KFL Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 A ještě k tomu všemu je to Bruncvík šestý :-)To dělá policie zase zmatky ...LOL, jsem se taky chytře překouk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Ježiš kdo je zas Bruncvík Čtvrtý? Nějakej pán? nějaký inšpektor na Dopravním Inspektorátu co má čas odpovídat na emaily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopsler Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Jezdíte tu někdo na LPG, jakou máte zkušenost s kvalitou plynu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Jen tak letmo jsem zahlídl vaši debatu. Kdyby měl někdo zájem o smarta tak bych měl jednoho na prodej. Více v sz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Jezdíte tu někdo na LPG, jakou máte zkušenost s kvalitou plynu? Jezdím. Už vice než rok ho tankuju do Nissana Murano 3,5 a nikdy žádný problém nebyl. Vlastně ani nevím, z čím bych měl mít problém)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Jezdíte tu někdo na LPG, jakou máte zkušenost s kvalitou plynu?Co vim ja,tak nejde ani tak o kvalitu plynu,ale hlavne o kvalitu montaze,protoze tam jsou docela rozdily a tady bych rozhodne volil firmu,co ma nejen dlouholete zkusenosti,ale take dobre reference.je to sice vetsinou za vic penez,ale tady setreni neni vubec na miste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopsler Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Mě šlo spíš o to že někde natankuju a ujedu 400 a od jine pumpy 450km ?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Mě šlo spíš o to že někde natankuju a ujedu 400 a od jine pumpy 450km ?! To ano, ale to je zase o seřízení daného stojanu. Rozdíl tam je alespoň v mém případě u 60 litrové nádrže, kdy do ní z ohledem na bezpečnostní seřízeni tankuji kolem 50 litrů, rozdíl tak 5 litrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Tak Smarta asi ne, aby to bylo zajímavé, spolehlivé a rozumně vybavené auto, musel bych dát tak 170-190 tis. a to nemá smysl, to můžu jezdit 5 let po Praze taxíkem . Navíc bych s tím v zímě nejezdil a přes léto bych zase velký auto potřeboval jednou za 14 dní, prostě byl to asi blbej nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Tak Smarta asi ne, aby to bylo zajímavé, spolehlivé a rozumně vybavené auto, musel bych dát tak 170-190 tis. a to nemá smysl, to můžu jezdit 5 let po Praze taxíkem . Navíc bych s tím v zímě nejezdil a přes léto bych zase velký auto potřeboval jednou za 14 dní, prostě byl to asi blbej nápad. a na skútru asi jezdit nemůžeš či nechceš co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Co jsem zjistil za těch pár let,co tankuji zákazníkům,tak kvalita plynu je znát. Plynová nádrž je nastavena aby se natankovala na 80%,někdy se stane,že se dorazí na max. Nikdy nevíte kolik je tam ještě plynu,klackem to nezměříte,ručička na budíku je seklá a podle těch čtyřech diod se to nedá poznat.Pokud jsi spokojený s plynem,tak ho tankuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 a na skútru asi jezdit nemůžeš či nechceš co? No to by se mí zákazníci fakt asi smíchy potrhali (teda včetně mých dětí) Mě stačí vidět ty sebevrahy co jezdí kolem mě. Ten nápad směřoval ke dvěma věcem - možnost rozumného parkování u kanceláře a na ulici a úspora cca 40 tis. ročně za benzín při tom popojíždění po Praze a možná zase nějaká nová hračka, ale fakt je to moc nápadný auto a v tom mým si mě nikdo ani nevšimne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 No to by se mí zákazníci fakt asi smíchy potrhali (teda včetně mých dětí) Mě stačí vidět ty sebevrahy co jezdí kolem mě. Ten nápad směřoval ke dvěma věcem - možnost rozumného parkování u kanceláře a na ulici a úspora cca 40 tis. ročně za benzín při tom popojíždění po Praze a možná zase nějaká nová hračka, ale fakt je to moc nápadný auto a v tom mým si mě nikdo ani nevšimne. já bych na to v praze taky nevlezl, ale obecně je to problém spíš aut... sou města kde to funguje v xkrát takovým chaosu...a navzájem se nepozabíjejí, samo že i skútrista to má tak trochu v píči... a ve městě je to prokazatelně nejrychlejší dopravní prostředek pokud vím 200 bych za to asi taky nedal, ale těch 25 jo, nechal udělat nutnej servis a děj se vůle boží kdy to klekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Tohle je celkem pěkný ale drahý a za 50-80 je to zase moc starý 10-12 let, možná z Německa to vyjde líp. No nic, alespoň se člověk po večerech na internetu odreaguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 má to najeto bambilion, ale vybavený http://www.mobile.de/cz/zna%C4%8Dka/smart/model/fortwo/vhc:car,cnt:DE,pgn:1,pgs:10,srt:price,sro:asc,mdl:ForTwo,ger:AUTOMATIC_GEAR,mke:SMART,ful:PETROL,crl:true,pas:true/pg:vipcar/176339744.html http://www.mobile.de/cz/zna%C4%8Dka/smart/model/fortwo/vhc:car,cnt:DE,pgn:1,pgs:10,srt:price,sro:asc,mdl:ForTwo,ger:AUTOMATIC_GEAR,mke:SMART,ful:PETROL,crl:true,pas:true/pg:vipcar/177187537.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Ten modrej vnitřek je děsivej firma, která pro nás pracuje má dva a na jednom najeto v Praze asi 115 tis. km, a stáří 6 let.. Jsou s tím spokojený, pravidelná údržba i na Mercedes velmi levná (3 tis.) a v servisu jim na začátku řekli, že ať počítají s tím, že po 100 tis. km se to rozpadne. Takže jsou rádi, že pořád v pohodě jezdí . Co se týká dovozu není to tak jednoduché a pokud auto neprojde technickou (emisemi), tak smůla. Ideální to nechat profíkovi, který to celé vybaví i s dovozem, ovšem zase to stojí další peníze, takže u těchto malých cen člověk moc neušetří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 ...v servisu jim na začátku řekli, že ať počítají s tím, že po 100 tis. km se to rozpadne. Tomu bych věřil. Kamarádka smarta měla a najela něco přes 100 tisíc. Pak nějaká závada s nerentabilní opravou a šel na díly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 mate nekdo ten system "kontrola jizdy v pruhu"? to fakt dlouhodobe ridi samo, tedy da se to brat jako autopilot? .. ve spojeni s aktivnim tempomatem, za predpokladu dobre viditelnych bilych car a mirneho provozu, si ridic teoreticky muze dat nohu pres nohu, zapalit cigarko... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 mate nekdo ten system "kontrola jizdy v pruhu"? to fakt dlouhodobe ridi samo, tedy da se to brat jako autopilot? .. ve spojeni s aktivnim tempomatem, za predpokladu dobre viditelnych bilych car a mirneho provozu, si ridic teoreticky muze dat nohu pres nohu, zapalit cigarko... . Takhle to nefunguje u nový ochtávky třeba (nevim jak u jiných aut) to vysvětlovali tak, že auto se vrátí samo do pruhu snad dvakrát a pak už to dá řidiči znát a musí řízení převzít sám (asi začne houkat blikat vibrovat - to nevim) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se