Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ten se povedl že jo? Taky mě baví. I interiér super. Konečně trochu něco jiného. Jenom v testech jsem se dočetl, že prý nic moc pro řidiče...

Sice se povedl, ale je za jízdy prakticky k nerozeznání od nové Ibizy, což mě trochu mrzí. Vždycky byl Leon rozdílný, sportovnější...a teď to naflákali jako přes kopírák worried_anim.gif

Odesláno

Sice se povedl, ale je za jízdy prakticky k nerozeznání od nové Ibizy, což mě trochu mrzí. Vždycky byl Leon rozdílný, sportovnější...a teď to naflákali jako přes kopírák worried_anim.gif

to je fakt, taky jsem nedávno koukal na jednoho jestli je to ibiza nebo leon... ale sportovní to on je, proporce má o dost lepší než prťavá ibiza. ale bmw 1 to není no :(

Odesláno

tak už vyběhly oficiální fotky O3 Combi a bude mít čudlík na zavírání kufru:smile_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Jo to je super, akorát jsem někde četl, že si po plném otevření odřete dveře v podzemkách o strop (např. na Budějovické) a malá žena nedosáhne na tlačítko, tak lze naprogramovat výšku otevření dveří, dobrá vychytávka.

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

Jo to je super, akorát jsem někde četl, že si po plném otevření odřete dveře v podzemkách o strop (např. na Budějovické) a malá žena nedosáhne na tlačítko, tak lze naprogramovat výšku otevření dveří, dobrá vychytávka.

tak to je jak v BMW, ale má to logiku, že si naprogramuješ výši otevření kvůli vlastní garáži

Odesláno

Já jsem ve Fordu Mondeo takhle odřel dveře kufru v podzemce, kde parkuju celkem často, takže to není špatná funkce.

Odesláno

Sakra, programovat si dveře od kufru.. Já vám nevim:)

tak teda nastavíš si výši otevření:whistling:

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Sakra, programovat si dveře od kufru.. Já vám nevim:)

Je to samá elektronická sračka.

Odesláno

...no já nevím, jestli to tady můžu vůbec říct, ale ta Oktávka se mi moc líbí.

Proč bys to nemohl říct, mě se taky moc líbí, proto jsem sem dal její foto:smile_anim: :smile_anim:

Návštěvník tolja
Odesláno

..všecko se to tak akorát po.s..e..:D

Jsou to chujoviny pro šampónky, až jim daj do vochcáfky místo volantu joystick, tak budou v zadeli. Dneska jsem si pučil auto mé polovičky, stálo umytý bezprozorně před barákem, a veřejně prohlašuju, že elektrickej posilovač řízení je na shit.gif Já to auto nemohl udržet v přímém směru.

Odesláno

Docela je mi toljy líto, takoví Fittipaldiové to mají na světě asi docela těžké :D Já toho teda najezdím mraky, vystřídal jsem ještě větší mraky aut, ale mám doma vůz jak s el.posilovačem tak hydraulickým, ale že bych pozoroval nějaké zásadní rozdíly nebo se mi snad nedařilo udržet vůz ve svém pruhu, to se mi ještě nestalo... :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...