Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Hmmm. jaká je u Oct. běžná sleva z cenikových 700 kKč? 

ale to už sme řešili v říjnu 2012 ne?

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno

Vím že se známá dostala na slevu 30%, takže odhad OIII v plné palbě za 650 tis.

To byla nějaká odleželá skladovka, ne? Jinak nevím, protože bych čekal, že nejlepší ceny mají největší odběratelé, tj. leasingovky. A tuším si dobře pamatuju, že OII v list 1.03 Mio byla fakturovaná leasingovce za nějakých 890K. Beztak absurdní, stejně jako srovnávat Oktávku s Mondeem. A Ford umí kolem 30% (záleží od modelu) i na objednávky do výroby, což už je docela slušný.

Odesláno

Na Škodovky máme ve firmě slevu 14% nebo 15% z ceníku (teď si nejsem jist zda 14 nebo 15) a bereme je pravidelně už mnoho let.

Poptáváme každý rok několik prodejců a toto je nejlepší nabídka.

Silně pochybuju, že někdo dostane na Oktávku 30%, leda by to byl prastarej ležák nebo nějaké debilní kombinace barvy a interiéru a nebo předváděčka.

Odesláno

Včera jsem konečně přezul na léto - nasadili mi 18" Bridgestone Potenza a jsem hrozně překvapen tím, jak je ta guma tichá.

Jezdím D1 pravidelně každý týden, tak mám auto a pneumatiky na tom D1 tankodromu dobře naposlouchaný, ale včera jsem na ní ty fungl nový gumy vůbec neslyšel. Fakt milý překvapení.

Odesláno

Potenza RA050? Ty mám druhý týden a nejsem zklamaný ani nadšený. Někde v recenzích se psalo, že ta měkká směs relativně rychle stárne a pak začne být protivně hlučná.. uvidíme

Odesláno

Silně pochybuju, že někdo dostane na Oktávku 30%, leda by to byl prastarej ležák nebo nějaké debilní kombinace barvy a interiéru a nebo předváděčka.

Věříš vůlbec něčemu na tomto světě? :)

Odesláno (upraveno)

Jasně, je to porovnání jabka s hruškou, právě proto jsem se divil té ceně oktávky IMHO příliš vysoká kor s motorem 1,6

Beztak absurdní, stejně jako srovnávat Oktávku s Mondeem. A Ford umí kolem 30% (záleží od modelu) i na objednávky do výroby, což už je docela slušný.

Upraveno uživatelem Duke650
Odesláno

Tak začínám mít pocit, že slušné Mondeo combi v automatu 2008 a výše prostě za 250 nepořídím :blink: Včera další tři, všechno šmejdi, dohromady jsem jich už objel asi 12, s toho všichni nepoctivý. Kvůli tomu dole se ženu až do Brna, maník sympatickej, prej nebouraný, můžu si zajet i do Forda, ale to nebylo ani potřeba, stříkaný, dveře sakra nelícovali a že to prý mají všechny Mondea, hovado jedno :oneeyed02:   Asi navýším rozpočet, sakra" No jo no, to je tak, když chce něco člověk skoro zadarmo :-)

post-364-0-16414200-1366959963_thumb.jpg

Odesláno

Tak začínám mít pocit, že slušné Mondeo combi v automatu 2008 a výše prostě za 250 nepořídím :blink: Včera další tři, všechno šmejdi, dohromady jsem jich už objel asi 12, s toho všichni nepoctivý. Kvůli tomu dole se ženu až do Brna, maník sympatickej, prej nebouraný, můžu si zajet i do Forda, ale to nebylo ani potřeba, stříkaný, dveře sakra nelícovali a že to prý mají všechny Mondea, hovado jedno :oneeyed02:   Asi navýším rozpočet, sakra" No jo no, to je tak, když chce něco člověk skoro zadarmo :-)

Zkus ČSOB leasing, mají něco jako svůj bazar, v listopadu jsem jim vracel Mondeo z října 2008 a na smlouvě byla zůstatková hodnota cca 240. Už je určitě pryč, ale mívají tam slušné kousky. Všechna auta co jim po 4 letech vracíme (Mondea a Focusy) jsou nebouraná a celou dobu vzorně udržovaná ve značkovém servisu

Odesláno

Díkas za odkaz, bohužel v této době pro nás nic zajímavého, ale budu to hlídat :-)

http://www.csobleasing.cz/cz/autosalon

Zkus ČSOB leasing, mají něco jako svůj bazar, v listopadu jsem jim vracel Mondeo z října 2008 a na smlouvě byla zůstatková hodnota cca 240. Už je určitě pryč, ale mívají tam slušné kousky. Všechna auta co jim po 4 letech vracíme (Mondea a Focusy) jsou nebouraná a celou dobu vzorně udržovaná ve značkovém servisu

Odesláno

Potenza RA050? Ty mám druhý týden a nejsem zklamaný ani nadšený. Někde v recenzích se psalo, že ta měkká směs relativně rychle stárne a pak začne být protivně hlučná.. uvidíme

Já měl před pár lety Potenzy RE050A a ty byly naopak dost hlučné. Byly to skvělé gumy na suchu (a sjížděly se) a špatné na mokru - dostal jsem na nich taky nejděsivější aquaplaning v životě. Jenže gumy jdou hrozně rychle dopředu, takže zkušenosti z před 4 let jsou dneska k ničemu... Na gumy doporučuju http://www.tyrereviews.co.uk/ , jsou tam testy ze všech možných zdrojů i od uživatelů a dá se z toho seskládat dobrý obrázek.

Odesláno

Jsem lama, Potenza RA050 je nesmysl, jde skutečně o RE050A

Já měl před pár lety Potenzy RE050A a ty byly naopak dost hlučné. Byly to skvělé gumy na suchu (a sjížděly se) a špatné na mokru - dostal jsem na nich taky nejděsivější aquaplaning v životě. Jenže gumy jdou hrozně rychle dopředu, takže zkušenosti z před 4 let jsou dneska k ničemu... Na gumy doporučuju http://www.tyrereviews.co.uk/ , jsou tam testy ze všech možných zdrojů i od uživatelů a dá se z toho seskládat dobrý obrázek.

Odesláno

Jen pro pobavení, máme v rodině putovní Oktávku 1, 1,9 TDI, 66kW. Začínala jako moje služební funglovka, dneska má 120 tisíc. Průměrné dlouhodobé spotřeby:

- já 6 l / 100km

- po mne to měla manželka - 5 l

- dneska to má můj táta, začínal na 4,5 a teď jsem mu tam mrknul a je na 3,3. Ptal jsem se ho, jesli neblbne měřák a prej ne, že to fakt sedí.

Nechápu!!!

Odesláno

jezdit s jednickovou oktavkou s timto motorem za 6l,je opravdu kumst!ma ho soused a jezdi vetsinou mesto a ma tam 4,5 .kdyz jsme jeli delsi trasu,treba Rakousko,mel tam 3,8 mam dojem.tech 3,3 uz je divnych,ale okolo 4l jezdit s timto motorem neni problem.jeden z nejlepsich motoru od Skodovky.

Odesláno

66kw bylo fajn auto, vzpomínám na něj rád. Praha - Bonn - Mnichov - Praha, dle možností rychle (nejvíc 180, abych oktu netrápil) a průměr 5,4... to bylo dobrý :).

O to víc mě baví můj novej služebák, 2.0d, 184 koní a když jedu plynule podle předpisů, jedu za 4,4 (s klimou). Když svižně, 5,7. Rychle 6,9 a hodně rychle 7,3 :). Vejš jsem s dostal jen cestou do porodnice - 8,1 :D. Bych řekl, že slušný :).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...