Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

KFL: 90,9 speed to si se teda neloudal!

Ale vůbec ne, taková pohodová svižná jízda, nebyl moc provoz. Téměř bych to nazval kochačkou :). Auto je navíc pořád v záběhu.

Tady je náhled celý cesty (těch 30 kiláků po D1 lze na grafu identifikovat snadno :)).

Pokud někoho zajímá ten obrázek, je to z apošky Work In Field. Bohužel mi na posledních 20 km spadla a já si toho nevšim, takže tam data nejsou celý.

post-6759-094867900 1356517261.jpg

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kdybys jel dál na východ tak by ti ta rychlost pěkně poklesla. Já dnes ráno jel 10 kilometrů asi 20 minut. Takovou ledovku jsem ještě nezažil a to jezdím po neudržovaných silnicích vysočiny dlouhý roky.

Mi to stačilo včera z H. Cerekve do Řidelova. Docela pěkný to bylo, když jsem jel 80, připadal jsem si jako sebevrah :D.

Odkaz ke komentáři

jaks doma obhájil manual? já už bych domů nemoh přitáhnout něco bez automatu?

mamka jela s dsg dvakrát, pokaždý něco... auto do kopce, dala D a auto nejelo a podobny blbiny... prvně po dvaceti letech řidičáku automat a řekla že se na to může.... a bez kvedlačky už v tom nepojede... :D

Odkaz ke komentáři

už jste někdo měnil PDF? v kolika km to tak vodchází? jde mi hlavně o koncernovej 1.6 tdi cr, ale zajímá mě i jak to je u ostatních... děkuji za reakce :)

Taky mam 1,6 CR :-) cetl jsem na netu kolem 120 tisic km vymena a cena v ofiko servisu pres 20 tisic :-( mam najeto 900 km, tak mam jeste snad chvili klid ... :whistle:

Odkaz ke komentáři

už jste někdo měnil PDF? v kolika km to tak vodchází? jde mi hlavně o koncernovej 1.6 tdi cr, ale zajímá mě i jak to je u ostatních... děkuji za reakce :)

DPF filtr.... je to různý... interval výměny je u koncernu byl/je fakt těch 120 tisíc.... oktávka má navíc jiný typ filtru než superb....ale krátkýma trasama, palivem? se to dá zanést klidně i za 60 000 km... sou i firmy, který to nahotovo odstraní (DPF filtr)

Odkaz ke komentáři

DPF filtr.... je to různý... interval výměny je u koncernu byl/je fakt těch 120 tisíc.... oktávka má navíc jiný typ filtru než superb....ale krátkýma trasama, palivem? se to dá zanést klidně i za 60 000 km... sou i firmy, který to nahotovo odstraní (DPF filtr)

Já s tím osobní zkušenost nemám, ale mohu jenom napsat zkušenost kamaráda, má OII 103kw a filtr šel do kytek v necelých 50t. km. Co mi říkal je to způsobeno ježděním tzv. kolem komína co on jezdí.Říkal že na jaře až půjde oktávka z domu, si koupí už benziňák. Na ty couračky že to pro něho bude lepší.

Upraveno uživatelem wave ceptor
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...