Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty se rozhoduješ podle toho, jaké má auto "jméno" a kdo v něm jezdí? :)

Já už se tu nehodlám hádat, ale idea, že si vůl koupí oktávku, protože má pocit jaká je rychlá a cool, to mi přijde trochu z cesty.

ne já se nerozhoduju podle toho jaké má auto jméno, to bych pak asi nejezdil spokojeně dlouhý roky ve Fiatu nejnižší kategorie, ale já nejsem "normální".

Vlez někde na vesnici do hospody a začni diskutovat o autech. Pak dej vědět k jakýmu výsledku jsi se dobral. Ještě jsem zapomněl na jednu důležitou vlastnost toho nadauta. Dá se to ojetý koupit, rok nebo dva s tím jezdit a pak to prodat za stejnou nebo vyšší cenu. Co to má na tachometru radši nebudeme řešit. To vážně nepřeháním, znám člověka který takhle střídá škodovky už hezkou řádku let.

Odesláno (upraveno)

totok nevypadá špatně.. jako alternativa našeho bestselleru... do CMkc se (snad) vejde.. i duplex tam je :D

edt.: 5gt je taková neproporčně nafouklá, ale tady to docela ladí..

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno

Dcerka vzkazuje, že auta jsou na h...o a posílá foto svých sáněk.

Kolik to má koní, to nevím. Ale má to jednoho osla (mě), kterej ji tahá.

paní nigové to sluší ..

Odesláno

totok nevypadá špatně.. jako alternativa našeho bestselleru... do CMkc se (snad) vejde.. i duplex tam je :D

edt.: 5gt je taková neproporčně nafouklá, ale tady to docela ladí..

ja nemam rad taji ty pruduchy, radoby difuzory a jiny picoviny - pokud to neni M3 apod - inu, nejsem laska, no :)

Odesláno (upraveno)

3GT je peklo, vypadá to jak Hyundai Elantra :(

Jinak ta tráva na předchozí stránce je spíš Miscanthus Zebrinus (Strictus) :).

Upraveno uživatelem KFL

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...