Marfael Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2012 Popravdě, tohle řešení je u mě nejpoužívanější Akurát pak člověk musí víc dávat pozor na záchranáře, nejdou slyšet a pak překvapí. Naštěstí nikdy jsem ještě nepřekážel. Trošku mi to vaše řešení připomíná rozhovor doktora ve Vesničko má středisková...:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prazskej Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2012 Moje řešení je naprosto stupidní. Ale vzhledem k tomu, že už jsem tam několikrát přijel to reklamovat a nic nikdy nenašli, co mám dělat? Přikoupit záruku a řešit až se to rozspype někdy. Nechat někoho se v tom vrtat se mi 2x nechce. Je to klasika, když to dovezu, nikdy to nevrčí. Typický Murphy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2012 (upraveno) já měl asi podobnej problém s mercedesem.. převodovka byla na volnoběh hlučná.. nikdy to v záruce nevyřešili, na funkčnost to vliv nemělo, tak jsem si po roce a půl zvyknul a bylo Upraveno 19. prosince 2012 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2012 Občas (to je právě háček) z ničeho nic začne motor vrčet - od 1800 do 2500 otáček, kdy to zase přeřadí výš aje klid. Neumím to lépe popsat, prostě to začne vrčet v tomhle spektru otáček. Občas sním o tom, vykašlat se na to. Koupit daily křáp a k tomu krásnou zachovalou E39 540i. Z doby, kdy ještě BMW dělalo poctivá auta... cauec, takze: E39 540i neni poctivy auto, to mozna tak E34 540i.. mas automat, nebo kvedlacku? kdyz to zacne vrcet, zvedaj se aji otacky a zrychluje to, nebo je to jen zvuk a auto se chova stejne? jak casto - cca - to dela? kolik to ma najeto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Tohle je druhé co mám, u pvního se mi nějak zapomněli zmínit, že byla minimálně půlka auta přelakovávaná, možná i střecha...Čechy krásné, Čechy mé. Když BMW (moje srdcovka přitom! ), tak už jedině brand new s předáním ve Weltu v Mnichově...Hele, ja se nicemu z renocaru uz nedivim, znam par historek i co se tyce novych aut, nicmene Premium Selection je velmi dobry program, takze to nemuzes hodnotit podle nejhorsiho prodejce v CR. Navic jsi mel v pripade toho prvniho vozu pravo odstoupit od smlouvy, protoze PS vozy jsou nebourane, nelakovane a splnujici asi dalsich 40 kriterii a pokud tomu je jinak, musis o tom byt seznamen, coz jsi viditelne nebyl. Pak se tedy divim, ze jsi tam koupil auto jeste jednou. Nicmene kupovat ojete auto a neobejit to aspon s merickou laku, to je blahovost :-) Ale taky uz jsem se s jednim BMW takto spalil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prazskej Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 PS vozy jsou nebourane, nelakovane a splnujici asi dalsich 40 kriterii a pokud tomu je jinak, musis o tom byt seznamen, coz jsi viditelne nebyl. Pak se tedy divim, ze jsi tam koupil auto jeste jednou. Nicmene kupovat ojete auto a neobejit to aspon s merickou laku, to je blahovost :-) Ale taky uz jsem se s jednim BMW takto spalil.To první bylo kupované u Bychla, k němu už nikdy více. Větší aroganci jsem ještě neviděl. Co se týká kupování ojetého auta, moje chyba. Kupovat někde v bazaru tak to samozřejmě všechno kontroluju, ale právě PS jsem důvěřoval. Je mi 21, přiznávám, že co se "vyjeb***ní" týka, tak jsem pořád lehce naivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prazskej Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 cauec, takze: E39 540i neni poctivy auto, to mozna tak E34 540i.. mas automat, nebo kvedlacku? kdyz to zacne vrcet, zvedaj se aji otacky a zrychluje to, nebo je to jen zvuk a auto se chova stejne? jak casto - cca - to dela? kolik to ma najeto?Když už E34, tak jedině jako Alpina B10. Když už, tak už. Mám automat, jinak víc radši posílám v SZ, nerad bych aby tu někdo padal ze židle z mých technických popisů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Zreznul mi Mercédes.Poradíte mi čim to mam vošoupat?.......Jo,eště mi nejde zabouchnout kufr.Použil sem izolačku za 17Kč,ale blbě se ted do něj leze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Zreznul mi Mercédes.Poradíte mi čim to mam vošoupat?.......Jo,eště mi nejde zabouchnout kufr.Použil sem izolačku za 17Kč,ale blbě se ted do něj leze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Zreznul mi Mercédes.Poradíte mi čim to mam vošoupat?.......Jo,eště mi nejde zabouchnout kufr.Použil sem izolačku za 17Kč,ale blbě se ted do něj leze. Viděl bych to na prodej a nákup nový káry. Asi né už MB když tak reznou, je to hrůza! Jaký je to rok výrby 2004?Za to bych se stydě, myšleno kvalitu MB. Máme doma VW Passat r.v.2000 a není na něm ani známka porezu, no jo " das auto ". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Mercedesy reznou dávno, taky mi to přijde divné u tak exkluzivní značky. Ale aspoň byly cca do 90.let dělané na milion kilometrů, ani to dnes už bohužel neplatí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Mercedesy reznou dávno, taky mi to přijde divné u tak exkluzivní značky. Ale aspoň byly cca do 90.let dělané na milion kilometrů, ani to dnes už bohužel neplatí..Nejrezavější mi přijde minulá generace Vita, sou zrezrlý snad hůř jak feldy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Nejrezavější mi přijde minulá generace Vita, sou zrezrlý snad hůř jak feldy. To mohu bohužel pouze potvrdit, naštěstí jsme se toho našeho již zbavily Jinak v MB dnes potěšily, kompletní velký servis Céčka pouze za 8200,- bez DPH a diagnoza s nulovými poruchami, autíčko jede jak po másle, radost v něm jezdit" Jinak jsem tam tak bloumal a jak mě ty auta nějáko neberou, tak tento kousek mě pěkně rozsekal, jak kdyby spadnul z vesmíru" Tak jsem do něj sednul a seděl a seděl a seděl, až museli zavolat posily a vytáhnout mě To by mě šlo ke ksichtu, ale dvě a půl mega, to je taky pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 ty jo, to je pekny.. co je to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 ty jo, to je pekny.. co je to? CLS Shooting Brake, na obrázku to ještě jde, ale máš to vidět naživo a uvnitř, je překrásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Chris Harris s tím natočil prímovní video... http://www.youtube.com/watch?v=7xgakhV3hEw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Chápu CLS (mimochodem bomba), ale Shooting Brake mi asi nikdy nikdo nevysvětlí, podobně jako X6. P.S. při troše štěstí zítra postnu živou fotku Mercedesu s 612 koníkama pod kapotou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Nebyla by to nuda na tom světě, kdyby všechna auta měla dávat smysl? :-) Nicméně já jsem do Shooting braku teda zamilovanej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Shooting brake je neskutecnej,nejhezci Mercedes soucasnosti a koukam Chris nosi keramicky Suby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Mě se to teda nelíbí, připadá mi to jak kdyby tam od půlky dozadu přidělali nějakou KIU nebo Hondu.Kombíky se mi líbí jenom u off roadů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se