Návštěvník Jagman Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Mě vždy zajímal rozdíl mezi Plátěnou a Pevnou jako Váha jestli je to hodně znát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Není, dokonce v pevné je víc místa nad hlavou. Hluk je v obou stejný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Hmmm sakra já chtěl XJ40 né miatu ale Topkan mě nahlodal ale já chci stejně 1Gen Mrkačku jako malej jsem mrkačky miloval hlavně Esprit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 (upraveno) Esprit je nádhera Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 9. ledna 2014 uživatelem M3maniac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Chlapi tak jsem zkoukl "Únos aut" a díky za tip! Bomba film ( samozřejmě jsem ho bral fandovsky ), nádherné auta a fajn retro. ( Např jsem žral ten duhový desing na Porschi na začátku, jeho pořadač na kazety v autě a ten Mercedes je fakt třešnička na bonbonu ) Kdyby se nás sešlo více, co se stavíme do Baselu, tak bychom to mohli spojit s návštěvou Monteverdi muzea...http://www.monteverdi-automuseum.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Jojo, včera jsem to hltal po letech, sranda je, že jsem už skoro zapoměl na ty scény.... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 tohoto méďu jsem měl jako hračku na do s káblem, kdyby ho někdo měl ,rád bych ho koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Die Bombe Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Jojo, včera jsem to hltal po letech, sranda je, že jsem už skoro zapoměl na ty scény.... Přesně v týhle oranžový barvě ho mám na chalupě mezi hračkama z dětství Vyklápěcí světla (tuším, že páčkou z interiéru), otvíratelný dveře a zadní dekl s prostorem na baterky. Jen ten kabel... ten už asi není :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 notabene: Kam jezdis na ten pomokrenej okruh? Nebo nekde v CR trat s moznosti zablbnout na snehu? Parkoviste me moc nebavej...vazoval jsem i vikendovou snow school v Rakousku, ale za to chtej desnou raketu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Je to polygon Pachfurt v Rakousku. Doporučuju. Tohle je z akce z typer.czJe to v podstatě od rána do večera, jezdíš na různých površích, v aute má každej vysílačku a každou jízdu ti okomentujou a poradí co a jak.. Je to super Přikládám video https://vimeo.com/75713366 notabene:Kam jezdis na ten pomokrenej okruh? Nebo nekde v CR trat s moznosti zablbnout na snehu? Parkoviste me moc nebavej...vazoval jsem i vikendovou snow school v Rakousku, ale za to chtej desnou raketu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Ona je totiz ta pevna na MX5 plastova, takze vaha se moc nelisi, myslim ze ma 19kg jestli si dobre pamatuju.Mě vždy zajímal rozdíl mezi Plátěnou a Pevnou jako Váha jestli je to hodně znát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 (upraveno) Už ať je léto :-) zase bych rád vypadnul do Alp http://www.youtube.com/watch?v=y5b8978JRwk Upraveno 10. ledna 2014 uživatelem M3maniac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 jel by někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladin Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 No jestli na tom videu řídíš ty, tak s tebou teda určitě ne ........chtěl si sejmout nějakýho cyklistu ?...........a pak stejně trčíš v koloně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Kdyby se nás sešlo více, co se stavíme do Baselu, tak bychom to mohli spojit s návštěvou Monteverdi muzea...http://www.monteverdi-automuseum.com/ Ja se hlasim, mam to do Baselu hodinku M3maniac: Ty jezdis jak maniak, nestacil bych ti :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 tak tímhle videem bych se opravdu nechlubil...jestli si teda řídil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Ač nejsem žádnej mravokárce, tohle video dokazuje jeden fakt - když v AT/CH jede někdo jak čuně, s největší pravděpodobností bude mít českou SPZ... Ale panoramata krásný, to jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Nekoukal jsem na to úplně do konce, ale zas taková divočina to nebyla. Myslím, že víc jak 150 tam nejel . Předjels nakonec toho Cyrila na tom GSu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Kvůli takovým lidem mám dvoutunový vysoký auto. Ty jsi ostravak, že říkáš partnerce pičo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se