nAscA Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 (upraveno) Taky se mi libi... konecne pekny kombik Upraveno 20. prosince 2012 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Já tady marně přemejšlim, jakej asi ksicht musí mít Afričan, aby mu k němu pasovala tahle změť linií Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 nazivo som nevidel, ale z fotiek je to velmi krkolomne... jedna linka strieda druhu, tretiu, siestu... myslim, ze premiove znacky by mali ctit decentnost, toto vyzera ako nejaky novy hjundaj... ale nove A sa mi paci, tam to sedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 nazivo som nevidel, ale z fotiek je to velmi krkolomne... Tím myslíš Afričana nebo toho meďoura? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Já tady marně přemejšlim, jakej asi ksicht musí mít Afričan, aby mu k němu pasovala tahle změť linií Fešák od přírody Ksicht pro MB jak dělanej" Po Everestu jsem byl trochu dobitej, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 (upraveno) Já tady marně přemejšlim, jakej asi ksicht musí mít Afričan, aby mu k němu pasovala tahle změť linií no minule sem cpal tohle: http://forum.chronom...post__p__854660 ale jinak vypadá asi tak Upraveno 21. prosince 2012 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Já vím že jsem až přehnaně nenáročný a když nosím už skoro rok Fortis B-42 Mars 500 a stále se mi líbí, asi mám i divný vkus, ale mně vám ten Mercedes zase tak hnusný nepřijde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 no minule sem cpal tohle: http://forum.chronom...post__p__854660 ale jinak vypadá asi tak Ty jsi teda ale kousek Dokážu si živě představit, kdybych takhle někde s to ho MB vystoupil, ty reakce lidí" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Hezký! Já se trochu bál, jestli sem nepřestřelil - a od gentlemana reakce na úrovni, dobrý. Když Tě vidím: s tím MB chvilku ještě počkej, jestli nedozraješ do Bentley... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Střílející brzda je super, měl jsem ho pár dní s dieselem, opravdu povedené autíčko. Jen nechápu to dřevo v kufru...na palubě jachty asi ok, ale po tomhle tašky jezdí o sto šest. A pro chalupáře taky nic moc, kufr (pod roletkou) je docela nízký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 ..jezdím klasikou...teda když nesněží.. ale ten kombík mne na živo ohromil, tak jako celkově nové CLS.. Edit: foto..(zimní hnusné malé kola.. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 NE-U-VĚ-ŘI-TEL-NÝ !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Ten kombík je super Já nikdy MB nemusel.. Jezdím G-klasse, ale to vlastně není Mercedes, ale nové Ačko a kombík CLS.. paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Pulka zabehu za mnou. Stale panuje bezbrehy nadseni, ktery narusta s kazdym dalsim kiłometrem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 aku spotrebu mas zatial? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 (upraveno) aku spotrebu mas zatial?Mam za sebou 1,1 nadrze, cili to neni moc smerodatny, ale neco kolem 5,8. Upraveno 22. prosince 2012 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Přes 130kW a takhle malá spotřeba? To tlačiš ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Přes 130kW a takhle malá spotřeba? To tlačiš ne? Vubec ne, jizdou podle predpisu palubak ukazuje 4,7. Ale staci zrychlit a po dalnici drzet pres 140 a razem je tam 6,3 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Moc pekna grafika PP, spotreba luxus, ja po Praze ne a ne se dostat pod 6 :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 slusny pomer vykon/spotreba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se