wave ceptor Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 cena je ok né? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 pokúsim sa sem vniesť trošku svetla ohľadom dohadov či je alebo nie je ZVOLÁVACIA AKCIA na motory 1,2 TSI či už na CZ alebo SK -ŠA vydala dielenskú akciu na základe ktorej sa vymieňa rozv.reťaz,jeho napinák a spodná skriň rozv.reťaze.Okrem toho je nutné vymeniť aj olej a olejový filter...týka sa to motorizácie 63 aj 77kW s kódmi motorov CBZA a CBZB...MR 2010 a 2011.. -ďalej sa uvádza,že zákazníkov zvolávať NEBUDÚ....oprava sa bude prevádzať v rámci ročnej prehliadky alebo pri akéjkoľvek návšteve zákazníka v servise.. -v každom prípade treba pred opravou vozidlo skontrolovať pomocou systému ELSA alebo SERVICE ONLINE či vozidlo skutočne do tejto akcie spadá... Znovu opakuju- byla.Omlouvám se,nejde mi sem vložit kopie citace ze SH.To není svolávací akce, ale tzv. dílenská akce, tedy při návštěvě zákazníka servis zkontroluje, jak to vypadá a případně to odstraní, nikdo nikoho do servisu nesvolává. Některé servisy si z toho udělaly business a to asi nebylo úplně košér jak marketingově, tak vůči výrobci. Takových zásahů se dělají mraky a většinou o tom nikdo ani neví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zviry Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 cena je ok né? 400k za auto do práce se mi nechce davat a starší v dobrým stavu jsem neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Proč LPG ne?Ani cng ani lpg. Budeš jezdit bez rezervy? Ale třeba jo, já bych na to neměl nervy. U Subaru neřeš spotřebu ale to, jestli Tě to spolehlivě doveze, kam potřebuješ. Spotřeba se ti vrátí na tom,co nezaplatíš za servis:-). Pojď do klubu! Až zjistíš, jaké to je projíždět zatáčky pod plynem jako po kolejích, pochopíš:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Mě by se líbilo jezdit tímhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Mě by se líbilo jezdit tímhle bomba web! diky za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Měli tam za 200 tis. trochu lepší model, odtud jsem už jiné autíčko kupoval. Mám ten web rád, už jenom na čumendu je to paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Zajímavý doplněk: http://auto.idnes.cz/specialni-prezka-bezpecnostniho-pasu-bugatti-f4d-/automoto.aspx?c=A140103_144305_automoto_hig Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 co vy na to? me se libi hodne.. http://www.novinky.cz/auto/323773-peugeot-308-sw-je-venku-kufr-ma-stejne-velky-jako-octavia-combi.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Francouz dělal vždycky hezčí auta než třeba v článku zmiňovaná Škodofka.co vy na to? me se libi hodne.. http://www.novinky.cz/auto/323773-peugeot-308-sw-je-venku-kufr-ma-stejne-velky-jako-octavia-combi.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Francouz dělal vždycky hezčí auta než třeba v článku zmiňovaná Škodofka. Stejně jako Italové. Já bych ale asi stejně radši hnusné nudné německé. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Asi jak které.. Alfu, vynecháme-li problematické roky co má za sebou, bych klidně sedlal. Maserati také Z produkce od Němce nemám rád VW, Audi a Škodovku Francouze.. no.... prostě se mi to docela i někdy líbí, ale asi bych se v něm cítil divně Stejně jako Italové. Já bych ale asi stejně radši hnusné nudné německé. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 ja me xsaru 1,8vtneco a ta byla nahodou supr. jela, nezrala, sedela, klimovala, proste pohoda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 1.8 vts? to je dost svižný vozítko na svůj věk ja me xsaru 1,8vtneco a ta byla nahodou supr. jela, nezrala, sedela, klimovala, proste pohoda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Nevím kam to dát, tak asi sem. Je to pecka.http://mashable.com/2014/01/06/driving-safety-ad-new-zealand/?utm_cid=mash-com-fb-main-link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 co vy na to? me se libi hodne.. http://www.novinky.cz/auto/323773-peugeot-308-sw-je-venku-kufr-ma-stejne-velky-jako-octavia-combi.html308 se povedla, jel jsem s tříválcovou 1,2, jako základní motor to stačí ale přece jen bych radši něco silnějšího. Ten malej volant je super a budíky pod oknem mi taky nevadí, tlumí to hezky, je v tom ticho, jen místo vzadu nic moc, ale jestli bude u kombíku delší rozvor tak je po problému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman_d Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 T nova 308 vypada fakt dobre a v kombi snadvjeste lip,uvazuju o ni jako aute pro manzelku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Když tu řešíte ty žabožrouty tak v tomto přijel chvíli po revoluci soused ze státu a já kolem toho chodil jak kolem ufa, měl tam pneu 215/40/16 a kotouče i vzádu a na SPZ palmy a nápis Miami, vedle 105tek to vypadalo zajímavě. Já jezdil chvíli v této raketě AX 1,4 GT...mělo to 790kg a 100 koní, jelo to jak blbé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Haha take GT som aj ja jazdil. Jediny problem bol blbnuci imobilizer a praskajuce celne sklo, kedze tlmice sa nedali nazvat tlmicmi. Tos GT... Ale na ceste sedelo ako prikovane! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 tak MI16 v tej dobe bola šleha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se