Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Realita je dát 230 000 kč za : 06,07,08,09,10,11,12,13, tedy  8 let staré auto i když v nejvyšší výbavě.

Chlapi, prosím o radu. Mám rezervaci na tohodle Passata . Šli byste do něj? Jediná investice, která je zřejmá na první ťuk, jsou pneu - na voze jsou ještě obuty gumy, se kterými passat vyjel z fabriky. Díky za názory

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsem doma a je hezky, tak ralaxuji v tomhle:

78 rok, na USA maličký motor - 2,8 l, automat...ale krásně si bublá

attachicon.gifSnímek obrazovky 2013-05-27 v 12.33.37 PM.png

.. to je neskutecna nadhera.. tuhle jsem manzelce basnil, ze az budu v duchodu, poridim si starou, petilitrovou ameriku a budu s jezdit v 6 rano pro cerstvy koblihy... tukala si na celo.. nechapu proc

Odkaz ke komentáři

Jen pro zajímavost, říkali ti, kdo na tom Pašíkovi jezdil? Pořád nějak neumím pochopit kombinaci N1čkovýho Pašíka s 8,5 kkm za rok... Když nic jiného, tak tenhle motor by měl dát popojíždění asi nejlíp z těch, co v něm byly. Jinak dobrá barva a rozumná výbava - ke klasicky dobré chybí jen multifunkční volant. Nechal bych si v servisu nalepit na zadek motorizaci jako drobnou ochranu před blbcema, kteří to při kradení nepoznají benzín podle výfuků (a že se to stává). ;)

Upraveno uživatelem IntoPicture
Odkaz ke komentáři

Nechci se dohadovat jsi od aut, ale půl roku počítá pouze prodávající a je tam navíc napsáno do provozu 2006, tedy .......

Jen jsem odpověděl na otázku a přijde mi malý nájezd a staré za ty prašule i v super výbavě a s fajn motorem.

6,5 roku :lol2:

Odkaz ke komentáři

.. to je neskutecna nadhera.. tuhle jsem manzelce basnil, ze az budu v duchodu, poridim si starou, petilitrovou ameriku a budu s jezdit v 6 rano pro cerstvy koblihy... tukala si na celo.. nechapu proc

5l je small block, když už, tak big block, 7,4l by mohlo pro koblihy stačit:-D

post-7874-0-37052400-1369950855_thumb.jpg

Upraveno uživatelem xjr1
Odkaz ke komentáři

Jj, je boží, miluju US káry z týhle doby, riviera a charger jsou na špici mýho žebříčku.

Jen se omlouvám, jestli jsem vzbudil dojem, že mi patří, zatím to tak není. Ale podívat se na ní pojedu, je tady: www.ameriky-hk.cz pokud můžu soudit z fotek, mohl by to být i původní stav. 

Rodkopf: jezdí to normálně jako auto z přelomu 60/70 let minulýho století, takže vlastně nic moc...ale pokud propadneš kouzlu velkýho jednoduchýho atmosferickýho V8, jsi ztracen:-)) a není to o výkonu. Jinak samozřejmě dnes to jezdí hlavně za hezkýho víkendovýho počasí a pomalu, aby si to každej stihnul prohlídnout:-).

Upraveno uživatelem xjr1
Odkaz ke komentáři

:) no ja kdyz jezdim tim fordem,tak jsem rad,ze tam je jen 2,8 l - to spojeni s 3? (tes si to presne nevybavuju) automatem je vtipne,precejen ma uz sve roky a dava si na cas. Takze se mi uz parkrat podarilo nechtene trosicku zagumovat na krizovatce. :) Jinak nejzajimavejsi je volant,je velky a hrozne tenky,navic posilovac je az moc silny,takze se ridi az moc lehce. :)

Proto by me zajimalo,jake je krotit 3x vetsi objem s jeste starsi tehnkou. :)

Odkaz ke komentáři

Už jsem Rivieru s bigblokem 7,4 vlastnil, jezdila dobře, ale aby byla hezká, potřebovala renovaci, na což jsem neměl ani finance ani čas, odfláknout jsem to nechtěl, tak šla z domu. Utrhnout zadek plynem samozřejmě šlo, ale pocitově ten motor nebyl zlej, jen silnej, taková klidná síla, řekl bych, takže vlastně krotit nepotřeboval. Převodovka samožřejmě tříkvalt, víc koleček netřeba:-). A o tenkym volantu, extrémně lehkym řízení, brzdách atd.. škoda hovořit, ale to patří k věci.

Myslím, že jízdní vlastnosti US "sportovních" aut z tý doby vystihuje moje oblíbená scéna z Bullitova případu:

Odkaz ke komentáři

je to nedávno, co jsem se tady pousmíval pod vousy při pročítání zkušeností s hlodavci a kunami v motorovém prostoru... a dnes mě čekalo nemilé překvapení.. :( asi za trest.. :(

..mě ani nemluv..minulý týden sednu do auta..vyjedu a auto nebrzdí..pedál tvrdý..překousaná hadice za tři koruny od podtlaku..nebo tak něco.. :(

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...