miramax Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 anžto mě zajímá soukromej a pracovní (firemní) pohled na věc...já bych řekl, že firemní pohled na věc není motivován ani tolik nájezdem, jako jinými věcmi, ne?takže bych řekl, že ta debata jestli za stejné peníze nové auto kategorie x nebo raději ojetinu kategorie vyšší se týká soukromých vozidel. Já bych si domů nové auto nekoupil, jenže hlavně z toho principu, že se mi auta vyráběná po roce 1996 nelíbí A jako vesnický tuner si nepřipadám Jak jsem tu už jednou psal, nikdo, kdo u aut hodnotí mimo jiné jízdní vlastnosti, pohodlí, ticho na palubě a kvalitu zpracování, nemůže říct že je např. nová octavia lepší než o generaci starší audi a4 (ale nemluvím o třikrát bourané vráně s nájezdem 300 tis km). Ale asi jsem viz výše nějaky jiný a neobjektivní
Speedster Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 200 koni co ma RS-a je v dnesnej dobe celkom bezne cislo. V porovnani s ostatnymi automobilkami by som tiez netvdil ze je to sportove auto, ale oproti modelom ostatnch octavii ( nemam zistenu statistiku, ale tipol by som ze priemerna octavia ma cca 115 koni ) je 200 uz naozaj sportovych. co by si si teda kupil, aby si mal pokoj od susedov? Preco nie octaviu? Není to jen o výkonu, jezdím pravidelně s kombíkem co má 300hp a sportovní taky není, rychlý ano, ale ta zábava co je i ve 150hp Mx-5 nebo v nové GT-86 se nedá srovnat, A abych měl pokoj od sousedů..tak třeba to co mám ted, starší mondeo,a už se nechodím 3x za večer koukat z okna zda tam auto mám nebo mě ho někdo neobjel klíčem. Na druhou stranu jsem to auto s tímhle úmyslem nepořizoval a kdybych stál před rozhodnutím zda novou dražší koktu nebo to jeté báwo tak mám jasno a sousedi at se jdou bodnout. Jo ještě, Laskajefajn: jsem rád že to vidíš stejně a vlastně je od tebe pěkné že chceš ostatní řidiče v provozu bavit. Každý se zasměje a má hned hezčí den.
Remio Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 Dneska jsem si půjčil od Renocaru na víkend Mini Cooper coupe, je to vtipný auto. Třičtvrtě mega bych za něj teda asi nedal (hlavně proto, že je nemám:)), ale sedí teda krásně, na předokolku se moc hezky popasovali s nedotáčivostí. Teda to berte s rezervou, normálně jezdim služebnim Superbem, tak mám ty měřítka asi trochu pokřivený. Nicméně, fakt mile mě překvapil motor - 90kw, ale hezky se vytáčí a má i pěknej zvuk.. ta oturbená 1,6 musí bejt super. A přítelkyně se zamilovala:) Myslím, že po víkendu nebude zamilovaná jen přítelkyně.... dej vědět, jak jsi si celou půjčku užil. Mě osobně dostalo osvětlení vnitřního prostoru v noci (vedle perfektních jízdních vlastností). Oturbená 1.6 s automatem je kombinace snů..
gas Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 Oturbená 1.6 s automatem je kombinace snů.. vychodonemeckeho duchodce
Remio Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 vychodonemeckeho duchodce Hele jdi si to vyzkoušet a pak kafrej. Důchodce, které jsem v tom vozil netěšila tuhost podvozku a nevykompenzovala to ani možnost sbalit mnohem mladší roštěnku .... jde o stylové fun-car, nic víc.
NIGHTinGALE Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 Tak já to mám přesně obráceně, radši bych vzal zánovní A4 než novou Octavii. Auto se 100.000km na tachometru nepovažuji za zánovní.
gas Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 (upraveno) Hele jdi si to vyzkoušet a pak kafrej. chlapce ja uz toho vyzkousel tolik, vcetne tehle ujete kombinace, ze si sem muzu napsat co me napadne ... edit: a pokud beres 1,6 v automatu jako "fun-car" tak se omlouvam, nemame spolu moc co resit Upraveno 5. ledna 2013 uživatelem gas
NIGHTinGALE Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 Jinak manželce, aby měla v čem vozit kočárek, teď objednáváme novou Kiu Ceed v kombíku. Teď má Mazdu 3 a kufr je malej, takže půjde pryč.Na těch jejích 5 - 7.000km ročně je ta Kia ideální auto.Určitě bych sehnal zánovní auto lepší značky za srovnatelné či nižší peníze, ale ta Kia mi přijde jako lepší koupě a i manželka chce auto nové. Takže preferenci nových aut mám i u soukromých, nejen služebních (kde si ale, upřímně řečeno, stejně vybrat nemůžu a každý 3 roky prostě dostanu nový).
gas Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 Michal: tak jsi nakonec podlehnul to bude ale plusovych bodu
NIGHTinGALE Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 A to jsem ještě pod stromeček nadělil 14 dnů u moře, aby si prcek zlepšil imunitu. Já už mám tolik plusových bodů, že je ani neunesu Ale neboj, ono se mi jich zase pár umaže, až budu na malou v letadle balit letušky
gas Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 A to jsem ještě pod stromeček nadělil 14 dnů u moře, aby si prcek zlepšil imunitu. nechces me adoptovat ?
XXXfazerXXX Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 vychodonemeckeho duchodce tady jezdí východoněmeckejch duchodcu dost.Hodně jezděj v novejch trojkách s dvoulitrovejma ropama.Vod Wartbugu poměrne velkej posun....tim nereju do Kofoláka.Chápu,že věkem se naším postaršim sousedum blíží a věřim,že vopravdovej požitek je tankovat jednou za dva tejdny tím zpusobem,že sleju zbytky z hadic vod děl na pumpě po kamionech............................né,že se budeš vztekat.Jezdil sem to taky a výkon je moc pěknej na tu spotřebu.ALE TEN ZVUK,KDYŽ TO STOJI.
XXXfazerXXX Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 (upraveno) kofola ti zapali hospodu bych vydělal...eště mu dam do ruky kanystr benzínu.Při spotřebě STíčka se to snadno v rozpočtu ztratí. Upraveno 5. ledna 2013 uživatelem xxxxxfazerxxxxx
bedja Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 Jinak manželce, aby měla v čem vozit kočárek, teď objednáváme novou Kiu Ceed v kombíku. Teď má Mazdu 3 a kufr je malej, takže půjde pryč.Na těch jejích 5 - 7.000km ročně je ta Kia ideální auto.Určitě bych sehnal zánovní auto lepší značky za srovnatelné či nižší peníze, ale ta Kia mi přijde jako lepší koupě a i manželka chce auto nové. Takže preferenci nových aut mám i u soukromých, nejen služebních (kde si ale, upřímně řečeno, stejně vybrat nemůžu a každý 3 roky prostě dostanu nový). ..tvoji filozofii chápu..kor u firemního auta kde osobně nepociťuješ finanční ztrátu po koupi nového auto..hold lidi to vidí jinak...to je jedno.. ..jen jsem chtěl k té KIA..snad už je ta nová dobrá..ale předchozí generaci koupil novou kolega ženě jako ty a bylo to obrovské zklamání..nakonec ji po několika peripetiích vrátili prodejci.. ..koupil octavii tour a zatím to funguje..paní na tom má najeto cca 30tis..
bedja Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 ..a nežijme v růžovém světě..mě se osobně a nejen mě s..e i ta nová škoda asi jak někomu bmw s kilem na budíku..
Lion Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 (upraveno) já bych řekl, že firemní pohled na věc není motivován ani tolik nájezdem, jako jinými věcmi, ne?takže bych řekl, že ta debata jestli za stejné peníze nové auto kategorie x nebo raději ojetinu kategorie vyšší se týká soukromých vozidel. Já bych si domů nové auto nekoupil, jenže hlavně z toho principu, že se mi auta vyráběná po roce 1996 nelíbí A jako vesnický tuner si nepřipadám Jak jsem tu už jednou psal, nikdo, kdo u aut hodnotí mimo jiné jízdní vlastnosti, pohodlí, ticho na palubě a kvalitu zpracování, nemůže říct že je např. nová octavia lepší než o generaci starší audi a4 (ale nemluvím o třikrát bourané vráně s nájezdem 300 tis km). Ale asi jsem viz výše nějaky jiný a neobjektivní podle mě jo... kdo bere služební tak radši nový/střední třída než ojetý/vyšší... u nás třeba 4roky/200-250 tisíc a auto jde protiúčtem... ale zas je pravda že někteří na to slyší, to kilo-dvě na tom ještě jakš takš natočí, ale už to není ono... ale zastávám názor jako NIGHTinGALE, že než mercedes 6 let starej třeba, tak radši nový mondeo nebo něco podobného Upraveno 5. ledna 2013 uživatelem Lion
bedja Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 (upraveno) ... ale zastávám názor jako NIGHTinGALE, že než mercedes 6 let starej třeba, tak radši nový mondeo nebo něco podobného Edit: ..nic.. Upraveno 5. ledna 2013 uživatelem bedja
NIGHTinGALE Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 ..jen jsem chtěl k té KIA..snad už je ta nová dobrá..ale předchozí generaci koupil novou kolega ženě jako ty a bylo to obrovské zklamání..nakonec ji po několika peripetiích vrátili prodejci.. Já si říkám, že když dávají 7 let záruku, že to je ideální auto pro člověka, co moc nenajede.Navíc se nebude krást, je levná a kufr má docela velkej.A i když je to Korejec, tak mě těší, že se vyrábí na Slovensku.Pro někoho asi irelevantní argumenty, ale mě prostě jiný auto pro manželku nenapadlo. Respektive napadlo, líbí se jí BMW X3, ale to má smůlu
NIGHTinGALE Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 nechces me adoptovat ? Martine, to nejde, ty bys byl hrozně ošklivý dítě :D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se