Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je velkej fešák.

Ale pro mne na prd, cca před 10 dny jsem si do něj sedal, jako, že ho vyzkouším, ale díky mé antisportovní postavě ho ze mne museli málem svlékat. 

Ach jo... :taz:

Odesláno

Dneska v Holesovicich na svetlech. Na vozejku mel jeste dve. Jdou videt ve zpetnym zratku.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Dneska mi dělá společnost tenhle bonbon, už se těšim :).

(250 kW, 450-500 Nm., haha!)

Jednou jsem mel tu cest ho ridit. Je to raketa co nepredjizdi, ale predlitava.

Jenom skoda toho uskakanyho podvozku. Dej pak vedet tvoje dojmy ;)

Upraveno uživatelem Topkan
Odesláno (upraveno)

pro toho kdo rád cestuje autem a nerad platí za nocleh  :-)

http://www.amazon.com/Car-Travel-Inflatable-Mattress-Parent-child/dp/B00AUP7O1I?SubscriptionId=AKIAIWPTAGFSZJGJXPBQ&tag=scenegirls00-20&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B00AUP7O1I

Upraveno uživatelem MarcelG
Odesláno

KFL: krasna Z4...

My jsme vcera s kamaradem protahli cestou na Legendy i tu jeho 4x4 legendu.

Odesláno

KFL: krasna Z4...

My jsme vcera s kamaradem protahli cestou na Legendy i tu jeho 4x4 legendu.

Tak tohle je kára !!!!!

Dneska v Holesovicich na svetlech. Na vozejku mel jeste dve. Jdou videt ve zpetnym zratku.

Stopro to táhli z Legend, byl jich tam bambilión...

Odesláno

Vintagelover: je to original siroka turbo verze, puvodne dotazena ze Svycarska, zadna prestavba z uzkokolejky :)

Me na tom aute fascinuje ta digitalni palubka a velikost stresni anteny, protoze to pak vypada jako auticko na vysilacku :)

Odesláno

Vintagelover: je to original siroka turbo verze, puvodne dotazena ze Svycarska, zadna prestavba z uzkokolejky :)

Me na tom aute fascinuje ta digitalni palubka a velikost stresni anteny, protoze to pak vypada jako auticko na vysilacku :)

Ten pětiválec je úžasný a má nádherný zvuk. :)

Odesláno

Jo, ten zvukovej projev je super, celkove je to plny emoci az po strechu :)

Jinak na te vystave Legendy jsme koukali na jedno hnede quattro, co bylo na stanku engine a to melo jeste puvodni celni okno, na kterem bylo "Made in West Germany" :))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...