Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Bob123: Ano mám to potvrzeno, kamarád má firmu která vyvíjí elektroniku a existují čipy s reálným časem, které prostě v daný okamžik přestanou fungovat a základní deska je na výměnu. V autech to není, ale spotřební elektronika to již obsahuje.

Tak to je sila, holt je treba vyrabet a vyrabet ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem přezul na Continental SportContact 5 245/45 R17, oproti původním letním Pirelli P7 podstatně nižší hlučnost, uvidím co za deště. Pro porovnání se zimními Continental 245/45 R17 spotřeba o 0.5 litru menší.

Odkaz ke komentáři

Já přezul včera a s tím vyhodil Wintersporty 3D po o dost míň než 25 kkm, čekal bych lepší výdrž - to je víc než koruna za km běžného ježdění. Co už, měl jsem je z výroby, na podzim koupím znovu skvělý Conti TS830, nebo nástupce, pokud bude.

post-15259-0-26269300-1366225706_thumb.jpg

Upraveno uživatelem IntoPicture
Odkaz ke komentáři

Tak konečně přezuto a hned to líp vypadá.RNF jsou pryč a je to taky strašně znát.Výběr padnul na Conti Sport pětky tak jsem zvědavý jak budou ubývat :)  Spotřeba je zatím dlouhodobá na 7,2 což na třilitr je si myslím taky dobry.

post-21035-0-49382500-1366226773_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak nižší ten podvozek je, než běžný, to je jasný. Takhle to mám, když vypnu motor. Jakmile nastartuju tak se to zvedne o 25mm a při rychlosti nad 130 to systém sníží o 15mm, musím uznat, že ten Airmatic je fakt super, nehledě na to, že na polní cestě se to dá zvednout o dalších cca 50mm. Ano uznávám, může to být ale zdroj závad.

Odkaz ke komentáři

Ještě k těm náhradním dílům: Když jsem kdysi dělal u plastařů, po ukončení sériové výroby jsme drželi nástroje na výrobu náhradních dílů pro koncern 5 let. Pro Mercedes to bylo 15 let. Mercedes taky jako jediný požadoval výrobu z nového granulátu, bez přídavku recyklátu - dobře za to zaplatili, ale v otázkách kvality prostě necouvli...

Odkaz ke komentáři

Ještě k těm náhradním dílům: Když jsem kdysi dělal u plastařů, po ukončení sériové výroby jsme drželi nástroje na výrobu náhradních dílů pro koncern 5 let. Pro Mercedes to bylo 15 let. Mercedes taky jako jediný požadoval výrobu z nového granulátu, bez přídavku recyklátu - dobře za to zaplatili, ale v otázkách kvality prostě necouvli...

Spadni na zem i s Mercedesem :D

Odkaz ke komentáři

Nemate prosim nekdo tip nebo zkusenost s nejakou pujcovnou sportovnich aut? Praha nebo jizni Cechy? Chtel bych pro otce k narozeninam pujcit nejaky kupe nebo sportovnejsi auto, rozhodne zadny supersport. Spis neco jako nedavno testoval KFL to Mini, nebo treba Nissan 370Z, Focus RS, nebo neco od BMW (je fanda). Nejaka priblizna cenova relace pro takovy auta? dik moc

Odkaz ke komentáři

Nemate prosim nekdo tip nebo zkusenost s nejakou pujcovnou sportovnich aut? Praha nebo jizni Cechy? Chtel bych pro otce k narozeninam pujcit nejaky kupe nebo sportovnejsi auto, rozhodne zadny supersport. Spis neco jako nedavno testoval KFL to Mini, nebo treba Nissan 370Z, Focus RS, nebo neco od BMW (je fanda). Nejaka priblizna cenova relace pro takovy auta? dik moc

velký výběr je tady... a měli i toho Focuse ale asi ho někdo zrušil...

http://www.dream-cars.cz/

Odkaz ke komentáři

velký výběr je tady... a měli i toho Focuse ale asi ho někdo zrušil...

http://www.dream-cars.cz/

Je to sice hezké, ale já bych do Lamborghini nebo Ferrari nešel, možná něco obyčejnějšího, ale mají to drahý a vědí proč. Tohle je celkem riziková záležitost, nikdy člověk neví, kde se nachomýtne k nehodě, ty podmínky pojištění jsou velmi vágní a nikde nevidím ani smlouvu, která se má podepsat. Solidní firmy např. Rentpoint z takových půjček rychlých aut vycouvali, protože s tím jezdili všichni jako doby.tek a pořád to bylo v servisu. 

Upraveno uživatelem Josef01
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...