Návštěvník Zmizík Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 (upraveno) FiXilVer: Sakra neblbni mi hlavu, dyk na tom obrazku ma taky koncovky dve, ne ctyri:)To je zakázková úprava Little Gay Exhaust. EDIT: Našel jsem ještě todle, lepčí než béemwé. Motor 1.8, jede to jak kráva a na úvěr to pude taky.http://www.sportovni...lyn#zalozkaFoto Upraveno 3. ledna 2013 uživatelem Zmizík
Micey Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 To je zakázková úprava Little Gay Exhaust.Davej si bacha, at ti nenatrhne duplex.
FiXilVer Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 FiXilVer: Sakra neblbni mi hlavu, dyk na tom obrazku ma taky koncovky dve, ne ctyri:) Pisal som, ze je to obycajna octavia rs "S" duplex vyfukmi, akoze tie vyfuky su tam naviac samozrejme. Tak sry, myslel som to dobre, preto som aj pridal fotku, aby tie vyfuky bolo vidno ako rozdiel..no a s kridlom vysla uz z tovarne..
panedge Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 Tak ja uz asi nerozumim nicemu,nakonec je normalni octavka se 4 laufama,nazdar
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 Davej si bacha, at ti nenatrhne duplex.Já sem z toho duplex.
XXXfazerXXX Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 Já sem z toho duplex.to teprve budeš aš ti řeknu,že mi mladá koupila pod strom STÍ........ne,že si to v tom vožralym rauši přeložíš jako Silný Tédé Íčko
bedja Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 To je zakázková úprava Little Gay Exhaust. EDIT: Našel jsem ještě todle, lepčí než béemwé. Motor 1.8, jede to jak kráva a na úvěr to pude taky.http://www.sportovni...lyn#zalozkaFoto
bedja Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 (upraveno) Pisal som, ze je to obycajna octavia rs "S" duplex vyfukmi, akoze tie vyfuky su tam naviac samozrejme. Tak sry, myslel som to dobre, preto som aj pridal fotku, aby tie vyfuky bolo vidno ako rozdiel..no a s kridlom vysla uz z tovarne.. ..tý jo..najdi deset rozdílů.. Edit: asi mě víc než ten duplex vadí ty lampy a ten znak je taky takový divný..ale možná jsem divný já..já to mám ve fabrikovém provedení..sto lidí sto chutí.. Upraveno 3. ledna 2013 uživatelem bedja
Viktor Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 Taky se v tom ztrácím, moderátoři, už došlo ke sloučení s vláknem Hjúmor nebo je to ještě vo autech ???
montemar Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 a ty štyry vejfuky fakt fungujou, nebo je ten druhej pár atrapa?
FiXilVer Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 (upraveno) a ty štyry vejfuky fakt fungujou, nebo je ten druhej pár atrapa? ono v lete si to ani nevsimnes, horsie to je teraz v zime, ked ti dymia iba vyfuky na jednej strane Videl som to pred rokom v zime, ked ten vytuneny Golf nastartoval, z ohromnych vyfukovych rur vychadzal dym a rachot iba na jednej strane edit: ale duplex system je plne funkcny.. Upraveno 3. ledna 2013 uživatelem FiXilVer
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 to teprve budeš aš ti řeknu,že mi mladá koupila pod strom STÍ........ne,že si to v tom vožralym rauši přeložíš jako Silný Tédé ÍčkoTak já se přijedu vožrat a pak povozit nebo naopak.
bedja Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 to teprve budeš aš ti řeknu,že mi mladá koupila pod strom STÍ........ne,že si to v tom vožralym rauši přeložíš jako Silný Tédé Íčko ..chudák strom.. :D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 Já myslel, že duplex je běžná věc pro zvýšení sebevědomí http://tuning-individual.cz/eshop/koncove-tlumice-presne-na-konkretni-vuz-p-14574.html
laskajefajn Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 Josef: moje babička řikávala že myslet je h...o vědět Jinak pro ostatní včetně Josefa: výfukové potrubi je plně funkční a vše je originál včetně koncových dílu. Tak ještě nějaké otázky? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 To jsem ještě neviděl šestiválec Octavia, to se omlouvám.
JimmyTulip Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 Můžete mi někdo vysvětlit, co tu jako řešíte? Ta octávka vypadá naprosto normálně a decentně a opravdu nechápu, jak může nějaká chorá mysl zrovna tohle nazvat tuzingem? Nic špatnýho na tom nevidim, esteticky se mi líbí mnohem více když jsou výfuky vyvedeny po obou stranách a když je tam duplex, kterej je "funkčni" a nejen jako ozdoba, tak na tom nevidím nic špatného.
laskajefajn Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 Děkuji a timto kapitolu o černé Octavii uzavirám.Kdyby někdo měl zájem tak bude brzo na prodej...rok 2006 najeto 108 tisic,kompletní doklady,servisy atd. za 200 tisic.Kč.Vic přes SZ.
NIGHTinGALE Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 (upraveno) Mně se ta Láskova Oktávka náhodou líbí, byť bych si ten duplex na auto nedal. Tohle zesměšňování Škodovek jsem nikdy nepochopil. Ale veselé je, že největší p...l z nich mají ti, kteří si v bazaru koupili ojetej BMW či Mercedes a myslí si, jací jsou kingové. Upraveno 3. ledna 2013 uživatelem NIGHTinGALE
zhrado Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 no ale to nič nemení na tom ze to ojazdené bmw alebo mercedes je tak o 3 levely vyššie od tej kokty
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se