laskajefajn Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 Tak třeba to tak je, nic to nemění na tom že ty laufy na RS jsou k smíchu, obecně už označení RS na octě..auto je to dobré, o tom žádná. Ale není sportovní ani omylem. Jinak k diskuzi o jetém báwu apod. oproti nové škodovce..ať si každej jezdí čím chce, ale je fakt že když budu chtít mít klid a to nejen od sousedů, ale i od zlodějů tak si škodovku stejně nekoupím. Navigace v octávkách mizí hodně rády. Plus i samotné auta, jen v rodině už běhěm posledních pár let byly ukradeny dvě. Hodně kvalitní názor...
Micey Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 NIGHT: Moje řeč. A proto je ta cena průser, páč základ toho citróna máš za 220 a velmi slušně vybavenou 1.6 (85kw) za ceníkovejch 290..
m.n. Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 Nové auto je určitě fajn, jen by mi ten primovní pocit vůně nového auta trochu kazil fakt, že jen co vyjedu z vrat salonu, tak jsou desítky ne-li stovky tisíc Kč hned v řiti... Takže dokud pro mě nebude problém dát 1,5-2mio za auto, tak to budu řešit nadále programy jako BMW Premium Selection, MB Junge Sterne, Audi+ (...dosaď si co chceš...) z podnikových prodejen dané značky v reichu. 1-3 leté vozy s minimem najetých kilometrů, s ověřenou historií, v podstatě v libovolné výbavě za cenu nové naložené oktávky. Ale stále je to ojetý vůz a je třeba dávat při výběru pozor, nedávno tady myslím někdo psal, že se s premium selection docela spálil... Ale u mě ani v rodině u několika kusů zatím žádný problém... Ale to mluvím o osobním vlastnictví, ve firemním prostředí bych to asi řešil a budu řešit jinak...
Micey Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 (upraveno) Dneska jsem si půjčil od Renocaru na víkend Mini Cooper coupe, je to vtipný auto. Třičtvrtě mega bych za něj teda asi nedal (hlavně proto, že je nemám:)), ale sedí teda krásně, na předokolku se moc hezky popasovali s nedotáčivostí. Teda to berte s rezervou, normálně jezdim služebnim Superbem, tak mám ty měřítka asi trochu pokřivený. Nicméně, fakt mile mě překvapil motor - 90kw, ale hezky se vytáčí a má i pěknej zvuk.. ta oturbená 1,6 musí bejt super. A přítelkyně se zamilovala:) Upraveno 4. ledna 2013 uživatelem Micey
bedja Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 na klid od sousedů PANAMERU... (oněmí úžasem a je klid) .nebo G 65AMG..to i ohluchnou a už strachem z domu nevylezou.. :D
m.n. Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 Už s tím Gčkem přestaň Furt na něj čumím, jen míč a půl za 5-8 let staré kousky je strašlivej úlet... Asi to vyřeším nějakým Rangem nebo něco, chcu něco obrovského
Traveller Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 Prostě bych si vzal radši nový eReSo, než jetou trojku či Céčko se 100.000km na tachometru. Vidím to stejně. Navíc pár lidí v ojetých bavorácích v okolí potkávám a rozhodně bych nechtěl, aby si někdo myslel, že s nimi mám něco společného...
m.n. Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 Jo, taky na vesnici máme týpky ve vytuněných fábiích a 12 let starých oktách, taky bych si nekoupil škodovku... To jsou fakt někdy názory...
bedja Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 Už s tím Gčkem přestaň Furt na něj čumím, jen míč a půl za 5-8 let staré kousky je strašlivej úlet... Asi to vyřeším nějakým Rangem nebo něco, chcu něco obrovského ..žádné staré..nové si musíš koupit..!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honzyk Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 Souhlasím s tím, že Rapid je předraženej, ale cílová skupina je (podle mě) zcela jiná, než u Golfa. A u určitých lidí Rapid velikostí kufru a relativně nízkou cenou (byť vykoupené mizernou výbavou) boduje. Podle mě by bylo fér ho srovnávat spíše s Peugotem 301 či Citroën C-Elysée , než s Golfem. Ale jo, to nepopírám, asi nikdo nepočítal s tím že Rapid poleze cenou do zelí Golfu, VW nastavilo ceny dost agresivně. Pravda je že kdo chce levný auto s vééélkým kufrem asi o Glgu uvažovat nebude, spíš to beru z vlastního pohledu, teď když vyjel ještě nový Leon s cenou asi o 20 000,- pod Golfem byť s o něco slabší výbavou, tak bych o low-endech typu Rapid, 301, ... moc neuvažoval, ale je pravda že asi fakt nejsem cílovka těhle aut.
bedja Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 Ta paní je k tomu? ..jo, ale je jen gumová..
Liqid Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 Prostě bych si vzal radši nový eReSo, než jetou trojku či Céčko se 100.000km na tachometru.A zrovna tak bych si vzal radši novýho Superba, než jetý Éčko či pětkový BMW.Prostě mi přijde fajn mít nový voňavý auto.Ale jak už jsem psal - chápu, pokud to má někdo nastaveno jinak a jeho názor mu neberu. Tak já to mám přesně obráceně, radši bych vzal zánovní A4 než novou Octavii.
Lion Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 (upraveno) co se týče velkých "teréňáků"tak jsem jel pouze ve Fordu Ranger... na skoro třílitr dýzl to vůbec nejelo, přes haubnu sem viděl kulový, na úzké okresce bych to vzal příkopem, kdybych potkal autobus, houpalo se to (prý vlivem velkých kol) a na volantu vůle jak u traktoru (otáčka než se tvářil že by vůbec auto zatočilo) ale posez je to fajn o tom žádná... ale nějak nevěřím lepšímu rozhledu... někde byl i článek o Audi Q7, haubna metr nad zemí, zrcátko mám dojem kolem 130 cm nad zemí a před autem malý děcko a za volantem tipovali zda už přechod přešel nebo ne... ale sám bych koupil něco jako Subaru Outback... prostě zvýšenej kombík dneska je fajn mt velký kola... už jsem psal že známej má 328i z roku 95 na patnáctkách myslím a říkal že si řidičsky ani vzhledově méněcennej neřipadá... v autu 210 koní, an v dnešní době to asi není nic extra... ale rychlostně to stačí na 240 kmh, cestovka kolem 160-180ti... na okresce mě napráší každej kdo je relativně schopnej udržet tempo a má to tak trochu v pí.. a má auto do 130 koní policejní passat jich má 300 a skóre má myslím celkem slušný ale co už.... prostě "malý" auto s "nic moc" výkonem kola mám naštěstí běžná a můžu machrovat s velkým kufrem Upraveno 4. ledna 2013 uživatelem Lion
Lion Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 Tak já to mám přesně obráceně, radši bych vzal zánovní A4 než novou Octavii. kolik najezdíš ročně?
Liqid Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 kolik najezdíš ročně? Ročně nevím, ale v pracovní dny cca 150km, proč se ptáš?
Trojan Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 Laskajefajn: Tak koukám na fb a co nevidím, tvůj duplex (skodaoctavia.cz)
TomCZ Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 Já kočíruji Subaru Outback 2,5 automat v plné výbavě (skvělý podvozek a 4x4) a VW Transporter T4 2,5 tdi California-Westfalia (malá obytka pro 4. osoby-nejužitečnější auto, jaké jsem kdy poznal). Minulost: Škoda 100 2x, Citroen CX 2,5 turbo kombi (největší kombík, co jsem kdy měl), VW Golf III 1,9tdi kombi, Wartburg kombi (skvělý prostor a nulová údržba), Audi 90, Audi S6 quattro kombi...(no, ta jela...) Hele kolega Jak máš dlouho toho Outbacka, mám 2011, ale v dieselu a nemůžu si ho vynachválit
Lion Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 Ročně nevím, ale v pracovní dny cca 150km, proč se ptáš? anžto mě zajímá soukromej a pracovní (firemní) pohled na věc...
seh1 Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 Hele kolega Jak máš dlouho toho Outbacka, mám 2011, ale v dieselu a nemůžu si ho vynachválit Taky se přidám OTB 3L AT a take maximalni spokojenost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se