Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Hasna a ostatní ...neni problém pohledat další fotečky Scanie :) Taky se mi to auto moc zamlouvá!!!

Alda: zitra hned ráno jak se probudím tak na 11 hod. jedu na servis do Stratosu tak je poprosím aby mě ten duplex namontovali jelikož zrovna tvůj názor je pro mě velmi důležitý :clap:

Cegy: moc krásny auto! U nás v Hradci v tom jezdí jedná romská rodina.Slušivé :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, V6. Osmivalcu tady moc neni :'(

V6 taky dobry, kor na Evropu :) Ja obcas nostalgicky projedu stary fotky a vic a vic si rvu vlasy, ze jsem do novyho vzal V6.... kdo vi jestli to nebyla moje posledni moznost se jeste chvili povozit s V8. Zpatky v Evrope na to pak asi muzu zapomenout. 

post-17375-0-37515200-1395438024_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

A jen tak meziřečí - v jakém autě jste zažili nejlepší audio? Já bych si například rád poslechnul Mark Levinson v instantově Lexusu...

Já mám v E92 to nejlepší audio, co tehdy šlo - Logic7, nemohu si stěžovat, ale zároveň bych nerad na podzim, až půjdu do nového, šel o level níž.

Odkaz ke komentáři

kloubik: to není reklamní foto?  :o Tenhle JGC je pro mě asi nejhezčí generace...

Pro me taky. Na tehle fotce uz mel na hrbu asi 240tis. km, prodaval jsem ho se 320tis. km, kdyz se zacalo vsechno sypat a uz to bylo neunosny... ale motor slapal jak hodinky, spotreba porad stejna, olej to nezralo...motor by asi dal klidne dalsich 200tis.... ostatni veci uz bohuzel ne :)

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

Cegy: moc krásny auto! U nás v Hradci v tom jezdí jedná romská rodina.Slušivé :)

Je, touhle hlaskou si me totalne dehonestoval. Jde videt, ze na bmw foru mate kulturu. Projdu si bazos, jestli tam neni nejaka vytunena e36 v kabriu, abych si nedelal ostudu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...