IntoPicture Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2013 Jak říkal ondá opravář, cituji: "Hmmm, to je divný, že se to rozbylo, to by fakt nemělo...". Já: "Jakto?" On: "To se má rozbít až tak 14 dní po záruce, udělali zjevně chybu v návrhu!" A vtip to nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2013 Bob123: Ano mám to potvrzeno, kamarád má firmu která vyvíjí elektroniku a existují čipy s reálným časem, které prostě v daný okamžik přestanou fungovat a základní deska je na výměnu. V autech to není, ale spotřební elektronika to již obsahuje.Tak to je sila, holt je treba vyrabet a vyrabet ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2013 Tak jsem přezul na Continental SportContact 5 245/45 R17, oproti původním letním Pirelli P7 podstatně nižší hlučnost, uvidím co za deště. Pro porovnání se zimními Continental 245/45 R17 spotřeba o 0.5 litru menší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2013 (upraveno) Ty 5-ky jsou gut. Upraveno 17. dubna 2013 uživatelem wave ceptor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoPicture Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2013 (upraveno) Já přezul včera a s tím vyhodil Wintersporty 3D po o dost míň než 25 kkm, čekal bych lepší výdrž - to je víc než koruna za km běžného ježdění. Co už, měl jsem je z výroby, na podzim koupím znovu skvělý Conti TS830, nebo nástupce, pokud bude. Upraveno 17. dubna 2013 uživatelem IntoPicture Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2013 Tak konečně přezuto a hned to líp vypadá.RNF jsou pryč a je to taky strašně znát.Výběr padnul na Conti Sport pětky tak jsem zvědavý jak budou ubývat Spotřeba je zatím dlouhodobá na 7,2 což na třilitr je si myslím taky dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2013 To máš v kufru cement? nebo proč je to tak nízké? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2013 (upraveno) Je to m-packet a navic ta fotka zkresluje. Upraveno 17. dubna 2013 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2013 Tak nižší ten podvozek je, než běžný, to je jasný. Takhle to mám, když vypnu motor. Jakmile nastartuju tak se to zvedne o 25mm a při rychlosti nad 130 to systém sníží o 15mm, musím uznat, že ten Airmatic je fakt super, nehledě na to, že na polní cestě se to dá zvednout o dalších cca 50mm. Ano uznávám, může to být ale zdroj závad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2013 Ještě k těm náhradním dílům: Když jsem kdysi dělal u plastařů, po ukončení sériové výroby jsme drželi nástroje na výrobu náhradních dílů pro koncern 5 let. Pro Mercedes to bylo 15 let. Mercedes taky jako jediný požadoval výrobu z nového granulátu, bez přídavku recyklátu - dobře za to zaplatili, ale v otázkách kvality prostě necouvli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2013 180 zatim.. Kvůli mě více zkoušet nemusíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 Ještě k těm náhradním dílům: Když jsem kdysi dělal u plastařů, po ukončení sériové výroby jsme drželi nástroje na výrobu náhradních dílů pro koncern 5 let. Pro Mercedes to bylo 15 let. Mercedes taky jako jediný požadoval výrobu z nového granulátu, bez přídavku recyklátu - dobře za to zaplatili, ale v otázkách kvality prostě necouvli...Spadni na zem i s Mercedesem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 Nemate prosim nekdo tip nebo zkusenost s nejakou pujcovnou sportovnich aut? Praha nebo jizni Cechy? Chtel bych pro otce k narozeninam pujcit nejaky kupe nebo sportovnejsi auto, rozhodne zadny supersport. Spis neco jako nedavno testoval KFL to Mini, nebo treba Nissan 370Z, Focus RS, nebo neco od BMW (je fanda). Nejaka priblizna cenova relace pro takovy auta? dik moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 Nemate prosim nekdo tip nebo zkusenost s nejakou pujcovnou sportovnich aut? Praha nebo jizni Cechy? Chtel bych pro otce k narozeninam pujcit nejaky kupe nebo sportovnejsi auto, rozhodne zadny supersport. Spis neco jako nedavno testoval KFL to Mini, nebo treba Nissan 370Z, Focus RS, nebo neco od BMW (je fanda). Nejaka priblizna cenova relace pro takovy auta? dik moc velký výběr je tady... a měli i toho Focuse ale asi ho někdo zrušil... http://www.dream-cars.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 OT: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 Od dream-cars.cz jsem měl přes 4 lety půjčou Corvette. Stála na 24 hodin asi 20ku (vyhrál jsem voucher) a bylo to všechno OK. Jen ten podpis směnky na 100 táců byl takovej nemilej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 hm...smenka je teda neprijemna, omrknu to a uvidim. diky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 Spadni na zem i s Mercedesem No už je to pár let, třeba je už teď ve výrobní dokumentaci něco jiného, třeba děláš tam, co kdysi já, a vidíš do kmenových dat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2013 (upraveno) velký výběr je tady... a měli i toho Focuse ale asi ho někdo zrušil... http://www.dream-cars.cz/ Je to sice hezké, ale já bych do Lamborghini nebo Ferrari nešel, možná něco obyčejnějšího, ale mají to drahý a vědí proč. Tohle je celkem riziková záležitost, nikdy člověk neví, kde se nachomýtne k nehodě, ty podmínky pojištění jsou velmi vágní a nikde nevidím ani smlouvu, která se má podepsat. Solidní firmy např. Rentpoint z takových půjček rychlých aut vycouvali, protože s tím jezdili všichni jako doby.tek a pořád to bylo v servisu. Upraveno 19. dubna 2013 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2013 hm...smenka je teda neprijemna, omrknu to a uvidim. diky za tip. Je to standard na pokrytí spoluúčasti v případě havárie. Když auto vrátíš, směnka se roztrhá. Pokud ji podepsat nechceš, skládáš hotovostní zálohu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se