Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Mně technik nic nedorejpal. Nálepka tam není, žádnej blbej přelepovací papírek taky ne a poznávačka úplně v pořádku. Ale připouštím, šikovnost různých lidí je různá.

to se teda divím. Ona ta nálepka dost drží, mě je vždycky sundávali docela násilně, obvykle lámacím nožem, což teda není ideální protože nálepka je trošku utopená ve vylisovaném důlku.

Mimochodem, nedávno jsem zjistil že mi za týden končí lékárnička takže jsem ji dnes sháněl. Teda náhradní náplň, lékárniček mám dost, jen datum mají špatný. Ve dvou lékárnách vyprodáno, prý dodavatel nestíhá. Komplet lékárničky měli. Ve třetí lékárně měli náhradní balíček a paní vedle mě chtěla komplet který hádejte co? Neměli,  Takže až budu dělat někdy pořádek v autě tak to přebalím a zreviduju. Mám v autě lékárničky dvě, jednu povinnou a druhou užitečnou. Prostě z těch nejmíň prošlých věcí, obvaz, pár náplastí, desinfekci a gumový rukavice navíc. Už se to párkrát hodilo. Když se někde odřu při opravě, nebo sebou někdo flákne na náledí a udělá si šlic na ksichtu, tak přece nebudu vybalovat tu povinnou aby mě pak někde vyprudil policajt že mi chybí jedna náplast na odřený koleno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neni potřeba sundávat prošlou zelenou známku.Nebude za to žádný postih.Takže vyřešeno :)  Dnes jsem se informoval na dopravním inspektorátu v H.K.

Upraveno uživatelem laskajefajn
Odkaz ke komentáři

Tvl, to fakt hodláte řešit expiraci lékárny a zelenej puntík???

A? Nebo co čekáš, že se bude řešit v tématu o autech? Někdo to téma vytáhl, jasno v tom zjevně nemá více lidí. Kde je hranice, co je ještě přípustné tady řešit a co ne? Nezajímá? Nečti, easy.

Odkaz ke komentáři

A? Nebo co čekáš, že se bude řešit v tématu o autech? Někdo to téma vytáhl, jasno v tom zjevně nemá více lidí. Kde je hranice, co je ještě přípustné tady řešit a co ne? Nezajímá? Nečti, easy.

V pohodě,jen se chudák diví stejně jako já,co tady dokážete řešit za píč.ovinu.

Odkaz ke komentáři

Zkus jí nahřát fénem a za tisícpětsetkorunovou bankovku kup novou :D Nic víc Ti k tomu asi nikdo neřekne :D (a nebo nekupuj, také možnost) :)

Dík! Zkusím to. Nějaká rada ohledně fénu na dálniční známky?

V pohodě,jen se chudák diví stejně jako já,co tady dokážete řešit za p...ovinu.

A co se tu řeší jinýho ...
Odkaz ke komentáři

V pohodě,jen se chudák diví stejně jako já,co tady dokážete řešit za p...ovinu.

Oukej. Někoho to prostě zajímá, netouží nechat se případně buzerovat nějakým joudou kvůli samolepce a nesmyslnému nařízení, které opět postrádá, jak je dobrým zvykem, jednoznačný výklad. Ostatní nechť si ji tam nechají a pak příslušníkovi řeknou, že kluci na fóru říkali, že je to pí...vina ať to neřeší :) Myslim, že hovadiny už se tady řešily mnohem větší. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Ja to menim, ked mam plny popelnik.

hehe... u mna sa v aute nefajci!!! a ked nahodou ano, tak bez dymu a popola....

to Geometr

vdaka za pripomenutie, tiez by som na dialnicne nalepky uplne zabudol....

Odkaz ke komentáři

Oukej. Někoho to prostě zajímá, netouží nechat se případně buzerovat nějakým joudou kvůli samolepce a nesmyslnému nařízení, které opět postrádá, jak je dobrým zvykem, jednoznačný výklad. Ostatní nechť si ji tam nechají a pak příslušníkovi řeknou, že kluci na fóru říkali, že je to pí...vina ať to neřeší :) Myslim, že hovadiny už se tady řešily mnohem větší. 

No vidíš, a mně zase přijde, že stát chce buzerovat mě svýma debilníma vyhláškama co všechno si mám hlídat, jak často měnit a co zjišťovat dopisama z ministerstva... A protože jsem vůči sobě zodpovědnej, tak na to kašlu.

Ač jezdím skoro denně, policajt mě zastaví jednou za uherák, chce vidět jen doklady, většinou si vobejde auto, nejspíš jestli neni špinavý, a jede se dál... Jednou jeden chtěl vidět lékárnu, tak jsem mu ji ukázal, samozřejmě prošlou... uzavřeli jsme to tím, že si koupim novou...

Odkaz ke komentáři

...

A teď jsme se dostali do fáze, kdy si zase já myslím, že už řešíme pí...viny ;) Super, postěžoval sis na buzeraci státu, to "problém" se zelenou známkou rozhodně vyřeší. Myslím, že k tématu se řeklo vše potřebné, není třeba se v tom hrabat dál a debatovat tady nad tím, jak komu toto téma připadá užitečné. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...