Liqid Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Odesláno 2. února 2013 Kdyz uz bude to jaro-jedu v zelene Koupíš si RS a hodíš na to plecháče
mondeo2 Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Odesláno 2. února 2013 Koupíš si RS a hodíš na to plecháče Se divíš silnice samá jáma, se koukni na příspěvky vejš a budeš mít jasno
Peegee Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Odesláno 2. února 2013 Kdyz uz bude to jaro-jedu v zelene Vyměnil jsi Pašíka za Fabku ? :-)
mikymik Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Odesláno 2. února 2013 Průměrný řidič znalý toho, že třeba na zadokolku nemá s nájezdem cca 100 tis. km vybavený vozem oktávia 2 (1,9 TDI) se (ano, i velmi podprůměrný psycholog musí dojít k jasnému poznatku) účastní hypotetického jednodenního závodu WRC (léto, silnice) proti Loebovi. Jakým vozem musí být Loeb vybaven, aby byl závod vyrovnaný? Pokud bude mít šlapací 3kolku, bude mnohem horší, pokud bude mít vůz stejný, bude mnohem rychlejší. Viděl bych to na škodu 1203. Co vy?
bedja Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 ..tak jsem nakonfiguroval Octavii III a nevím no 929tis je asi i dost.. http://ws.skoda-auto.com/CarCard/37341334
Josef01 Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Jsi moc rozmazlenej, dej si tam motor 1.2, plecháče a radio nebo klimu nepotřebuješ a máš super auto!
bedja Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Jsi moc rozmazlenej, ! ..no jooo to bude ono....tak ještě zkusím logana co má Martin Michal a nebo Duchno dastra..
Josef01 Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 (upraveno) Přesně tak, kup si v plné palbě Duster, to už by mělo mít i radio a jsi v poho Tak bacha, teď jsem zjistil, že v základu má i radio, tak to je BOMBA!!!! http://www.auto.cz/nejlevnejsi-octavie-iii-mit-plechova-patnactipalcova-kola-72305 Upraveno 3. února 2013 uživatelem Josef01
obchodnik-o3 Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 mas tam 2x "LIGHT ASSISTANT" to bude asi tym ( 5300 )
bedan Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 ..tak jsem nakonfiguroval Octavii III a nevím no 929tis je asi i dost.. http://ws.skoda-auto.com/CarCard/37341334A to v tom budeš mít klikovou zadní nápravu. Báječná cena. Opravdu může směle mířit do vyšší střední třídy (cenou).
mondeo2 Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Tak za ty prachy mám v Mondeo v super luxusu.Není nahodou ta cena i s nějakou krásnou řidičkou?
Josef01 Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 A nebo si koupit se zárukou něco přes rok starý o třídu výše MB, ovšem nové auto je pro někoho rozhodující.
bedja Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 A nebo si koupit se zárukou něco přes rok starý o třídu výše MB, ovšem nové auto je pro někoho rozhodující. ..přesně tak nějak to do budoucna vidím..teď nemám tu potřebu..jse spokojený.. ..a jak se před lety říkalo.."nové je nové..!"..to už je jen blábol..
jacob Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 "nové je nové..!"..Již zapomenutý nástroj podpory prodeje .
decebal Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Nežere? TSi? Ta žere jako kráva Měl jsem ji půjčenou asi tři dny a mazec...ale samozřejmě že když jedeš jako kloboučník tak se to dá...Tobě bych doporučoval jezdit MHD:-). A všem podobným, aspoň bychom my ostatní nemuseli dýchat ty sračky, šetřílci.
XXXfazerXXX Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Tobě bych doporučoval jezdit MHD:-). A všem podobným, aspoň bychom my ostatní nemuseli dýchat ty sračky, šetřílci.Spávně.To je samý TDI-CDI-FQI a vono ho v no.Smrad a neštovice.
sibirnaya Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 (upraveno) ..tak jsem nakonfiguroval Octavii III a nevím no 929tis je asi i dost..http://ws.skoda-auto.com/CarCard/37341334a to tam nemas ani kozeny sedacky.. jinak pro srovnani aktualni nabidka BMW Renocar Upraveno 3. února 2013 uživatelem sibirnaya
bedja Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 (upraveno) a to tam nemas ani kozeny sedacky.. jinak pro srovnani aktualni nabidka BMW je tam jen alcantara..plný echt leder bych snad neměl ani odvahu odkliknout.. ..jako aby Octavii konkurovala 5er a E-klasse....to je síla.. Upraveno 3. února 2013 uživatelem bedja
Josef01 Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Ovšem v době, kdy se začíná ujímat vlády Strana, tak by BMW a MB nemuslo být společensky přijatelné, tomu rozumím....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se