dieegoo Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Hehe To jsem fotil já Ten svět je ale neskutečně malej Fakt? Tyjo, hodně slušná náhoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Realita je dát 230 000 kč za : 06,07,08,09,10,11,12,13, tedy 8 let staré auto i když v nejvyšší výbavě. Chlapi, prosím o radu. Mám rezervaci na tohodle Passata . Šli byste do něj? Jediná investice, která je zřejmá na první ťuk, jsou pneu - na voze jsou ještě obuty gumy, se kterými passat vyjel z fabriky. Díky za názory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Vidíš, měl jsi jít za mnou, říct že jsi z chronomagu a určitě bysme se nějak domluvili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Realita je dát 230 000 kč za : 06,07,08,09,10,11,12,13, tedy 8 let staré auto i když v nejvyšší výbavě. 6,5 roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 DasWelt je vždy záruka spokojenosi, jestli chceš dvoulitrový benzín, asi bych neváhal, kor když je tu kluk co Ti udělá nabídku. Jinak hezká barva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Když jsem doma a je hezky, tak ralaxuji v tomhle: 78 rok, na USA maličký motor - 2,8 l, automat...ale krásně si bublá Snímek obrazovky 2013-05-27 v 12.33.37 PM.png.. to je neskutecna nadhera.. tuhle jsem manzelce basnil, ze az budu v duchodu, poridim si starou, petilitrovou ameriku a budu s jezdit v 6 rano pro cerstvy koblihy... tukala si na celo.. nechapu proc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoPicture Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 (upraveno) Jen pro zajímavost, říkali ti, kdo na tom Pašíkovi jezdil? Pořád nějak neumím pochopit kombinaci N1čkovýho Pašíka s 8,5 kkm za rok... Když nic jiného, tak tenhle motor by měl dát popojíždění asi nejlíp z těch, co v něm byly. Jinak dobrá barva a rozumná výbava - ke klasicky dobré chybí jen multifunkční volant. Nechal bych si v servisu nalepit na zadek motorizaci jako drobnou ochranu před blbcema, kteří to při kradení nepoznají benzín podle výfuků (a že se to stává). Upraveno 30. května 2013 uživatelem IntoPicture Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 (upraveno) Podle velkého TP bylo auto psané na nějakého JUDr. z Brna. Převážně tedy asi městský a příměstský provoz. Ke stejnému účelu hledám auto i já, proto koukám pouze po benzínech... Upraveno 30. května 2013 uživatelem dieegoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Nechci se dohadovat jsi od aut, ale půl roku počítá pouze prodávající a je tam navíc napsáno do provozu 2006, tedy .......Jen jsem odpověděl na otázku a přijde mi malý nájezd a staré za ty prašule i v super výbavě a s fajn motorem. 6,5 roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Díky všem za názory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Kupované Vw v Čr, paráda, tak zavolej si do autorizovaného servisu a tam ti řeknou všechno dle vin, hlavně ty kiláky, bouračky a ták Díky všem za názory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 (upraveno) .. to je neskutecna nadhera.. tuhle jsem manzelce basnil, ze az budu v duchodu, poridim si starou, petilitrovou ameriku a budu s jezdit v 6 rano pro cerstvy koblihy... tukala si na celo.. nechapu proc5l je small block, když už, tak big block, 7,4l by mohlo pro koblihy stačit:-D Upraveno 30. května 2013 uživatelem xjr1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 5l je small block, když už, tak big block, 7,4l by mohlo pro koblihy stačit:-D Riviera? Krásný! Renovovaný, nebo top stav? Nedokážu si představit, jak to jezdí. A myslím, že by se mu koblihy trošku prodražily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Tvl, ta Riviera je boží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 (upraveno) Jj, je boží, miluju US káry z týhle doby, riviera a charger jsou na špici mýho žebříčku. Jen se omlouvám, jestli jsem vzbudil dojem, že mi patří, zatím to tak není. Ale podívat se na ní pojedu, je tady: www.ameriky-hk.cz pokud můžu soudit z fotek, mohl by to být i původní stav. Rodkopf: jezdí to normálně jako auto z přelomu 60/70 let minulýho století, takže vlastně nic moc...ale pokud propadneš kouzlu velkýho jednoduchýho atmosferickýho V8, jsi ztracen:-)) a není to o výkonu. Jinak samozřejmě dnes to jezdí hlavně za hezkýho víkendovýho počasí a pomalu, aby si to každej stihnul prohlídnout:-). Upraveno 31. května 2013 uživatelem xjr1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 no ja kdyz jezdim tim fordem,tak jsem rad,ze tam je jen 2,8 l - to spojeni s 3? (tes si to presne nevybavuju) automatem je vtipne,precejen ma uz sve roky a dava si na cas. Takze se mi uz parkrat podarilo nechtene trosicku zagumovat na krizovatce. Jinak nejzajimavejsi je volant,je velky a hrozne tenky,navic posilovac je az moc silny,takze se ridi az moc lehce. Proto by me zajimalo,jake je krotit 3x vetsi objem s jeste starsi tehnkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Už jsem Rivieru s bigblokem 7,4 vlastnil, jezdila dobře, ale aby byla hezká, potřebovala renovaci, na což jsem neměl ani finance ani čas, odfláknout jsem to nechtěl, tak šla z domu. Utrhnout zadek plynem samozřejmě šlo, ale pocitově ten motor nebyl zlej, jen silnej, taková klidná síla, řekl bych, takže vlastně krotit nepotřeboval. Převodovka samožřejmě tříkvalt, víc koleček netřeba:-). A o tenkym volantu, extrémně lehkym řízení, brzdách atd.. škoda hovořit, ale to patří k věci. Myslím, že jízdní vlastnosti US "sportovních" aut z tý doby vystihuje moje oblíbená scéna z Bullitova případu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 tak ta je uz legendarni a pojem klidna sila ten pocit pekne vystihuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2013 je to nedávno, co jsem se tady pousmíval pod vousy při pročítání zkušeností s hlodavci a kunami v motorovém prostoru... a dnes mě čekalo nemilé překvapení.. asi za trest.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2013 je to nedávno, co jsem se tady pousmíval pod vousy při pročítání zkušeností s hlodavci a kunami v motorovém prostoru... a dnes mě čekalo nemilé překvapení.. asi za trest.. ..mě ani nemluv..minulý týden sednu do auta..vyjedu a auto nebrzdí..pedál tvrdý..překousaná hadice za tři koruny od podtlaku..nebo tak něco.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se