instant Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Aghoj,nemate niekto skusenosti s neoriginalnymi parkovacimi senzormi? Najlepsie niekto, kto mi ich aj namontuje (v Prahe) a nebude to stat nehorazne prachy. ja mam na poolovej Kia Venga domontovane Valeo, nie je s tym ziadny problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Tak tohle je mazec ... ! Klobouk dolů u Lexu. Opravy Lexus za 140tis km nula ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Když napíšu kolik bylo závad na našich vozech (Opel, Nisan, Peugeot, Škoda atd.) tak mi nikdo nebude věřit. Takže ten Lexus mě nijak nepřekvapuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Point s udrzbou u Lexusu - relativne lacny olej a spotrebaky /opakujem relativne/. Ked som sa prvykrat pozrel na fakturu aky tam ide olej, uvidel som "Toyota Motor Oil", tusim 5W-30. Cize rovnaky gumidzus ako ine Toyoty. Slusne. Cena bola nejakych 12-13eur za liter..? Verim ze sa dal najst aj lacnejsi, ale tak u mna to nebolo take horuce. Spotreba oleja pocas jazdy virtualne ziadna. Do embecky ma nutili liat Castrol Turbo SLX Ultra Maganevimco za tisic korun/32eur liter. A to si este pasicek potiahol pocas jazdy - asi to bol slusny matros tak mu chutil. Ale kym to fungovalo, nemal som co ine tomu autu vytknut. Zdochol na aktivovane softverove kurvitko v deviatom roku zivota. Tak som ho jeden vecer zobral na tiche miesto a dostal pazbou kres kompjuter, nech sa viac netrapi. A hlavne mna. Teraz mi to nedalo pozriet sa do navodu, co ide do mojho aktualneho Lexusa.. a kua, Toyota Motor Oil Inac kto ste cez japoncov, link na specifikaciu oleja Toyota 5W-30, ten myslim ide do vacsiny vozitiek tejto značky. Oleje robi pre Toyotu Esso /Exxon/ LINK + vsimnite si cislo poslednej strany navodu na pouzitie... srandisti su to. a zeru surove ryby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 Díky za reakce, já auto nemám v plánu kupovat (ani na to nemám ), ale jak všichni nadávají, že takové nové auto, tím myslím 2012+, když např uvedu konkrétní modely a to audi A4/MB CLA/BMW 5/Škoda octavia III RS atd. je finanční sebevražda, tak by mě to zajímalo, kolik to vyjde ročně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 Prej asi jako Loaky, pokud v něm nejezdíš tak skoro nic,...a to že se opotřebovává víc než jiný to je přeci daň za luxus .. njn já u svého auta r.v. 2010 dal za čtyři roky jen 8000,- a to včetně nových zimních gum, výměn oleje...jiný servis nebyl potřeba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 BMW X5 2009 3,0d 230PS - akt. 220t km - 5 let/100t km servis zdarmaBMW X5 2011 3,0d 245PS - akt. 120t km - 5 let/100t km servis zdarma vobe X5 zatim bez problemu, leje se do toho jen volej, ten do kila neplatis, brzdovy desky a kotouce se teda platej, ale zadny extra dardy. na prvnim se menily loziska ve 180t km na kolech, ca 8 litru za vobe, ale to uz nedelal autorizak. jinak pohoda.. tlumice puvodni, motor ani elektronika zadny problem. gumy jezdime zasadne matadory neRunFlat, tzn 3tis za gumu zimni a 2,6 za gumu letni ca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 gumy jezdime zasadne matadory neRunFlat, tzn 3tis za gumu zimni a 2,6 za gumu letni ca.Pockej, to tam mas patnactky kola, ne? :-O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 (upraveno) Jeremy: Sibiř píše o matadorech, tam máš letní Hectorry 2 - 245/40 R 18 XL 97 Y za +/- tři litry/ks . Já kupoval na S8 R19 za 3.500,-Kč/ks, nějak mě to netížilo, když jsem najel do 8.000km ročně, vesměs za hezkého počasí, takže jsem značku úplně neřešil. Upraveno 8. dubna 2014 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 Na 18 vypada X5 taky jeste jako auticko v backurkach Ja tam prdnul Uniroyaly, po dlouhem zkoumani, kazda za 6, proto me 3 litry sokujou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 Hele ten Matador je takovej přijatelnej ekvivalent, ale za předpokladu že to dáváš na 4x4 což já jsem měl. Kdybych to měl dát na pozdější Báwo na zadek, tak určitě neváhám připlatit. Ale jak píšeš, rozdíly v cenách na rozměr 18/19" jsou v různých značkách propastné. Mimochodem, na BMW jsem měl Dunlopy a maximální spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 Ja matador jezdil na vsem. 525d, 330xd, jaguXtype, X5.. A na X5 mam 255 55 R18. Vypada to jak zebrinak, ale neni to aspon tak tvrdy jak na dvacinach RFT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 No je fakt, ze na dvacitkach to uplne pohodlne nejede, zlaty devatenactky.. Ale zase ty dvacky vypadaji paradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 Občas vidím ty X5 na nějakejch šílenejch zadních salámech, co je to za rozměr šíře? Nevím, jestli se to dávalo na tu 4.4 nebo je to nějakej paket. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 U X5 E70 jsou u těch "salámů" dvě možnosti, buď 315/35 R20 nebo 325/30 R21. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 Asi nejaka 315/35.. ja zatim nejvetsi videl 335/30 r22 na x6 - to musi bejt radost s tim jezdit po Praze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 ja mam asi tu 315 - na dvacitkach.. vypada to "tak akorat" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 ja mam 315/35 dvacítky a už bych to nechtěl,zlatý devatenáctky na zimu:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 255 55 R18Matador MP 82 Conquerra - 2431Matador MP 85 Hectorra - 2741 http://www.nejlevnejsipneu.cz/cz/pneumatiky.php?druh=6&vyrobce=Matador&sirka=255&profil=55&prumer=18 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 Mám 255/55 R18 na zimu a 255/50 R19 na léto a úplně mi to stačí. R21 ani náhodou - to musí být šílenej kostitřas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se