Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Midloch

dovol nemístnou otázku: nepotkal jsem tě před týdnemvv neděli na parkovišti před Ikea Brno? Za volantem sympaťák, spojezdkyně blond, šedá metalíza, hned jsem si vybavil tvoje starší příspěvky na téma 911

Popiska by naprosto dokonale odpovídala hlavně s tím sympaťákem :thumbsup_anim: před týdnem sem svou káru po víc jak měsíci v garáži nastartoval, pohnul sem gumama vo 20 čísel dozadu, nechal prohřát motor a zase sem ho přikryl plachtou. V zimě s tím nejezdím, je to opečovávaný vůz, žádná sůl a tak, navíc je to zadokolka a té se todlencto počásko vůbec nelíbí. ;)

PS: Naposled sem s tím byl venku před přesně měsícem a čtvrt, udělat pár posledních podzimních foto:

Návštěvník Tada
Odesláno

midloch: Naopak, zadokolky tohle počasí milují. Jenom když vypneš stabilizace je to řidičsky celken náročné :)

Odesláno
midloch: Naopak, zadokolky tohle počasí milují. Jenom když vypneš stabilizace je to řidičsky celken náročné :)

Minulej týden sem byl pro něco v Porsche Brno, měli tam jednu úpně novou 911, zadokolku, a zbořenou, přece jenom s tímdle výkonem se blbě na letňákách na namrzlým asfaltu manévruje, není to jízda ale spíš utrpení....

to sibirnaya: fakt krasavec!

Odesláno

Aktuálně Audi A6, 2.8 , automat + další super výbava.

Z minulého auta mi teď jen chybí nezávislé topení, nesnáším moc zimu.

Odesláno
uz se tesim na jaro..

vlastnis? na tohle totiz setrim. prosim te, jake jsou omezeni pro veterany vlastne? jako kam smi/nesmi nebo jake ma omezeni ta "V" SPZ. dekuju.

Návštěvník Tada
Odesláno

midloch: Zimáky trochu pomáhají :) Ono už i 272koní se bez stabilizace ovládá no... Zajímavě :D

Odesláno
jojo, mam. no omezeni nejsou zadny. jen to nesmis mit jako auto pro denni potrebu a musis kazdej rok delat znova atest - coz je formalita

jak se pozna, ze to mam na denni potrebu? no kdyz tak po SZ at neplevelime vlakno. dekuju

Návštěvník Tada
Odesláno

911: Nijak se to nepozná. Pokud tě někdo nepřijde udat, že tím jezdíš denně do kolbenky...

Odesláno
midloch: Zimáky trochu pomáhají :) Ono už i 272koní se bez stabilizace ovládá no... Zajímavě :D

Promiň začínajícímu řidiči, v autoškole mě oblbovali, že to záleží vždycky na tom, jak šlapeš na plyn. Jak to teda je ? Byl jsem před Vánoci náhodou ve Švýcarsku a viděl jesm tam jezdit s takovými auty starý báby.

Odesláno
Promiň začínajícímu řidiči, v autoškole mě oblbovali, že to záleží vždycky na tom, jak šlapeš na plyn. Jak to teda je ? Byl jsem před Vánoci náhodou ve Švýcarsku a viděl jesm tam jezdit s takovými auty starý báby.

:thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)
Octavia II. TDI 08 a fakt mě nebaví s ní jezdit :thumbsdown_anim: proto právě řeším co koupit buď nové Mondeo 2.2tdci titanium nabo 3roky staré BMW 530d naj,80tkm v plný palbě je to za stejný peníze a nějak se nemohu rozhodnout :helpsmilie:

BMW 530D. Osobní zušenost. Motory ford mají O T Ř E S N Ý zvuk už jako nové (tak strašlivě nezní cokoliv 6-ti válcového ani po 500.000 km) a hlavně objem ničím nenahradíš a 6 válců v řadě je 6 válců v řadě, to taky ničím nenahradíš.

P.S pro zelené: 530D jezdím za stejnou spotřebu jako kdokoliv s čímkoliv objemem o litr menším (a 50 kW nižším výkonem) a tuto skušenost mám nejen já

Upraveno uživatelem ctenar
Odesláno
Motory ford mají O T Ř E S N Ý zvuk už jako nové

sice se v tom houby vyznám, ale netýkalo se to především starších dieselových motorů? v novém mondeu by měly být motory z psa a ty jsou na ropáky relativně tiché

Odesláno

Po městě to šmrdlám na skůtru, kolony a parkovací modrý zóny mě nezajímají... Teď v těch mrazech jsem ho po dvou měsících stání projížděl po garáži, ač ital, tak chytnul na první nakopnutí nohou.

Odesláno
pro: Midloch

Moc pěknej krasavec, ale ta SPZ-ka ... :crying_anim02: Nepatří tam spíše *** 0911 ?

0911 je na každé druhé 911, navíc čtyřka mě nějak pronásleduje celej život ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...