bych slyšel váš názor. Nemá někdo zkušenosti z Volvem V70 v D5 ? Myslím spotřeba, spolehlivost atd. Přemýšlím o větším kombíku který nebude moc náročný. opravdová D5 super, při nákupu ojetiny sebou ale bezpodmínečně vem někoho, kdo volvu dobře rozumí, reference na volvo garážníky najdeš na volvo fóru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 ano, ale flame vznikl kvůli odhlučnění, rozsahu otáček, těžšímu motoru a složitější konstrukci... což je pravda 1.8 tsi dlouhodobá za 120k po 2 a čtvrt letech 8,3 litru... nemusíme řešit vstřiky, dpf, rozsah otáček optroti naftě opravdu dvojnásobný, topí 3x rychleji a je tichý.... ať si každý jezdí v čem chce, ale něco na tom je to by při rozdílu ve spotřebě 3l bylo při tom nájezdu cca 120t rozdíl na nákladech v palivu a za to už jde koupit nový motor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 to by při rozdílu ve spotřebě 3l bylo při tom nájezdu cca 120t rozdíl na nákladech v palivu a za to už jde koupit nový motor Moct si po 120 000km koupit novej motor, tak tomu říkám výhra. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Moct si po 120 000km koupit novej motor, tak tomu říkám výhra. :D hownajs, výhra je, že si po 240 koupíš 2 do zásoby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miramax Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Já se obávám, ze ten turbo benzín nebude o moc lepší co se výdrže týče :-( ale to ticho a pohoda za to stojí, takže ho mám místo nafty taky :-) co si představit umím, je sestivalec v dieselu, dokonce i v tom superbu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se