H-B Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 To bylo jen pro ilustraci.. V Nemecku je celkem dobra nabidka zachovalejch kousku. Ted se jen rozhoupat :-)
PepaSFI Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Ty se rozhoduješ podle toho, jaké má auto "jméno" a kdo v něm jezdí? Já už se tu nehodlám hádat, ale idea, že si vůl koupí oktávku, protože má pocit jaká je rychlá a cool, to mi přijde trochu z cesty.ne já se nerozhoduju podle toho jaké má auto jméno, to bych pak asi nejezdil spokojeně dlouhý roky ve Fiatu nejnižší kategorie, ale já nejsem "normální".Vlez někde na vesnici do hospody a začni diskutovat o autech. Pak dej vědět k jakýmu výsledku jsi se dobral. Ještě jsem zapomněl na jednu důležitou vlastnost toho nadauta. Dá se to ojetý koupit, rok nebo dva s tím jezdit a pak to prodat za stejnou nebo vyšší cenu. Co to má na tachometru radši nebudeme řešit. To vážně nepřeháním, znám člověka který takhle střídá škodovky už hezkou řádku let.
montemar Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 (upraveno) totok nevypadá špatně.. jako alternativa našeho bestselleru... do CMkc se (snad) vejde.. i duplex tam je edt.: 5gt je taková neproporčně nafouklá, ale tady to docela ladí.. Upraveno 7. února 2013 uživatelem montemar
joXerus Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 (upraveno) a co říkáte na nové BMW 3 v provedení GT? edit: teď na to tak koukám, ty jsi ji už postnul Upraveno 7. února 2013 uživatelem joXerus
bedja Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 ..GT vypadá dobře ale ten předek na te nové trojce prostě nezkousnu..
jirka404 Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 Asi jsem nějak designově narušenej, ale mě se tyhle tvary u BMW nelíbí ze všech stran .
panedge Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 Me se libi i 5GT,s xdrivem bych ji bral
NIGHTinGALE Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 Dcerka vzkazuje, že auta jsou na h...o a posílá foto svých sáněk.Kolik to má koní, to nevím. Ale má to jednoho osla (mě), kterej ji tahá.
bedja Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 Me se libi i 5GT,s xdrivem bych ji bral ..a se vzduchem...
montemar Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 Dcerka vzkazuje, že auta jsou na h...o a posílá foto svých sáněk.Kolik to má koní, to nevím. Ale má to jednoho osla (mě), kterej ji tahá.paní nigové to sluší ..
sibirnaya Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 totok nevypadá špatně.. jako alternativa našeho bestselleru... do CMkc se (snad) vejde.. i duplex tam je edt.: 5gt je taková neproporčně nafouklá, ale tady to docela ladí..ja nemam rad taji ty pruduchy, radoby difuzory a jiny picoviny - pokud to neni M3 apod - inu, nejsem laska, no
laskajefajn Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 No,no!!! já mám m-packet,za který jsem rád,jinak bych do toho nešel... P.S a láska je náhodou fajn!
Jeremy Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Tyjo, chlapi, nechápu, jak se GT může někomu líbit :-Dje fajn, jak jsou lidi různý..
KFL Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 (upraveno) 3GT je peklo, vypadá to jak Hyundai Elantra Jinak ta tráva na předchozí stránce je spíš Miscanthus Zebrinus (Strictus) . Upraveno 8. února 2013 uživatelem KFL
panedge Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 A taky ma 5GT nejhezci interier z novejsi produkce,vyjma 6GT
Jeremy Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Tak ta trojka mi zas tak hnusná nepřijde, ale ta 5 je rozpláclej bobr. Fuj!
m.n. Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 (upraveno) Něco pro sibiře - koncept BMW 328 Hommage: Upraveno 8. února 2013 uživatelem m.n.
kloubik Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Hlavně ten originál je bomba, měl jsem to štěstí vidět obě pohromadě:
kloubik Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Když už jsem vyhrabal starý fotky a máme tady vlnu BMW, tak ještě jeden super kousek:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se